Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Galia

Moje przeboje - nieudane próby nawiązania kontaktu z mężczyzną.

Polecane posty

Gość lubię facetów
Przepraszam, za przekręcenie nicka, oczywiście mialo być Galia, i jeszcze to moje nieszczęsne "chyba" w ostatniej opowiastce zbyt często się powtarzające, następnym razem postaram się to slowo omijać i mam nadzieję, że chyba mi się uda:):)

Lubię facetów A mnie ktoś zachęcał, żebym książkę o tym napisała. :D:D:D

Gość lubię facetów
Wiesz. że to dobry pomysł, poddałabym Ci kilka opowiastek z życia:):) nie tylko tego, które początek mialo w wirtualnym świecie:)

Lubię facetów To takie nęcące, że aż w dołku ściska. Kto wie? Może ta stronka, którą stworzyłam, to mój pierwszy kroczek na tym polu? :D

Gość lubię facetów
Jestem nawet pewna, że pierwszy krok już zrobiłaś:):) Ale koniecznie po książce, musi powstać film:):)

Lubię facetów Świetny plan! :D Czuję się jednak, jak przyciśnięta do muru, żeby co do roboty się zabierać :D:D:D Ty szykuj póki co dobrych aktorów. Mogę zaproponować naturszczyków w roli amantów wszechczasów? :D:D:D

Gość lubię facetów
Ja tam mogę wcielić się w główną rolę żeńską. :):) W końcu lubię facetów:):) zastrzegam sobie jednak udział w scenach erotycznych, no chyba, że .................

Lubię facetów W mojej książce nie dojdzie do scen erotycznych, bardzo mi przykro. Jak przebiegniesz szybko po tych opowiastkach z topiku, to zrozumiesz, dlaczego :D:D:D:D:D:D Ale to miło z twojej strony, że masz pełną gotowość do działania. :D:D:D:D Może jeszcze pomyślimy nad jakąś scenką bara-bara. Co myślisz o marzeniach erotycznych? Hmmm? Kogo byś widziała w tej scenie? Ja już obstawiłam :D

Witajcie Panie i Panowie🌼 Chociaż panowie są w lekkiej defensywie, to jednak wierzę,że się uaktywnią:) Ale \"miałam\" dziś urocze \"spotkanie\"! Cudzysłów jest potrzebny, ponieważ nie była to relacja sam na sam, ale pomimo to także niezwykle ekscytująca!❤️.Z okazji przedpremierowego pokazu(w kinach od 15.o9) odbyło się spotkanie z autorem i twórcami, oraz odtwórcami głównych ról filmu \"Samotność w sieci\".Książka odniosła duży sukses, bo dotyczy w dużym stopniu próby nawiązania kontaktów za pomocą internetu. Jestem fanką pana Wiśniewskiego, możliwość\" pogrzania się\" w klimacie jaki stwarza na spotkaniach prawie mnie obezwładnia:D Jest taki ciepły, urokliwy i niezwykle mądry. A mądrość jak wiadomo jest baaaardzo sexi:D !!! Całkiem - półsłodka--->fajnie,że do nas wpadłaś🌼. Dzięki za słowa saympatii. Zaglądaj częściej - jeśli chcesz i możesz. lubię facetów--->właśnie! nawiązałaś do możliwości nakręcenia filmu o znajomościach zapoczątkowanych w wirtualnym świecie. No i będzie - \"Samotność w sieci\". Jestem bardzo ciekawa czy film odda tę niezwykłą magię, która powodowała niemożność oderwania się od książki. Chemia miłości działa jednakowo, zarówno w realu,jak i w cyberprzestrzeni. Podobno zostało to udowodnione naukowo:) Galia--->przeczuwam,że też lubisz Wiśniewskiego:D Pozdrawiam Cię ciepło i na razie \"zawieszam\" pisanie. Za kilka dni jeszcze wpadnę, a potem zamilknę na dłużej(urlop). Mam nadzieję,że po powrocie to dopiero będę musiała się naczytać-zaległości!!!:) Ale chciałabym, żeby tak było, bo jesteś docenioną przez czytelników gospodynią tego topiku i zapewne przyciągniesz jeszcze wielu autorów,chcących podzielić się swymi historiami, i w ogóle refleksjami. Pa[serce

Gość lubię facetów
Topik cały śledzę w miarę możliwości na bieżąco, wiem, że nie było nic z "tych " rzeczy, myślę jednak, że nie zaszkodzi trochę erotyzmu:):) A kogo obstawiasz???

