Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Praca w drogerii Natura...

Praca w drogerii Natura...

Polecane posty

Go艣膰 monika 1a
Masz 15 minut przerwy.Rygor jest pod wzg臋dem gdzie chcesz na tej przerwie p贸j艣c czy do sklepu czy do kawiarni co艣 za艂atwi膰.Bardzo kierowniczki s膮 czepialskie tego. Nawet jak co艣 ci si臋 stanie podczas przerwy nie umiej膮 udzieli艣膰 pierwszej pomocy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bejbe80
to lipa... zeby nie moc wyjsc na fajke jak masz przerwe... jakis horror..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika 1a
Laska mo偶esz i艣c na fajk臋 ale je艣li idziesz do sklepu, do banku zaraz chc膮 wiedzie膰 po co i na co .Do wszystkiego maj膮 jakie艣 ale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pracuje w Naturze
od kilku lat i niestety nie moge potwierdzic wielu spraw o ktorych tu piszecie.Zarobki sa rzeczywisci nizsze niz w Rossmanie-wiem o pisze bo tam tez pracowalam kilka lat-ale praca nieporownywalnie lzjsza.Atmosfera w sklepie to nie wina ani zasluga Polbity tylko osob tworzacych zaloge z kierownikiem na czele-w mysl zasady jak sobie poscielesz tak sie wyspisz.Rygoru naturowego z rossmanowskim tez nie da sie porownac-obecne Natury to Rossmann z poczatku istnienia,niestety jesli chodzi o organizacje pracy,procedury itp. tez pare lat wstecz za najwieksza kokurencja. Proponuje tym wszystkim ktorzy chcieliby sprobowac poprostu zaczac prace i ocenic samemu bo ile osob tyle opinii. Pozdrawiam wszystkich ciezko pracujacych.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 program tv
Szukam os贸b ch臋tnych do wyst膮pienia w programie na temat kulis pracy sprzedawcy. Je艣li pracowali艣cie kiedy艣 w sklepie odzie偶owym, obuwniczym, perfumerii i macie ciekawe historie na temat sekret贸w sprzedawc贸w to zapraszam do kontaktu na: agava_juice@hotmail.com Jesli podasz numer telefonu ch臋tnie zadzwoni臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozczarowana DN
DN najgorsza firma w kt贸rej pracowa艂am. To jest firma totalnych wyzyskiwaczy gdzie za ma艂膮 kas臋 chc膮 nie wiadomo czego a najgorsze w tym wszystkim jest to 偶e oboj臋tnie jak b臋dziesz pracowa艂 to nie licz na to 偶e d艂ugo tam popracujesz. Nie bez powod贸w s膮 ci膮g艂e og艂oszenia 偶e przyjm膮 do pracy popatrz uwa偶nie na r贸偶ne linki og艂osze艅. Nooo chocia偶by i ten: www.praca.egospodarka.pl/ogloszenia/Polbita i pomy艣l sobie jaka normalna firma zmienia tak cz臋sto ludzi.... bo w moich oczach to tak post臋puje firma krzak bo nie szanuje ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik natury
hej link z ofertami robi wrazenie..... tylko nie pozytywne daje do myslenia ,ze az tyle pracownikow poszukuja., ja mam umowe na 2 lata ,ale co z tego przyjedzie am i zwolni mnie kiedy tylko chce. przeraza mnie to, ze czlowiek nie moze sobie pomimo tego, ze pracuje zaplanowac wydatkow bo dzis pracujesz a jutro nie:( ale tak bardzo nie nazekam ,bo jestesmy fajna ekipa i jakos to wszystko sie kreci:) i jak mnie kiedys zwolnia to sie moj swiat nie zawali- zycie nie konczy sie na naturze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownica dn
