Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abruxia

Gdzie można poznać ciekawych facetów? oczywiście wolnych

Polecane posty

calamity :D odnosze takie dziwne wrazenie, ze gdzies po drodze, jednak ona musi zostac uzyta :P i dobra, wolny jestem...tylko wiecie, ta rozpietosc wiekowa na tym forum mnie przeraza. zreszta co ja robie na tym forum ja sie pytam? chyba zabladzilem...;)

Gość mruczyński tyś
raczej zbłądził... :D ;)

lesne mruczenie---> JA bejzbola mialam na mysli 😭 :O ;) WSzyscy zbladzilismy. I przegralismy zycie ;) :D W necie rozpietosc wiekowa nie ma znaczenia :D

Gość mruczyński tyś
..co do rozpinania, to juz mi się znudzilo kiedy musze to robić sama ...uchchchch....😠

Gość mruczyński tyś
..ja juz łóżko rozebrałam....

Gość mruczyński tyś
...na czynniki pierwsze...:classic_cool: kurna, wypili mi piwo w domu..bez ostrzeżenia :( :(

Gość mruczyński tyś
w dzieciństwie uwielbiałam bawić się klockami :classic_cool:....wiecie, ze podobno w krajach arabskich dzieciom pozwalaja rozbierac zabawki i psuć, bo uwazaja, że to kształtuje wyobraznię?...zglupieli no...

Gość mruczyński tyś
to juz lepiej grać na kieliszkach bez ryzyka nieoczekiwanych odkształceń ..:o

leśne mruczenie---> Taaa... zwlaszcza biorac pod uwage ilosc obrotow w nocy ;) mruczyński tyś---> Klocki rulez :) Nigdy nie niszczylam zabawek ;) Moze dlatego, ze tak malo ich bylo wtedy ;) miłość ---> Ale srednio mozna sie wyspac :D

jasne, że nastrajam:classic_cool: jak to mówią przekazy ludowe - dobra gra wstępna jest niezbędna dla miłośći miłość nigdy nie zasypia:O

calamity, cos w tym jest, spie tylko na boku i zawsze sie budze na innym niz zasypiam. Ale zawsze w tym samym lozku. ;) No, chyba ze masz na mysli obroty cial niekoniecznie niebieskich :D milosc - ok, ale do czego niezbedna jest milosc? czyli porozmawiajmy powaznie :classic_cool:

wytłumacz to tym wszystkim kobietom spragnionych miłości:classic_cool: .... także poczekam ze spaniem;) na poważne rozmowy jestem mruczenie leśne zbyt trzeźwy i nie mam niestety czasu.... ale jak już będę wiedział do czego jestem tak niezbędny to niezwłocznie podzielę się wiedzą

Zawsze się zastanawiałam, jak to jest z mężczyznami i ich spojrzeniem na miłość. Obawiacie się okazywać ciepłe uczucia kobietom? Czy tak samo jak kobiety boicie się zranienia i porażki, czy macie może jakieś antidotum na bolesne rozczarowania?

leśne mruczenie---> kobialki...? W sensie, ze osobniczki plci pieknej, tak...?? Nigdzie nie uciekly :D Ja mialam na mysli obroty/p[rzewroty ciala w lozku podczas snu. Takie sprezyny (chocby najlepiej nastrojone) chyba nie sa zbyt pozadane :P A w ogole to nie wiem po ile pieniase :O :P

Gość Fafoł
Ja jestem wolny. Robię cuda.

Gość mruczyński tyś
no to nara.... ja juz się wystroilam do łóżka w ulubione skarpetki na randkę z Morfeuszem :)

abruxia, powiedzmy ze ja np bylem swego czasu romantykiem, moze i przesadnym, ale kobiety mnie z tego wyleczyly, na pewno skutecznie i na pewno na dlugo. mam zdrowsze podejscie, mniej sie przejmuje i chyba tak ma byc. kazdy jest inny, ma inne potrzeby, oczekiwania. wazne by swoj na swego trafil. ;) calamity, tak, kobialki :D I te przewroty/obroty podczas snu...jakies dziwne sny musis zmiec :P

Fafoł---> A te cuda to co...? :) Konkrety prosze ;) . mruczyński tyś---> NIe podrywaj mi mojego Morfeusza teraz!!! Wl;asnie mialam sie udac w jego objecia :O bez skarpetek... :P