Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miracleee

SZUKAM PRZYJACIÓŁ-kobieta30l.

Polecane posty

Gość maudie
Hej,witajcie dziewczynki:),padnięta dziś jestem,dużo obowiązków a za mało czasu:(.A na wczasy jedziemy z mężem nad morze w sierpniu.

Hejka dziewczynki!!! Udanego wypoczynku dla wszystkich Was - tych co sie będą urlopować i dla tych co pracuja też, bo wkońcu weekend nadchodzi :-) Ja ten ostatni tydzień dosłownie \"ryję nosem\" w pracy zrobilo się nagle duuzo, za dużo spraw pilnych do zrobienia, ale jutro już piątek, muszę się sprężyć i nadejdzie ten upragniony, wyczekiwany .. URLOP.. cóż za magiczne slowo! :-) cale dwa tygodnie laby, chociaż do mnie to slowo nie pasuje, bo lubie być w ruchu, jak coś się dzieje :-) nigdzie się raczej dalej nie ruszam.. ale nie będzie chyba źle..??? pod nosem mam morze i plaże.. w tym tygodniu aż dwa razy po 2godziny udalo mi się wyrwać, no nie - sukces! ;-) do tego czekaja mnie moje imieninki, a potem urodzinki /ostatnie 20ste/ czy wiecie coś na temat kryzysu zblizania i przechodzenia \"30stki\" ??? :-D :-D :-D Moj Pan Ukochany ma się zjawić /na łączach jesteśmy, jest narazie bosko, stanowimy 1den team, bo coś z moją Psiapsiółą są klimaty nie z tej chaty :-) / na regaty mamy pojechać, autko mam odebrać, chcę odmalować duży pokoj, na fitnes chce chodzić co 2gi dzień, na rolki wyjść, na konie w teren pojechać.. no i takie plany \"urlopowe\" spędzenia w przyslowiowym domu :-D uff, jeszcze 1den dzień przeżyć... PIĄTEK 3majcie się ciepło, byle nie za gorąco! i udanego - czego tylko chcecie :-D

Witam :) Mimi postaramy się wyjechać chociaż na dłuższy weekend ale teraz to jest niemożliwe. W następnym tyg. testuje, jeśli nie wyjdzie muszę iść do lekarza po recepty, później znów częste wizyty więc nic zaplanować nie mogę. ,,czy wiecie coś na temat kryzysu zblizania i przechodzenia \"30stki\" ??? \" Ja nie miałam z tym problemów, w ogóle z wiekiem nie mam problemów. Xaro miłego wypoczynku :)

Witajcie :) Jejku u mnie dzisiaj skwar moze gorszy niz wczoraj :) Xaro - rozumie cie mi tez zal tych ostatnich 20 -tych jak cholera no ale coz zycie toczy sie dalej :) mysle ze mam w sobie troche wariacji z 20-stki i troche doswiadczenia z 30 - stki ;) ale i tak czuje sie młodo :D i spełniona czy to zawodowo czy prywatnie .....moze uda mi sie wycisnac jeszcze z tej 20 -stki pare wspaniałych chwil ;) byle do 16 sierpnia :) mamy w dacie urodzenia 77 a to podobno szczesliwe liczby wiec głowa do gory :) kiedy to mamy Cie powitac w gronie 30 ? Akria - jakos wyciszona jest sprawa tej 11- tki z twojej miejscowosci ....moze cos wiadomo juz o tym tajemniczym zniknieciu ? - pytam bo jestes na miejscu...:)

miałam sie Was zapytac czy macie w takie upały spuchniete nogi pod koniec dnia ? mnie tak bola wieczorem nogi ... grrrr....ten upał mnie wykancza - jestem cała klejaca :) bleeee

U mnie też upalnie, trudno normalnie funkcjonować, chociaż ja lubię ciepło i ogólnie nie narzekam, chyba, że musze coś załatwić na mieście, wówczas koszmar!!! Nie słyszałam nic na temat tej dziewczynki, gdyby coś było wiadomo, to pewnie by mówili na regionalnej tv.