wiecie ja ma do czynienia z DN od jakich艣 dw贸ch lat i naprawde pozna艂am kilka kierowniczek z r贸znych drogerii ale w 偶adnej niewidzia艂am zeby bylo tak strasznie jak piszecie... duzo zalezy od tego czy chce sie pracowac a nie sie opie....膰 i brac za to kase. pozatym wystarczy zgrany zesp贸艂 i naprawde nawet jak sie cz艂owiek narobi to az tak tego nie odczuwa... jeszcze zalezy czy lubi sie kontakt z klientem a nie traktuje jak najgorsza kare... a to ze trzeba wytrzec kurzee.. hmmm w domu tez sie sprz膮ta ja np.niecierpie siedziec w brudzie wiec mi niezalezy czy wezme szmatke i umyje np.kolorowke a co do pensji jasne kokosy to nie sa ale teraz zeby dobrze zarobic to trzeba miec zajebiste znajomosci JAK DLA MNIE JEST OK. tak samo tu jak i w innych pracach zapier..alam wiec dla mnie to nic nowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pimp
praca jest beznadziejna jutro zanosze wypowiedzenie jestem doradca kasjerka sprzataczka wykladam towar i psychologiem za marne 900 zeta bo taakie progi robi膮 zeby premi nie dostac i te debilne produkty dnia i to moze moge w czyms pomuc.. i traktowanie Cie jak idiote i 艣miecia ja dzi臋kuje zr贸b to zr贸b tamto r贸b dermo st贸j na kasie doradzaj a kierowniczka zatrudnia kole偶aneczki z kt贸rymi sobie pogawedki urzadza zamiast pracowac z nami nowe dziewczyny na dziendobry na kase a potem musza placic manka i to nie zawsze swoje kasa jest jedna a stoja na niej wszyscy atmosfera jest czesto gesta bo gdzie tyle babek tam pomowienia obgadywanie pod nieobecno艣膰 TRAGEDIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasjer sprzedawca
A jak jest z nockami??kto rozk艂ada towar z dostawy i kiedy sie to robi? Pytam,bo pracuje w rossmannie i myslalam,zeby przejsc do natury,ale jak tak czytam,to nie wiem,czy warto?....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik natury
w naturze nie ma nocek (jeszcze:)).mysle ze jest lepiej niz w twojej firmie bo praca po 3 mies jest na caly etat .jesli chcesz a tak po za tym to mysle ze praca taka sama wykladanie towaru, sprzatanie, kasa i obsluga kazdego klienta ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasjer sprzedawca
do pracownik natury a co z tymi opiniami na forum,ile w tym prawdy i gdzie skladac,do Polbity?i czy faktycznie s膮 jakies egzaminy po 3 miesi膮cach? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem na Nie
Jak widac opinie podzielone i mo偶e rzeczywiscie wszystko zalezy od kierownictwa..jednak w moim przypadku tragedia .Zaczne od tego 偶e o pracy dowiedzia艂am sie od kasjerki kt贸ra prace wychwala艂a ,wiec z艂o偶y艂am podanie ,na rozmowie- standardowe pytania o dyspozycyjnosc, obs艂uge klienta itp. kilka dni po tym zosta艂am przyjeta na okres pr贸bny mia艂am miec umowe ale nie dosta艂am oczywiscie ,atmosfera w sklepie bardzo cie偶ka dziewczyny sztucznie u艣miechajace sie do klientow patrzy艂y