Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebed

co chcecie wiedziec o powiekszaniu piersi

Polecane posty

Gość ja byłam
ale od plastrów urosły same

pewnie nie urosna tak jak bysmy chcialy zreszta na nie wszystkie to dziala mi po antykoncepcij rosy tylko tydzien przed okresem wiec to zmienilam i jestem teraz zadowolona

Gość x23
Mi urosły deko......:-) Ale po odstawieniu anty dostałam tradziku, lecze to juz pół roku :/

Gość onaaaaa25
Ja mam pytanie odnosnie zmniejszenia. Czy kobiety, ktore jeszcze nie rodzily moga sobie na to pozwolic i jakie sa eventuallne powiklania? Za odpowiedz z gory dziekuje!

jesli chodzi o zmniejszanie to z tym nie ma problemu jesli chodzi o ciaze bo nie bedziesz miala implantow tylko wytna ci skore tyle ile bedzie potrzeba wiec nic sie nie obawiaj bo to akurat nie wplywa na karmienie piersia czy maciezynstwo tak wiec glowa do gory i powodzenia zycze;)

Gość hahehi
no wiec amebed: co Cie sklonilo do operacji? ile Cie to kosztowalo? po jakim czasie po operacji mozna juz normalnie funkcjonowac? czy blizny sa bardzo widoczne?

Gość kasiulka11
ja chce sobie powiększyć biust bo mam z tego powodu straszne kompleksy umówiona jestem na najbliższy piątek na konsultacje. Napisz czy to boli, ile się goi i gdzie robiłaś. Z góry dziękuje za wszystkie informacje.

Chce zrobic operacje pod koniec listopada. Ile czasu trwa gojenie ran? Jaka metoda jest najlepsza? Wiem, ze mozna wkladac implant przez otoczke okolobrodawkowa i potem dopiero napelniac go. Ta metoda podoba mi sie najbardziej. Jesli zrobie operacje w listopadzie, to do Sylwestra znikna zasinienia? Gdzie w Polsce najlepiej robia biust? Jakie sa ceny?

Gość kasiulka11
jak nie będzie żadnych przeciwskazań to operacja odbędzie się już we wrześniu. Tak się cieszę bo spełni się moje marzenie a z drugiej strony tak się boje że czasami mam ochote się wycować. Napisz jak przez to wszystko przechodziłaś.

Gość ankakk
ja robilam 1,5 roku temu tez w listopadzie w sylwestra juz sie bawilam,z bliznami mecze sie do tej pory juz mialam poprawiane,najgorsze byly plyny ktore byly usuwane ,ogolnie mialam same problemy,nawet jakies atopowe zapalenie skory mialam czy mam,juz myslalam ze mi musza to wyciagnac bo myslalam ze to uczulenie na silikon,ale obylo sie tylko na tabletkach ale ze skora musze sie dalej meczyc,jak sa jakies pytania to odpoiem na gg 2598845

przepraszam nie bylo mnie kilka dni wiec odpowiadam na pytania. ciezko jest okreslic bol kazdy z nas innaczej go odbiera ale nie oszukojmy sie to boli. co do blizn sa tak male ze malo widoczne po zastosowaniu kremu KONTRATUBEX blizn nie bedzie widac prawie wcale.

jesli chodzi o rany to rowniej jest tak ze zalezy od organizmu ale po miesiacu powinno byc ok ja po dwuch tygodniach poszlam juz do pracy a jestem manicurzystka i nie bylo tak zle. masaz po operacji przez dwa tygodnie to podstawa i bedzie wszystko ok. wtedy bedziesz sie martwila jaka fazowa sukienke sobie kupic z wypasionym dekoldem. polesam ANDRZEJA KRAJEWSKIEGO w Gryficach facet naprawde piersi robi super.

ja rowniez podam swoje gg 7868811 bo jest duzo opowiadania na ten temat a co do tego co pisze ankakk to przypuszczam ze miala zle zrobione i byla nie doinformowana bo wlasnie by nie bylo ossysania tego osocza musza byc masaze z heparyna to bardzo wazne. piszcie na gg jak chcecie wiedziec cos wiecej pozdrawiam i nie bojcie sie operacjii naprawde bedziecie zadowolone i szczesliwe

Gość Martisha to jaaaaaaaaaaa
a ile to kosztuje?i ile trzeba miec lat?

Gość mądra i elokwentna
ja mysllalam o tym ale przeraza mnie mysl ze dzisiaj jestem plaska a jutro mam miseczke D i cale miasto przez miesiac huczy ze se cycki zrobilam :O a ze mieszkam w malym miescie huczalo by na pewno :P

odpowiadajac na pierwsze pytanie ja placilam 8500 i cena nie zalezy od wielkosci wybierasz takie jakie bys chciala. i jesli chodzi o wiek to napewno jakies 20 i dalej bo juz wtedy wpelni jestes rozwinieta. a drugie pytanie to nie da sie tak zrobic jak mowisz jesli masz male piersi to nie da rady odrazu zrobic D .

Gość mądra i elokwentna
no z tym D zartowalam i taka calkiem plaska tez nie jestem :P ale wiesz jak juz powiekszac za tyle kasy to zeby bylo widac cokolwiek nie ?? no a nie wmowie potem nikomu ze w wieku 23 lat mi o rozmiar urosly :P

dobra to napisz mi jaki masz rozmiar i miseczke to ci cos napisze na ten temat i jak dobrze zrozumialam masz 23 lata tak?

