Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta w zielonym

Zabawa - Jaka to piosenka ?

Polecane posty

zgadza sie, SDM :) eee za latwe bylo :D no to teraz poprosze o odgadniecie :) I\'ll be your dream I\'ll be your wish I\'ll be your fantasy. I\'ll be your hope I\'ll be your love Be everything that you need.

niestety - nie pomogło :( a ja: oh jaki kac pulsuje w głowie, przeżyłem wczoraj ostry balet, jakas panienka drzemie obok, O KURCZE ona jest naga :-D

Mistral - nie wiem co to za kawałek.. I cały czas myślę jak to zlikwidowac Ja mam mozille i tam zrobiłam tak jak napisałam i wsio oki, a tu z IE dawno nie miałam do czynienia więc nie wiem:O

Gość Ty Tez Tere Fere
Savage Garden - Truly Madly Deeply ;) a teraz " I don't wanna take away his life i don't wanna be a murderer"

a to tez musicie znac.... klasyk :) jak wsyztskie moje kawalki ulubione hehehe Life is bigger It\'s bigger than you And you are not me The lengths that I will go to The distance in your eyes Oh no I\'ve said too much I set it up That\'s me in the corner That\'s me in the spotlight ..................

to ja dam dalej tekst mojej piosenki skąd się tu wzięła, nic nie pamiętam, znów patrzę n nią, jest całkiem niezła, otwiera oczy i słodko szepcze: no witaj kotku, jak ci sie spało ? a jak się blokuje wyskakujące okienka ?

oszukałam : to nie był mój ostatni cytat ;) Ten spróbujcie, z całkiem świeżej płyty: Jeśli zwątpisz choć jeden raz, to choćbyś z pistoletem zaszedł mi dorgę powrotów nie będzie

ja tam nie znam tych po angielskiemu, ale ... :-D J\'irai chercher ton coeur si tu l\'emportes ailleurs Même si dans tes danses d\'autres dansent tes heures J\'irai chercher ton âme dans les froids dans les flammes Je te jetterai des sorts pour que tu m\'aimes encore

Gość srutututu majtki z drutu
to jest "bierz mnie"... ale nie wie kto to śpiewa

no dobra REM Losing my Religion a teraz ostatni moj kawalek do odgadywania na dzisiaj :) I\'ve never seen you looking so lovely as you did tonight I\'ve never seen you shine so bright I\'ve never seen so many men ask you if you wanted to dance alez z wami wspaniale sie wspomina....

a to ? wchodzę w Twoje senne słowa, mrok mi ciebie podarował, cisze sypią gwaizdy dookoła ty mnie z nią znowu wołasz, chyba się zanosi na noc dobranboc, dobranoc