Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abruxia

Gdzie można poznać ciekawych facetów? oczywiście wolnych

Polecane posty

Calamity Jane>> a TU latwiej ??? miliony jeczace ze sa same a jak co do czego to nie moga sie spotkac..... setki topiko kacik samotnych ale NIC z tego nie wynika....jak moznaby sadzic ze to net i latwiej bo sie sami deklaruja ze samotni sa.

Ramirez---> CZyzby nad Wielka Woda? :) facet...---> A wiesz, ze latwiej... Niby stres i w ogole, bo tak w ciemno... Milo sie gada, czasem nawet wymiana zdjec (choc wole bez :P ) ale po przeniesieniu do reala jest zawsze inaczej ;) Mam w tym doswiadczenie :D leśne mruczenie--- MOze racja... Moze wypadaloby zmienic taktyke... ;) Skoro ta nie dziala :P

Calamity Jane - wiesz co, faceci nie widza od razu naszych wad, dopiero jak im powiesz, że masz celulit na udach to wtedy zauważą, albo jedno oko zielone a drugie niebieskie to też. My kobiety tez lubimy idealizować naszych mężczyzn, ubieramy ich w jakieś różowe wyobrażenia i mamy im za złe, że nie chcą takich fatałaszków nosić. (no niekoniecznie różowe, ale chodzi mi, że w sensie przjaskrawione)

Calamity Jane > moze i masz racje... ja nie ufam netowym znajomosciom. Zawsze ktos jest rozczarowany.

Coz, istnieje tylko jedna, ku ktorej najbardziej zaczynam sie sklaniac. Zero wymiany zdjec, po prostu kilka zdan zamienic na gadulcu i umowic sie w realu. Niestety jedyny i skuteczny sposob, dajacy prawdziwy obraz plci przeciwnej, a przynajmniej jego zarys. A ze codzienne trzeby by sie spotykac z innym/inna zeby sie dopasowac, to juz...;)

no wiesz \"leśne mruczenie\" wolałabym o czym innym z Tobą pogadać a nie o takich przyziemnych sprawach, poza tym w sumie mogę sie przyznać, bo w końcu może i sam byś sie dopatrzył:)

Calamity Jane--> Nie nad wielką wodą:) Troche przesadziłem z odległością, będzie 400 km. Lubelskie;)

facet...---> To prawda!!! To wlasciwe slowo \"rozczarowany\" i bynajmniej nie chodzi o to, ze ktos jest gorszy (a juz tym bardziej jesli chodzi o wyglad!!) tylko, ze inny, rozny od wyobrazenia. Bo jakies tam wyobrazenie zawsze sie ma ;) leśne mruczenie---> I to jest mysl!!! Takie spotkanie mam jedno za soba ;) Ze tak powiem sprint :P Niestety wtopa :( Znaczy ja bylam \"rozczarowana\" :( abruxia---> Nie, no ja zadnych defektow urody nie mialam na mysli :D Raczej charakter, osobowosc, zachowanie... ;) No bardzo wszystkich odstraszalo to, ze sie zarzekalam, ze jestem straszna balaganiara :D A celulit mam w D :P (i doslownie i w przenosni ;) )

wiesz co LM dla Ciebie zgolę te włosy z klaty.............. tyle zapuszczania na nic No wiesz Ramirez na lubelsczyźnie jest przepięknie, prawie jak Mazury, mam tam dużo rodziny i często tam jeżdże na wakacje

Gość do mruczenie
Mozesz jeszcze pomoc tej dziewczynie od maila i od meza?

Ramirez---> To Ty prawie kresowiak jestes ;) A ja z ziem odzyskanych :P leśne mruczenie---> A co masz przeciwko wlosom na klacie? 😡 To ponoc oznaka kobiecosci :D

abruxia, dzieki skarbie, ja moge dla Ciebie co najwyzej zapuscic ;) calamity, no nie wiem, moze ja jakis dziwny jestem, ale jak juz mam lapac za cos kobiete na klatce piersiowej, to niech to beda piersi, a nie wlosy :D

To miło słyszeć że komuś się podoba w lubelskim:D Calamity Jane--->Kresowiak hihi;), niech będzie. 20 km i juz Ukraina:D

leśne mruczenie---> A czy wlosy wykluczaja piersi? :D Ramirez---> No widzisz!! A ja tam mam korzenie :P Znaczy na tej Ukrainie ;)

Calamity Jane >>> Ukrainki sa piekne ... zreszta im bardziej na wschod tym ladniejsze dziewczyny :P

lesne mruczenie---> To ja juz nie bede wnikac we fryzure :P RAmirez---> Zgadzam sie z ta uroda :) Ukrainki sa bardzo ladne... Co do akcentu - to nie znam sie. Musialabym uslyszec ;) Ja Polka jestem (zeby nie bylo watpliwosci ;) )

\"leśne mruczenie\" jak dla mnie to możesz zapuszczać ten gąszcz włosów - nie ma to jak prawdziwy mężczyzna - pierwotyny buszmen:) no i proszę takim oto sposobem znalazło sie dwóch ciekawych facetów - tylko nie wiem czy wolnych?

abruxia, chcialem Ci przypomniec, ze buszmeni rowniez nigdy sie nie myli, byli iskani przez buszmenki a kobiety brali...no wlasnie, co ja Ci mam opowiadac, zobacz sobie \"walke o ogien\" ;) pozwolisz wiec, ze pozostane lesnym czlowiekiem, ale w granicach rozsadku...:)

Gość .tajemnicza..
abruxia--> na tym forum są chyba tylko sami wolni faceci:D. Ciekawy temat sie zrobił:).Bardzo sympayczny. Chyba nie pozwolimy aby gdzieś umarł:P

facet...---> Przeciez Europa nie ma granic :P :D abruxia---> JA naliczylam 3... Ale pilam piwo, moze mi sie dwoi :P leśne mruczenie---> Tak, te ich sposoby na podrywanie... Jednak wole wspolczesne metody, bez uzycia paly :P