na siebie wrogo ,ja beztroska mi艂a ,a one jakies takie dziwne nie rozmowne na temat pracy ,do moich obowiazkow z poczatku nale偶a艂o polecanie produktu dnia=)mycie pod艂og, p贸lek i kosmetyk贸w i tu ciekawe bo raz dosta艂am do mycia p贸艂ke ca艂膮 t艂u艣ciutk膮 kosmetyki wylewa艂y sie z opakowan i jedna buteleczka by艂a 艣liska i wymskne艂a sie na pod艂oge dodam ze by艂a plastikowa i nic sie jej nie sta艂o ,ale zaraz jedna po drugiej zacze艂y przychodzi膰 do mnie z r贸znych stron sklepu pracownice i mowi艂y ze jak jeszcze raz cos st艂ucze bede placic! Strasznie mnie to zdziwi艂o bo nie stuklam nic a one tak naskoczy艂y...oczywiscie przy terminie wyp艂aty kierowniczka podziekowa艂a mi za prace mowiac ze by艂am tylko na zastepstwo! i zwleka艂a z zap艂ata kilka dni mowiac ze niby nie dosz艂o... kiedy wreszcie 'dosz艂o" oKAZA艁O SIE ZE CHCIELI SKROI膯 MNIE NA 50 Z艁 za to 偶e niby przypadkiem dowiedzia艂a sie o tym ze niszczy艂am przedmioty i na poparcie pokaza艂a ca艂a p贸leczke od艂ozonych wczesniej prodoktow, roznych nawet tych co nie dotyka艂am...powiedzia艂am ze nie stuk艂am tych rzeczy na co kierowniczka zawo艂a艂a jedna z dziewczyn kt贸ra czerwona popar艂a s艂owa kierowniczki-szok dla mnie wielki a ich chamstwo i bezczelno艣c ogromna! Jednak sie nie da艂am powiedzia艂am 偶e mi upad艂a plastikowa buteleczka a wiadomo plastik sie nie t艂ucze i pozatym kosztowa艂o to ok 7 z艂 a nie 50 ! zagrozi艂am s膮dem pracy pihem i naburmuszona kierowniczka odda艂a ca艂a nalezna mi kwote=)Jednak najgorsze jest to ze nie mam jak zrobic zakopow w tej sieci bo na drugim sklepie pracuje jedna z dziewczyn i zawsze patrzy a mnie wilkiem jak tam przychodze a ja nic przeciez nie zrobi艂am..no pozatym ze sie wybroni艂am od fa艂szywych za偶ut贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik natury
do kasjer sprzedaca witam ja znalazlam ogloszenie w necie na jobrapido ale zanioslam jeszcze do sklepu swoje sv na poczatku pracuje sie na umowe zlecnie, pozniej 3 mies na pol etatu, a pozniej na etat praca ciezka ,atmosfera tez ciezka ze wzgledu na wizyty am i roznych kntroli i dziwnych zasad (ale da sie wytrzymac:))a wsrod dziewczyn to zalezy u nas jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik natury
sorki cv

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika 1a
Dziewczyno ale ty masz problem, we藕 sie w gar艣膰 wsz臋dzei jest tak samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika 1a
egzamin jest co 3 miesi臋ce, aplikacje sk艂adasz w danym odziele polbiyt w twoim mie艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika 1a
u mnie jak pracowa艂am nigdy nie by艂o ok, popieprzona kierowniczka i jej zast臋pca to nic w por贸wnaniu co sie dalej dzia艂o na sklepie, ten sklep to pora偶ka tak samo jak i kierownictwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika 1a
Nie jest to fajna praca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowa 1
Wa艣nie sk艂adam cv do DN na kierownika .IIe zarabia kierownik we wroc艂awiu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 =/