Gość jfhlsh
Ja sobie powiększyłam, z małego B mam C porządne i nikt się nie skapnął! Serio - ludzie są mało spostrzegawczy więc nie ma się co nimi przejmować. Prawda jest taka, że mało kto zna w swoim otoczeniu osobę ktora by sobie powiększyła biust wiec prędzej ludzie uwierzą że ci sam urósł (np od tabletek anty) niż że zrobilas operacje.

Gość kasiulka11
Jestem umówiona na operacje na 11 października dam wam znać jak wszystko przebiegło.

kasiulka trzymam za ciebie kciuki i nie boj sie bedzie oki a pozniej bedziesz tylko sie ogladac i usmiechac na widok swoich piersi pozdrawiam i czekam az wrocisz.

Gość kasiulka11
dzięki za dodanie mi otuchy naprawde się przyda, dam znać jak już będzie po wszystkim. Pozdrawiam pa

Gość alex100
ja tez zamierzam poddac sie operacji ale u kolasinskiego z poznania. jesli ktos go zna i moze powiedziec cos o nim to bede wdzieczna!!!

Gość djsweet
hejka wszystkim wielbicielkom silikonkow:)) wlasnie siedze sobie w domku obzeram sie slodyczami bo tylko to mi pozostalo jak na razie.na silownie moge pojsc dopiero za jakies 2 miesiace.mialam zabieg 30 sierpnia wiec jeszcze nie doszlam do siebie.strasznie sie balam jak sie domyslacie,moze nie samego bolu bo na to bylam przygotowana ale tej zlowrogiej narkozy...dodam ze nigdy nie mialam zadnej operacji.weszlam na sale operacyjna,polozylam sie,zostalam przykuta do roznych aparatur i zdazylam powiedziec...odplywam...operacja trwala jakies ponad 2 godz,obudzilam sie juz na sali pooperacyjnej z nowymi cycyszkami:-)))bolalo strasznie ale mila pielegniarka czestowala mnie co jakis czas zastrzykami przeciwbolowymi i jakos dotrwalam tak do rana(zabieg byl o 18.30)najgorsze bylo pierwsze wstanie z lozka na siusiu,o rany jak bolalo...ale przy pomocy jakos poszlo.z bandarzy wystawaly dreny ktore byly konieczne do odsaczania niepotrzebnej krwi,zdjeli mi je przed wyjsciem i zrobili nowy opatrunek.zaznaczam ze ja po tej cholernej narkozie czulam sie fatalnie,wymiotowalam dwa razy w klinice..."tylko" dwa razy bo dostalam jakis zastrzyk przeciwwymiotny.jakos doczlapalam sie z mezem do samochodu,w drodze umieralam bo mi bylo nie dobrze i po tym jak weszlam do domu puscilam hafta,potem jeszcze raz i jeszcze...i tak przez nastepne 3 dni...koszmar.nic nie jadlam i nawet malo co pilam bo tylko przy lekach(zinnat i przeciwbolowe)nawet wstac nie moglam,przekrecic glowy na drugi bok i ogladac tv bo zaraz zygalam ...i tak ten wielki kac gigant trwal 3 dni...potem juz bylo coraz lepiej.minely mdlosci,pozostal tylko bol ale do zniesienia.najgorsze wlasnie sa te 3 dni kiedy sie prwaie ruszac nie mozesz.teraz mina 12 dzien i czuje sie swietnie,prawie nic nie boli,robie wszystko na co mam ochote,tylko jeszcze spac nie moge na boku i nosze specjalny stanik i tak do 2 miesiecy.chodze na zmiany opatrunku i moze szwy mi zdejma za jakies 2 tyg.cycki na poczatku byly opuchniete i strasznie obolale ale teraz juz sie ladnie uformowaly i tylko pozostalo takie uczucie"rozpychania" w klatce i skura jest dosc naprezona ale to wszystko bardzo nie przeszkadza.mam nadzieje ze do 2 mscy wszystko minie i juz nic nie bede czula.ku mojemu zdziwieniu dostalam krwawienia w polowie cyklu przy antykoncepcji (plastry evra).bylam w szoku i nie wiedzialam co sie dzieje,wczoraj bylam u gina i powiedzial ze to z wyczerpania organizmu i z duzego stresu.wiec wszystko jest ok.zaznaczam ze ja tak zareagowalam bo taki moj urok i na to wychodzi ze mam pokrecony organizm,ten wielki kac gigant po narkozie to tez sprawa indywidualna,wiec nie kazda musi tak miec, akurat mi sie tak trafilo. ja z malego B zrobilam sobie takie dobre C ale bez przesady.wkladki silikonowe,260ml,okragle,pod miesien.cena6000 tys(3000tys zabieg i 3000 wkladki) plus 150 stanik.zabieg robilam w lodzi.tak wiec dziewczynki nie ociagac sie tylko robic cycki bo warto:-))ja jestem bardzo szczesliwa.jak macie jeszcze jakies pytania chetnie odpowiem.pozdrawiam

Gość kasiulka11
Ja jade na operacje do dr. Brzuchańskiego tyle dobrych opini o nim słyszałam że się skusiłam tam. Do djsweet gdzie robiłaś w Łodzi ? Jakoś mało zapłaciłaś ja byłam na paru konsultacjach wcześniej ale zawsze kosz podawany miałam powyżej 10 tys. a anatomy nawet 13 ty.

Gość djsweet
w lodzi,klinika "DERMED" Dr. Żukowska.wejdz sobie na stronke http://www.plastyczna.med.pl/.to fakt ze zaplacilam bardzo malo bo w niektorych klinikach ceny dochodzily nawet do 16 tys...za konsultacje zaplacilam 90 zl i kazda nastepna juz po operacji za darmo.pozdrawiam