Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Da_rek

Spytałem się dziewczyny czy jest dziewicą a ona

Polecane posty

Gość porządna studentka
co wy z tymi studentkami ciągle??? tak jakby w burdelach i agencjach pracowały same panie magistry... przeciez takie panienki do towarzystwa to kobietki raczej o niskich lotach i wąskich horyzontach, no a przynajmniej 3/4 studentów( w tym studenek) to ludzie hmmm myślący... zarabiam i studiuję, ale zarabiam normalnie i na pewno nie ciałem... :P co do tematu: a Ty to prawiczek?

Gość smakosz1979
no pisalem,ze te studentki sa porzadne,a nie ze sie kuuu8888 na prawo i lewo;]

Gość aniiimka
przecież takie 16 latki to nawet nie mają warunków na uprawianie seksu. no bo niby gdzie?

Gość mnie to śmieszy
jak facet chce dziewicy i tak za tym goni. Chodziłam z facetem 4 lata, mial byc moim mężem i miałam z nim się nie kochac?? Dlaczego??

Gość smakosz1979
gdzie??wszedzie...dyskoteka...w knajpie kogos poznaja wyjda jakis alkohol rzadzi a potem to juz z gorki...albo chlopak starszy laska mlodsza 2 spotkania i wychodzi z takiej glupiej mlodziutkiej dziewczyny poped :P

Niech was śmieszy ale wiem że z używaną nie będę szczęśliwy i napewno będe szukał do skutku.

Gość smakosz1979
dziewica jest jakims tabu chyba?? jakas lepsza satysfakcja.... albo tez niedoswiadczony chlopak szuka dziewicy,zeby sam nie wyszedl na niedolege

Gość teeeee Darek
a ty zuzyty juz jestes? czy lubisz sie onanizowac klepiac w klawiature?

Gość aniiimka
myslę, że to jednak jest mały odsetek tych które tak wcześnie zaczynają

Gość mnie to śmieszy
z żadną nie będziesz szczęśliwy. ty się za kobiety nie bierz, bo się nie nadajesz i nie mów o kobietach "używane" - "używany" to sobie kup samochód.

Gość smakosz1979
dziewczyna 17 ------------ od idiot to ty sobie mozesz wyzywac swoich kolegow w twoim wieku malolato

Niedoświadczony szuka doświadczonej chyba smakoszu nie jesteś facetem bo tego nie wiesz. Zawsze za młodu te doświadczone imponują a dziewice be

Gość aniiimka
no jeszcze rozumiem, że jak wiesz że ona spała z wieloma, że możesz mieć obiekcie. ale jak z jednym czy z dwoma, to już jest problem....

Gość Ogrodniczka_23
czemu trakyujesz to jak glupote

...Dlaczego ma nie mówić używane w języku potocznym określenie to dotyczy również kobiet???

Gość smakosz1979
faceeeeet widocznie masz inne zdanie na ten temat;] raczej prawiczek woli z dziewica niz z jakas wyuzdana,bo czym on moglby takiej zaimponowac jak nie wie nic na ten temat?

Gość Ogrodniczka_23
to bylo do zenskiej szowinistycznej swini

Gość aniiimka
smakosz a Ty spałeś może z taką 17 nastką, że tak ostro twierdzisz, że one sa takie chętne?

Gość aniiimka
Da_rek a ile ona ma lat?

Gość mnie to śmieszy
ooo "używane" dotyczy kobiet - świetnie, ale tylko w potocznym języku takich ludzi jak ty.

Gość smakosz1979
zdarzylo sie;]

..Ale to nie chodzi o to aby jej zaimponować tylko czegoś się nauczyć, na pierwszy raz dziewica to najgorszy wybór

Gość smakosz1979
ktores spotkanie i nie patrzyla czy mnie dobrze zna czy mi ufa na tyle,zeby sie kochac....a potem byla rozczarowana,bo nie jestem z nia...wiadomo...facet ma przed soba ladna 17letnia dziewczyne i chcialby to wykorzystac...ale ona wcale nie musis sie zgadzac;]

określenie \"uzywana\" w odniesieniu do kobiety jest powszechnie używane przez mężczyzn

Gość aniiimka
dla mnie to jednak jest duża różnica czy facet z którym się spotykam spał z 10 panienkami, czy z 1 czy dwiema.

kiedys przeczytałem ze taka co miała stu przynajmiej dobra w łóżku a ta co miała jednego niekoniecznie z obie juz nie są dziewicami lepsza ta pierwsza