Wez ty nie oszukuj! Naciagasz biedne naiwne osoby-DZIEWCZYNY NIE DAWAJCIE 呕ADNYCH 5CIU Z艁!!NIE MA 呕ADNEJ KORZY艢CI DLA WAS TYLKO DLA TYH CO IM PRZELEWACIE KASE NA KONTO jakby to by艂a prawda wszedzie by o tym tr膮biono,w gazetach tv nikt nie chodzi艂by do pracy...Wszelkie akcje tego typu to oszustwo-skladanie dlugopisow(najpierw zapla膰 ,potem my damy dlugopisy do sk艂adania-oczywi艣cie nie daj膮 ,a ty kase tracisz, wysy艂aj膮 ze wytypowali cie do wygranej tylko musisz wys艂ac esa ty wysy艂asz kase tracisz i...nic.O naci膮gaczach tego typu jest pe艂no artyku艂贸w -wiec niedajcie sie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naturalnie OSZUKANA
heeee moja kariera wygl膮da艂a tak.... przesz艂am rozmowe, gdzie usmiech nie schodzi艂 mi ztwarzy, na wsyztsko odpowiada艂am tak jakby chcieli us艂ysze膰 , przyjeli mnie. Dosta艂am umowe zlecenie od 22 do ko艅ca miesi膮ca. Przyjeli jeszcze 2 dziewcyzny, i... pyta艂am sie o sierowane na badania, o grafik, nikt mi nie chcia艂 nic powiedziec na ten temat, uzna艂am 偶e to dziwne, przyjecha艂 jaki艣 peda艂kowaty gogu艣 kierownik regionalny, stwierdzi艂 偶e laski moga jeba膰 12 h 4 razy na tydzie艅 wi臋c ja jestem niepotrzebna, wysz艂o na to 偶e przyjeli mnie jako pomoc sprz膮taj膮c膮 przed kontrol膮,nikt nie poinformowa艂 mnie uprzejmie 偶e trac臋 kurwa czas.Jestem w艣ciek艂a, zanim wysz艂am porozwala艂am towar na p贸艂kach, zyczy艂am mi艂ego dnia, w ostatni dzie艅 pracy dowiedzia艂am si臋 偶e to w艂a艣nie koniec mojej kariery, a te idiotki sie dalej szeroko usmiecha艂y, i z pasja wyk艂ada艂y towar na p贸艂k臋. LUDZIE NIE TRA膯CIE CZASU, SZKODA 呕YCIA.WOLE SMA呕Y膯 KURCZAKI W KFC.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszka1112233
Hej dziewczyny. Pracowa艂am jaki艣 czas temu w Naturze w Warszawie. Jeden wielki syf i wykorzystywanie. A do tego p艂ac膮 800-900z艂 a obiecan膮 premi臋 p艂ac膮 raz na 3-4 miesi膮ce i to ok 200z艂 .Nie do艣膰 偶e narobisz si臋 jak w贸艂 to jeste艣 pod sta艂膮 obserwacj膮.Patrz膮 na ciebie jak na z艂odzieja a prawda jest taka 偶e to kierownicy sklep贸w i kierownicy regionalni okradaj膮 t膮 firm臋. Bior膮 wszystko co im potrzebne. Moim kierownikiem by艂a Aneta D kt贸rej naprawd臋 nie wspominam mi艂o. Oczywi艣cie ona ma typowo lepkie r膮czki bo nawet na proszek do prania si臋 po艂aszczy艂a. Przy inwenteryzacji nie kto inny p艂aci za skradziony towar jak my biedni sprzedawcy.Piek艂em by艂a dostawa towaru. Noszenie tych ci臋偶kich pude艂 z towarem i rozk艂adanie go przez 3 dni. Ca艂y czas trzeba by艂o sta膰 na baczno艣膰 i wchodzi膰 w dup臋 klientom bo w ka偶dej chwili mogli przyjecha膰 z biura i najpierw w ukryciu obserwowali sklep a po jakim艣 czasie dopiero wchodzili i jak zwykle do czego艣 si臋 przyczepiali. Nie dajcie si臋 wykorzysta膰 i nabra膰 na te ich bajeczki na rozmowach o prac臋 bo to naprawd臋 wielka 艣ciema, rzeczywisto艣膰 jednak jest inna.Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszka1112233
