Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

witam ponownie :) widzę że zabawa trwa w najlepsze wiec znowu rzucam tekst : \"na tablicy ogłoszeń pod hasłem lokale przeczytałem przedwczoraj ogłoszenie ciekawe na tablicy ogłoszeń fioletowym flamastrem ktos nabazgrał słów kilka dziwna była ich treść....\" :)

a to ? lubię bardzo :) Jak w noc, gdy w alejce, rudy kasztan ci dałam i serce, a tyś rzekł mi trzy słowa - nic więcej, że kochasz mnie i wiatr

Mistral - Kasztany,ale nie wiem kto to śpiewa:( Hania, no spróbuj z tymi okienkami;) Śliwka nie znaju tego....

Gdzieś w hotelowym korytarzu krótka chwila splecione ręcę gdzieś na plaży oczu błysk wysłany w biegu krótki list Stokrotka śniegu dobra myśl To wciąż za mało, moje serce, żeby żyć. (sentymentalnie dziś ;) się porobiło)

\"... kiedy w końcu znajdę Cię kiedy będziesz obok mnie kiedy ja to będziesz ty kiedy będziesz mówić mi.. że beze mnie nie ma nic ja dla ciebie będe życ....\" i kto zgadnie ???? bardzo lubie tę piosenkę :)

to z innej beczki: moja ulica murem podzielona świeci neon na nim: prawa strona lewa strona cała wygaszona zza zasłony obserwuje obie strony lewa strona nigdy się nie budzi prawa strona nigdy nie zasypia

kukiz ale nie sam.. :) ps. wrrrrr.. juz mam po dziurki w nosie tej durnowatej reklamy.. jest bardziej upierdliwa niż poprzednie :/

tak - niebo do wynajęcia Robert Kasprzycki 🌻 Seweryn Krajewski -- to wciaż za mało moje serce żeby przyjść.... -idzie jakoś tak Jaka ta piosenka jest piękna :) A to: \"nóżka na nóżkę tak go zwą , guziczek przy szyjce powietrze kradnie widelacami dwoma rybkę je lecz dłubie w nosie i o ściane to...\"

Gość rzadowa
"ZOSTAłO wAM JESZCZE CYGARO cygaro nabytek sprzed lat pisanie dzienników na starość najlepiej bez nazwisk i dat. rozejdziecie sie po kościach i nie spadnie zadna łza,zagubicie sie w szarościach......\" musiałam to napisać bo zawsze aktualne bez wzgledu na to kto rządzi

Ok - mój ostatni dziś cytat: Wydrukowano ogłoszenie, że sprzedaje ktoś lokomotywę Przeczytałem ogłoszenie, że sprzedaje ktoś lokomotywę. Kupię sobie ją, kupię sobie ją. Odkupię trochę starych szyn, takich jak ma prawdziwa kolej i będę pędził tak jak w dym do domu ukochanej mojej.

ok -= muszę ponownie uruchomić komp żeby to cholerstwo zlikwidować - 5 minut przerwy technicznej plis

wrocilam do was :D mam pioseneczke do odgadniecia podpowiem ze to znowu klasyka :D czemu cię nie ma na odległość ręki czemu mówimy do siebie listami gdy ci to śpiewam u mnie pełnia lata gdy to usłyszysz będzie środek zimy....