Gość lubię facetów
corason-----> właśnie zainspirowałam się "Samotnością w sieci" , chociaż opisywane przez nas klimaty są zupełnie odmienne:)

Corason \"Samotność w sieci\" przeczytałam chyba z dwa lata temu. No pewnie, że mi się podobała. Niestety, w filmie główną rolę żeńską powierzono Cieleckiej, a za nią nie przepadam, bo wg mnie jest zbyt zimna. Szkoda. Będziemy na ciebie czekać. Życzę ci wspaniałej podróży. Papa

Galia i lubię facetów--->no tak, działajcie dziewczyny!! \"wykosimy\" konkurencję:D Uwaga! - zaczynam rozglądać się za sponsorem filmu(w dobrym tego słowa znaczeniu - artystycznym!):D Buźka😘

Gość lubię facetów
Ja już dziś znikam, wszystkim dobrej nocy, a corason udanego urlopu:):)

Lubię facetów Wstydzę się powiedzieć, ale co mi tam! PAWEŁ DELĄG Jest w nim tak dużo z dżentelmena, że gdyby każdy z powyższych kandydatów miał tego choć naparstek, to zwiększyłby swoją szansę o połowę. Ale zaznaczam: nie jestem w nim zakochana!!!!!!!! Czasy platonicznych miłości minęły mi, hehehe :D:D:D:D

Buuuu buuuuu buuu :( Już poszłyście spać? Zostawiłyście mnie samą z marzeniami? A to z was urwiski :D:D:D Dobrej nocki życzę, żartowałam z tym płaczem :D

Gość lubię facetów
Galia-----------> Paweł Deląg, kiedyś tak, nawet bardzo byl w moim typie. Już mi przeszło, najgorsze, że teraz nie mam żadnego ulubieńca z ekranu, sama nie wiem dlaczego. Czyżby przestali mi się podobać faceci???

Mam dziś randkę z papryką. Będę ją wekować. I nie ma w tym nic śmiesznego :(:(:( Do roboty!

Ojej, ja mam dzisiaj randke z facetem poznanym w internecie :-)) Pisało się fajnie, nie spodziewam się księcia z bajki, a w razie czego więcej się nie spotkamy. Na wszelki wypadek nie podam mu swojej komórki.

Gość lopak lopak

Już po randce. Byliśmy w knajpce na kawie a potem na spacerze. Facet NISKI i niezbyt atrakcyjny. Sympatyczny i dobrze się z nim rozmawiało. Pewny siebie i swojej ATRAKCYJNOŚCI. Na koncu powiedział \"dziś pojdę z tobą do łóżka - w myślach\". Następnej randki oczywiście nie będzie.

Gość kobietka123
Galia świetnie napisane:),przeczytałam z zaciekawieniem,najlepszy:P z nich był ten nr4,spotkałam paru takich w moim życiu i czasem się uśmiałam do rozpuku z takich pozerów. Lądowisko dla helikpoterów:)fantazja męska nie zna granic czasami. Jak dobrze że są jeszcze na świecie normalni mężczyzni,niestety zostało ich już bardzo mało dlatego tak trudno ich znaleść.

Gość malutka...
z ciekawoscia przeczytałam ten topik, mam nadzieje ze sie utrzyma.. galia podziwiam cie za wytrwalosc :-) mi jej jakos brakuje... mialam tez kilka przygod z poznawaniem facetów, najczesciej przez internet, ale rowniez przez znajomych (zdecydowanie wole ten sposob) chociaz i tu i tu czlowiek jest narazony na stres i wpadke

a co do samotnosci w sieci, moja ukochona ksiazka, bardzo smutna, ale taka poruszajaca do glebi, mam nadzieje ze film odda ten klimat...:-)