Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abruxia

Gdzie można poznać ciekawych facetów? oczywiście wolnych

Polecane posty

lesne mruczenie---> No... sny to ja mam niezle ;) Szkoda, ze trzeba sie rano budzic 😭 Ale chyba wiekszosc osob baraszkuje w nocy? :D Ja pare razy obudzilam sie na podlodze ;) Biedny bylby ten co by ze mna spal 😭 :P

Gość Fafoł
Calamity ! Ja lubię zabawę cyckami. Lubię też całować dziewczynę po nogach.

Gość mruczyński tyś
Calamity>>> to coś ty się latać kobieto we śnie uczyla? :D ..ale ja w samych skarpetkach ;););)

calamity, no ja nie wiem. Raczej bym Cie spacyfikowal, ze tak powiem :P Chcesz spac z facetem, to facet bedzie spal od sciany, ja bym nie pozwolil, zeby kobieta mnie zrzucala, albo sie w nocy po mnie turlala. Twardym trzeba byc, nie mietkim :D

Fafol---> To maja byc cuda? Ja myslalam, ze wyczarujesz jakiegos tupipana z chusteczki, czy cus :P mruczyński tyś---> Zaraz tam latac... Przewalam sie i tyle ;) Ja bym w skarpetkach nie zasnela!!! I za zimno na totalny negliz... Wygrzebalam gatki i koszulke z szafy :D leśne mruczenie---> Nie cierpie spac od sciany!!! Jakos bysmy sie dogadali ;) Zreszta moj pies nigdy nie narzekal i obolaly po nocy nie chodzil to chyba az taka brutalna nie jestem :D

Gość mruczyński tyś
no ja tez mam koszulkę...taką z kotkiem ;), ale jej nie lubię:(

Lo rany, baba z psem mi sie trafila :D Jak mieszkasz w bloku to zapomnij w ogole ze mnie poznalas. A jak spisz z psem to sie zacznij przyzwyczajac spac bez niego :D

Gość mruczyński tyś
...moze lepiej nie..ja i tak się dziwnie czasami zachowuję....:o

leśne mruczenie---> A co za roznica (kogo/co mam w lozku) czy w bloku, czy nie... Nie w bloku akurat ;) Z psem fajnie jest :) cieplo :) bezpiecznie :) przytulnie :) Bo pluszowy mis sie rozpadl :P mruczyński tyś ---> Oryginalnosc jest w cenie :D A ogien dobrze robi na fizjologie ;)

calamity, dla mnie dosc istotna. I nie mow, ze to bernardyn :D Ja tez goracy chlopak jestem, ale jak wolisz psa to nie bede sie wtracal, pisalem przeciez, ze swoj na swego musi... :) Nie pytam co misia spotkalo, ze sie rozpadl :P

Gość mruczyński tyś
ta...pewnie tez cos takiego slyszalam, ze indywidualnosc się dziś ceni w zalewie masowości....eee... tylko nie wiem, co oprotestować :o... macie jakiś pomysł? a moze lepiek coś sobie wytatuować na dekolcie ? :o

leśne mruczenie---> To nie bernardyn :D NIe lubie sama spac, boje sie duchow :P MIs sie rozpadl... ze starosci, nie pomoglam mu :D To spadkowy byl, po mamie. Wlasciwie to nie mis, tylko... pies :P

mruszunski tys---> No oprotestuj koty na koszukach :D Zwolenniczka tatuazu nie jestem :P Ale jak chcesz... Moze koniczynke czterolistna? ;) Ale tak centralnie na dekolcie, czy po ktorejs ze stron? ;)

calamity, ja tam sie boje kobiet, co sie boja same spac. Jeszcze pod moja nieobecnosc kolegow beda zapraszac, ze strachu... :O Psy sie nie rozpadaja ze starosci, szczegolnie pluszowe. Przyznaj sie, mietosilas go zbytnio... ;) mruczynski - tatuaz jako forma protestu to bardzo interesujaca sprawa. Ale nie lepiej np wyjsc na ulice i z tego protestu calowac nieznajomych mezczyzn? Taki protest od razu media zauwaza ;)