Hejkum!!! Spoko i luzik nie mam jeszcze, żadnego kryzysu 30-tki i myslę że to mnie nie dotyczy :-) optymistka hehe ;-) tak tylko napisałam profilaktycznie - takie dyrdymały ;-) Mimi - ładnie to ujęłaś z wiekiem! rocznikowo jestem 78, więc jest to mój cały roczek 29ty. Ale pamiętam niektore Psiapsióły - /zresztą wszystkie są starsze ode mnie/ i party z okazji ich 30tek, ze mialy lekki z tym problem... wczoraj byłam zaprzysiężona na sali rozpraw w charakterze tłumacza angielskiego /tak nagle mnie wzieli, niezla fuszka :-) / i gdy sędzia się mnie spytała o wiek, zastanawiałam co mam podać 28 czy 29.. mam urodzinki 30tego lipca.. podałam 29 i się, aż do siebie usmiechnęłam, bo zawsze na pytanie o wiek rocznik często podawalam i w swiadomości 28 było, a tu trza się przestawić... jak te latka lecą :-D ? Pozdrowki dla Was wszystkich!!!

nareszcie koniec remontu :) pokój małego i mieszkanie posprzątane :) teraz luzio...w końcu mogłam wejść na forum i zobaczyć co u Was? Mimi 🌼 - miałaś rację efekty są zaskakujące, ....to już nie jest pokój mojego małego synka :( teraz widać, że jest to \"królestwo\" chłopca, który już od września rozpocznie naukę w szkole... :)...ale ten czas leci.... ...poza tym...miłego wypoczynku w Chorwacji :D Xara 🌼 - udanego urlopu....nieważne, że w domku, w końcu \"masz morze pod nosem\" :D maudie 🌼 Akria 🌼 pozdrawiam również pozostałe dziewczyny 🌼

Cześć!!! Latka lecą, szczególnie, gdy jest się zapracowanym, tydzień za tygodniem mijają błyskawicznie. Im jestem starsza, tym bardziej brakuje mi czasu :( Kropka to super, że już po remoncie, możesz odpocząć :) U mnie w nocy przeszła burza i dziś nie było już tak upalnie. Jutro wybieramy się nad wodę. Trzeba korzystać z lata :)

Gość maudie
Cześć,my byliśmy dziś w lesie,nie było już tak upalnie.W lesie był przyjemny chłodek bo w nocy popadało.Uffffffff,jaka ulga,choć trochę można odpocząć od upałów,tylko tak strasznie mi nogi spuchły że już nie mogę:( Akria🌼 Mimi🌼 Kropka🌼 xara🌼

Gość maudie
Ojej ale tu pustki:(.dziewczyny meldować się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D melduję się :D koniec urlopu :( wróciłam do pracy :( porobiło się zaległości :( muszę nadgonić :( ale najważniejsze, że mam w domu wesoło :) przyjechała siostra z dziećmi.... miłego dnia dziewczyny 🌼 wracam do pracy :P

Witajcie:) ciezko mi dopasc komp w wakacje-dzieciska nie dopuszczaja, poza tym jeszcze 3 dni pracuje, potem urlopik-wypad do Szklarskiej na tydzien -jak ja sie ciesze:)))))))Zamierzam poleniuchowac z nqjmilejszym po powrocie kilka dni, póki dzieci i nie zjada z kolonii w Bułgarii.Pozdrawiam wszystkie-bez wyjatku

Gość maudie
🖐️ wszystkim :) u mnie na dobre się rozpadało i silny wiatr:(.Mam nadzieję że do soboty będzie lepiej.Nie tęsknie za upałami,ale trochę ciepełka nie zaszkodzi:)Jestem ciekawa jaką będziemy mieć pogodę nad morzem w drugiej poł.sierpnia?