DO PRACOWNICY DN!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty dziewczyno za g艂upoty wypisujesz. /Widz臋 偶e odpowiada ci ta har贸wa za nieca艂e 900z艂 miesi臋cznie skoro piszesz 偶e nie jest tak 藕le. Wida膰 taka praca to szczyt twoich marze艅. Zycz臋 dalej takiej ambicji!!!!! Powiem ci 偶e ja po odej艣ciu z Natury bez problemu znalaz艂am prac臋 r贸wnie偶 w sklepie i mam 1900z艂 netto miesi臋cznie +0,5% miesi臋cznego obrotu premii i powiem ci 偶e chodz臋 czysta normalnie ubrana i nie wygl膮dam jak przebieraniec w tych waszych 艣miesznych ubrankach:( Ta firma jest 偶a艂osna. Wychyl dziewczyno nos spoza tej natury i zobacz 偶e jest tak偶e inny realny 艣wiat!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika1a
Agnieszko prac dla tej firmy to nie porozumienie.Ja mam wi臋ksze ambicje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprWIEDLIWY
Szczerze m贸wi膮c je艣li kt贸ra艣 z was ma ochot臋 by膰 bia艂ym murzynem polecam grogerie natura nie do艣膰 偶e kase na pranie ubra艅 ju偶 obcieli ca艂kowicie to jeszcze na dodatek jak dostaniesz najni偶sz膮 艣redni膮 krajow膮 to jeste艣 dobra tym bardziej 偶e bez wyj膮tk贸w ka偶da pani kierownik g贸wno wie jak ustali膰 grafik a co dopiero zarz膮dza膰 lud偶mi.Wiem tylko jedno 偶e je偶eli ka偶da z barzkaj膮cych na prace w polbicie posz艂a tego sanego dnia do inspektoratu pracy to ten ba艂agan mo偶e si臋 wko艅cu sko艅czy kiedy艣 biedronka by艂a ko艂chozem pracy dops艂ownie a w obecnyxg czasach to dobre miejsce pracy nie reklamuj膮c wi臋c kole偶anki zbierajmy si艂y i zdejmijmy kilku peda艂ow z sto艂ka z g贸ry niech szmaty j..... dowiedz膮 si臋 co to znaczy prze偶y膰 za marne 900 z艂 w tych czasach pozdrawiam i czekam na odp na forum w sprawie ma艂ej manifestacji przeciwko tym z艂odziejom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 f_lavia
dobry masz pomys艂 z tym inspektoratem tylko czy znajd膮 si臋 dziewczyny, kt贸re nie omamione 艣mieszn膮 wizj膮, firmy podzielaj膮 Twoje i moje zdanie na temat tego ko艂chozu i odwa偶膮 si臋 powiedzie膰 o tym g艂o艣no???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprawiedliwy
Szczerze moim zdaniem wszystko opiera sie na zastraszaniu o pse艂do kryzysie. nie powiem jaka艣 got贸wka jest ale nie taka praca jaka wymagaj膮 a na dodatek teraz daj膮 opcje aby dorobi膰 sprzedaj膮c po pracy bony towarowe kpina dos艂ownie. jak dla mojej sytuacji jest to po prostu banda wyzyskiwaczy.ale po moim po艣cie oczywi艣cie zrobi艂a si臋 cisza standartowo bo po co zebra膰 dru偶yn臋 i nakopa膰 tym wyzyskiwaczom i nie bed臋 szcz臋dzi膰 slow szczero艣ci ale to co sie dzieje to jest chore i za ka偶dym razem b臋de si臋 zapiera膰 przy wolno艣ci s艂owa do kt贸rej ka偶dy ma prawo nawet ze tak powiedzie膰 nie prawd臋 najwa偶niejszym osobowo艣ciom w tym kraju kt贸ry zamiast demokratyczny znowoz zaczyna sie robic automatyczny rozbi贸r tak jak ju偶 bywa艂o w dawniejszych czasach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diabe艂ek24
Witam, Nie wiecie co piszecie:) pracuje w Naturze 3 lata i jestem bardzo zadowolona zarowno z pensji jak i warunkow dodatkowych.faktem jest to ze trzeba sie napracowac bo pracy jest sporo.....ale nic nie ma sie zadarmo prawda??

Udost臋pnij ten post