Gość mruczyński tyś
leśne mruczenie>>> ta....najpierw to bym musiala ich sklonić do tego, aby odrobinę zmaleli, albo....skutecznie podskakiwać...inaczej to zostaje calus w rękę :o albo wiecie..tak z rozpędu się na nich rzucac stosujac taw. " skok na misia koalę" :D

sebaa--> Ale Ci wirtualni moga sie umaterialnic ;) I a noz \"swoj trafi swego\". A w realu to nikt niema napisane na czole, ze wolny jest, ze spragniony znajomosci itp ;) Chociaz ja tez akurat tradycjonalna jestem... ;) I staroswiecka :P

leśne mruczenie---> No wiesz!!! Tyle lat nie spraszalam, a Ty mi tu insynuujesz... :O CAlkiem sie nie rozpadl ale ja z obawy o jego stan ostawilam pluszaka na ekspozycje :P A ja myslalam, ze jak sie protestuje to sie cos niszczy...

calamity, ale lepiej nie dawaj go nikomu w spadku, po co sie ma nastepna kobialka stresowac? ;) Wiesz, tyle lat spania tylko z misiem w lozku, troche mi Ciebie szkoda...tym bardziej ze ja tez staroswiecki jestem... :D mruczynski - a jak to jest \"na koale\"? pierwsze slysze! :D

Gość mruczyński tyś
obawiam się jednak, ze mogliby robić uniki...twarz to jest jednak taka strefa ciała, ze czlowiek obcyn jej nie wystawia ...:o

lesne mruczenie---> No jak dalej bede z psem tylko spala to raczej nie bede miala komu tego psa w spadku przekazac :D Teraz doczytalam o koali :D Mysle, ze to pozycja w jakiej mis chwyta drzewo... To ja juz sobie wyobrazam taki skok :P

Gość mruczyński tyś
na koalę - wskakujesz na kogoś obejmując go za szyję a nogami obejmujesz go w pasie....niestety bez dobrego wybicia z ziemi nie ma szans na udany skok....:D juz widzę tych gosci w garniturach i siebie w garsonce wskakującą z rozpędu na kogoś...:d

no mi sie tez wyobraznia wlaczyla :D Az monitor zaplulam :P mruczynski---> W jakiej garsonce!!?? W tej koszulce z kotem mialo byc :D

Gość mruczyński tyś
juz widzę te newsy n internecie "dzisiaj w godzinach rannych zatrzymano młoda kobietę, której zachowanie wydalo się cokolwiek dziwne okolicznym przechodniom. Kobieta - jak się pozniej okazalo z zawodu........ z wyksztalcenia.... zaczepiala przechodzących ulicą..... mężczyzn by po chwili rzucic się im na szyję. Wywolalo to prostesy ze strony partnerek przechodniów, ktore po wstępnym przylaniu natrętowi alarmowaly straz miejską i pogotowie. Kobieta nie dala się obezwladnić, ponieważ przybyli funkcjonaiusze zostali zaskoczeni mistrzowskim skokiem, w wyniku ktorego obrazenia poniósł funkcjonariusz oraz kobieta. Przybylym na miejsce kobieta wytlumaczyla iż jej zachowanie spowodowane jest ....." :D

litosci!!! brzuch mnie boli!!! JA zakwasy mam :D Normalnie jakbym to widziala... :P moze daliby to na pierwsza strone o2.pl :P

litosci!!! brzuch mnie boli!!! JA zakwasy mam :D Normalnie jakbym to widziala... :P moze daliby to na pierwsza strone o2.pl :P

calamity, polecam folie na klawiature rozlozyc, mniejsze straty beda. Przynajmniej komus kompa w spadku dasz ;) mruczysnki - czy Ty tez sie wprowadzasz w stan upojenia jedzac liscie eukaliptusa, jak te misie? Bo jak tak, to juz wiem skad te pomysly :D