Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaX

Soda oczyszczona na białe zeby

Polecane posty

Gość MisiaX

Z forum wyczytałam ze jest dobra na białe zeby czy to prawda nie zniszczy szliwa?? Moze ktos probował?

Jesli raz w tyg umyjesz zabki soda to nic im nie bedzie. Soba jest delikatniejsza, bo jest drobniutka.

Gość MisiaX
Umyłam sobie zabki tą sodą i zrobiły się nieco bielsze:))

Gość dunks
niszczy szkliwo bo soda jest granulkowata, ponoc nieco wybiela ale nie ma rezultatów po kilku myciach, to wizualne wrazenie w podswiadomości tylko. wszystkie wybielacze niszcza zęby - ale o ym przekonasz sie po latach, i bedziesz załowac.

Gość MisiaX
Ojejku naprawda?? to bede musiec zrezygnowac:/

Gość milenaaa
ja używam sody doć często i widze rezultaty, a o tym, ze niszczy szkliwo to tez cos slyszalam, ale to chyba wszystkie wybielacze niszcza, a soda jest jednym z najtanszych i latwo dostepnych sposobow. pozdrawiam:)

ja zawsze miałam kompleksy z powodu moich zółtych zębów,w końcu się przemogłam i będąc w Niemczech kupiłam żel dr martin schwarz home comfort,z pierwszym razem zmieniło mi ton o 6 stopni,teraz co 4 miesiące poprawiam efekt,oczywiście cały czas pamiętam o tym by na co dzień dbać o zęby,teraz już kupuję przez internet

Gość gość
nie znam nikogo komu pomogla by soda

u koleżanki coś tam było widać,jednak bolały ją mega zęby,ja wybielam żelem dr martin schwarz home comfort

Gość gość
U nie soda nie pomogła, z innych naturalnych metod - węgiel też nie. Chyba niestety pomoże tylko profesjonalne wybielanie u dentysty. Pasty wybielające też mi nie pomogły :(

Polecam wybielanie u dentysty.Warto wydać te kilka stówek.Ja miałem wybielanie metodą dr martina schwarz,preparetem expert.Robisz raz a porządnie.