Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abruxia

Gdzie można poznać ciekawych facetów? oczywiście wolnych

Polecane posty

Gość mruczyński tyś
:o

mruczynski---> litosci!!! brzuch mnie boli!!! JA zakwasy mam :D Normalnie jakbym to widziala... :P moze daliby to na pierwsza strone o2.pl :P lesne mruczenie---> Watpie :P Sprzet techniczny szybciej sie starzeje niz pluszowe misie... Chyba, ze jako antyk zapisalabym w testamencie :D

Gość mruczyński tyś
...moglabym np.krzyczeć "Wolna Ukraina" albo kurcze juz nie wiem...co :o "praca dla każdego, miłość rządzi".... :o

Gość mruczyński tyś
ale zobaczice jakby tak zastosowac ten protest masowo....i gdyby więcej kobiet tak zrobilo, to mzoe bezrobocie by zmalało w końcu w tym kraju :o

lesne mruczenie---> Dlatego nie zamierzam sie pozbywac mojego staruszka ;) Zreszta misia tez nie :D Znaczy pieska ;) Ja rupieciara jestem :P Zbieram i gromadze wszystko co sie nadaje i nie nadaje do przetrzymywania ;)

Gość mruczyński tyś
no taki spontan nie jest zły, coś jak flash mob, tylko 1osobowy....chociaz idea flash moba związana jest z czystą przyjemnoscia a nie reklama a ni manifestem :o

Gość mruczyński tyś
..taki happening ....patrzcie a jako forma szukania pracy moze byc, nie? "szukam pracy jako żona/kochanka/przytulanka" ....eeee bredzę jak w malignie :o

Gość mruczyński tyś
zrobilam kiedys taki happening w autobusie na pozegnanie trafilam, ale z trudem...bo facet się uchylił ach, ta moja spontaniczność...mówię Wam:o

mruczynski - Ty materialistko :D Ale kto wie, chetnie bym przetestowal ten uscisk, moze wiele bedzie wart...;) calamity, zuwazylem juz wczesniej, ze lubisz gromadzic, szczegolnie posty :) Tylko niektore rzeczy maja to do siebie, np faceci, ze maja termin przydatnosci do spozycia, pamietaj o tym. ;)

Gość mruczyński tyś
ok, moze byc "zatrudnię męża/kochanka/kogoś, kto powiesi firanki albo ..." chociaz wiecie co? ja i tak wyglądam jak dziecko, więc w razie skoku kompromitacja mniejsza o ile nie wezwą policji i nie zamkną mnie w trakcie happeningu :o leśne mruczenie>>>ok, zsynchronizujmy zegarki ;););)

Gość mruczyński tyś
... podaj rejon, gdzie mozna wykonać skok...;) ps.wiecie, to forum mi się na mózg rzuciło chyba:( chyba pójdę spać...

lesne mruczenie---> Ja mysle, ze termin przydatnosci do spozycia kobiet jest krotszy :O jesli juz o tym mowimy... ;) Postow akurat nie gromadze. Zreszta to wcale nie jest \"imponujaca liczba\" biorac pod uwage moje inne nicki ;) Gromadze to co da sie dotknac ;)

mruczynski - jak Ci pasuje jutro o 12.00 w poludnie w centrum wawy to nie ma problemu. Poznasz mnie latwo, bede chodzil i glosno wolal: Koala, koala! :D Jak nas policja zatrzyma, to powiem, ze corke zgubilem i ja po imieniu wolalem :D

mruczynski---> Jakby przeprowadzic taka akcje zorganizowana to jeszcze by takie \"skoki na koale\" staly sie modnym sposobem wyrazania radosci :P Ludzie czesto zgapiaja bez zastanowienia :D

Gość mruczyński tyś
Calamity>>>tyle, ze wiesz tu skocznośc się liczy, bo wbrew pozorom taki skok nie wymaga rozpędu (bo mozna faceta przewrócić) a raczej dobrego wybicia i współpracy, zeby koleś zdążył i chciał złapać... może to się nadaje na akcję marketingową....ze coś się za to dostaje "Wlasnie zyskal pan mozliwosc wzięcia udzialu w loterii, w ktorej nagrodą główna jest...."

lesne mruczenie ---> no ja ciut wiecej... ;) \"psuja sie\" :D Taaa... plesnia zarastaja ;) Dajcie znac z ta akcja w Warszawie. Ogladne jutro wiadomosci :P

Dajcie spokoj bo i ja sie popluje :D Ja mam 1,85 metra, dasz rade sie wybic? Czy calamity musie Cie podsadzic? :P A czym kobiety zarastaja to ja nie chce wiedziec, nie obrzydzajcie mi jeszcze, za mlody jestem, chce troche pouzywac ;)

Nikogo nie podsadzam. Zwlaszcza jutro. Zakwasy mam ;) Radzcie sobie sami :D Ewentualnie mozna skoczyc nizej... Tylko gorzej z punktami zaczepiania... No i za co przytrzymywac, chyba za kudly ;) lesne mruczenie---> Ja palcem nie bede pokazywac kto zaczal o tym zarastaniu :P

Gość mruczyński tyś
kurcze...no nie wiem...będe probować... a potem wyobrazcie sobie przychodzi taki facet do domu i mowi, ze bierze udzial w losowaniu czegoś tam i jak do tego doszło... o mmmmamo....i awantura gotowa....:o wybić to się może radę dam, tylko co potem?

No wlasnie, co potem? Jaka bede mial nagrode jesli Cie zlape? A moze bede musial isc w tej pozycji ze dwa kilometry? :D Co do punktow zaczepienia to hmm...cos by sie znalazlo :P Pytanie, za co ja mam mruczynska zlapac? I nie pokazuj palcem, bo to nie wypada ;)

Gość mruczyński tyś
leśne mruczenie>>>bdziesz mial swój wklad w.... eeee.... w ... no ... ten... ;)