Witam :) u mnie pogoda podobna jak u maudie 🌼, normalnie aż nie chce się wychodzić z domu... zajrzałam tylko na chwilkę, żeby sprawdzić co ciekawego dzieje się na naszym topiku...ale widać, że sezon urlopowy w pełni.... :)w takim razie....uciekam... słoneczka życze 🌼 a! moudie 🌼 - u nas się mówi, że ponoć w sierpniu ma być piękna, słoneczna pogoda...hm...przekonamy się :D pa, pa 🌼 ❤️ 😘

Gość maudie
Kropka 🌼 masz rację że chyba przez ten sezon urlopowy takie pustki na topiku :(,Akria a ty gdzie się podziewasz?

Gość maudie
Witam :)mam dziś słodkie lenistwo i............imieniny :)

🌼 🌼 🌼 maudie 🌼 🌼 🌼 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.... ...........@@@..............@@@ ..........@@@@@@......@@@@@@ ..........@@@@@@@....@@@@@@@ ............@@@@@@......@@@@@ ................@@@........@@@ .........................##### .....@@@@@@.....#######.........@@@@@ ....@@@@@@@@....######.....@@@@@@@@ ....@@@@@@@.....................@@@@@@@ .....@@@@....@@@..................@@@@ ................@@@@@ ...............@@@@@@ ................@@@@@ .................@@@ ......................## .......................##..........### ........................##........#### ..............###........##......##### ...............#####......##...#### ................######....##..## .................######....## .....................####..## ...........................## ...........................## ...........................##

Gość maudie
Dzięki Kropka :)

Gość maudie
:) Akria-dzięki🌼,teraz to będę ciekawa jak pozostali mają na imię:).A może jest t też jakaś Ania oprócz mnie;)?

Hejka Dziewczynki!!! Maudi wszystkiego najlepszego!!! :-D :-D i jak świętujesz imieninki? Ja miałam urodzinki 24go i właśnie dochodzę do siebie :-) zrobiłam z moją psiapsiółą - też imienniczką małą imprezkę tzw. ucztę pierogową - polepiłysmy pierogi z 3ma farszami: leniwe, z kapustą i grzybami oraz z mięskiem. Do tego jakies sałatki, no i drinków co nie miara poszło. Oh pamiętna imprezka ;-) A jutro Mój Ukochany przyjeżdża :-D mamy jechać na regaty nad jeziorko do znajomych, ale nie wiem czy mi się chce ;-) czy nie lepiej zamknąć się w 2kę w domku??? /wyłączając oczywiście telefony/. Miłego urlopiku dla Was, a te z Was co pracują niech się ciepło 3mają :-D pozdrowki

Gość mauie
No to Xara-spóznione,ale szczere życzenia :),ja jestem po kawie i słodkim,ale nie mam wyrzutów(miałam tyle nie jeść,he he). 👄

Gość maudie
coś mi się d zapodziało :)

cześć dziewuszki, wróciłam z Bułgarii. uff ale tam gorąco, dobrze ze tu jest teraz chłodniej to odpocznę. polecam Bułgarię z względu na pyszną kuchnię i bardzo przystojnych mężczyzn, jest na co popatrzeć. wieczorem nadrobię zaległości i poczytam co pisałyście, buźka

Witaj Eternal :) Ja jestem w kiepskim nastroju, bo znów się nie udało :(

Hejkum!! Akria - nie smuć się, niedługo uda się, trzeba wierzyć! sama zobaczyśz, bądź dobrej myśli!!! Eternal - oj zazdroszczę tej Bułgarii. Fakt kuchnie to mają wysmienitą i pogodę też ;-) facetów to nie wiem bo w Bułgarii ze Swoim Panem Ciachem byłam :-D Pozdrowki

Akria nie poddawaj sie, nam też nie wyszło w tym miesiącu ale staram się o tym nie myśleć - wyrzuciłam kalendarz żeby nie liczyć i nie spradzwać dni kiedy się kochać