Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia Realistka

Jestem z facetem dla kasy!!!

Polecane posty

Gość miś koala
Arava>> no we przestań....juz moglas o masturbowaniu lusi nei pisać :D:D...teraz nie tknę kabaczka :o

niech nie tylko ja mam traume.ty wiesz , co ja przezywam w zieleniaku?:o

Gość 2000 tys
Rozumiem, że pytanie było za trudne. gosia, a próbowałaś się sprzedać na allegro? Może więcej byś dostała?

Gość marysieńka12222222222333
ta duskusja jest i smieszna i wciagająca ale musze wstac jutro do pracy. nie jestem jak nasza autorka musze wstac wczesnie i pracowac a nie leżeć do 10 a sniadanko o 12 w południe dobranoc wszystkim zwłaszcza tym mądrzejszym na tym forum:-)

Gość Gosia Realistka
a dlaczego napierwszym lepszym portalu randkowym macie takie wymagania jak-Wykształcony,zaradny($$$),przystojny,ustabilizowany finansowo i takie ma 90% z nas!!! wiec jak to jest,czy to tylka ja jestem ta zła,odpowiedzcie dziewczyny?? i co sie porobiło>>>>powiedz swojemu facetowi zeby 90% kasy dał na sierocince i biednych bo tobie ona nie jest potrzebna,wtedy dopiero uwierze ze go naprawdę kochasz :)

Gość 2000 tys
gosia , ty mnie chyba nie lubisz:(:(:( dlaczego mnie ignorujesz?

Gość 2000 tys
gosiu, może nie trzeba szukać na pierwszym lepszym ;)...bo potem masz zakłamany obraz świata

Gość miś koala
leśny, Arava>>> 🖐️ Gosia>>lecę, dzieki za topik, uwielbiam rozmawiac o jedzeniu paaaaaaaaa

Gość jeju jeju jeju
Ja ci powiem drogie dziecko jedna przykra prawde . Mezczyzna 20 lat starszy zainwestował w siebie w swoje hormony chce dalej byc mlody. Nie twoj parner pierwszy to wymyslij stosowali te praktyki starozytni sypiali z córkami . Posiwcilas mlodosc i zapach w zamian za pieniadze. I wiesz ,ze juz nigdy sie tego nie pozbedziesz? Powiedz jak z zapachem STARSZEGO PANA? Czesto całuje kogos z rodziny i odwracamy głowe ze smrodu ,male dzieci swietnie to obrazuja. Nie jestes cwana i juz mloda wiec przynajmniej badz bogata!!!. To samo jest z mezczyznami ,którzy w ten sposób traktuaja duzo starsze kobiety. STRICHNINA w plynach

2000 ty , ona pewnie nie rozumie , skad ten nick i dlaczego:P lesne , ja jestem bardzo brzydliwa i kabaczek jest skreslony.No myje się

Gość Biancaaaaaa
I fajnie ze jestes z nim dla kasy...tu sie przyznajesz ale w realu nigdy o tym nie powiesz,bo sie wstydzisz,ze wezma cie za k...Ale to jest twoja sprawa i tyle -badz szczesliwa i skoncz ten temat

Gość 2000 tys
gosia, a jak Ci zapłacę, to odpowiesz na moje pytanie?

Gość uśmiałam się
tak sobie czytam ten topik i musze powiedzieć, że podśmierduje prowokacją, w dodatku kiepską. za to z kabaczków nieźle sie uśmiałam przy okazji. pozdrowienia dla warzywożerców

Gość Gosia Realistka
odpowiedzcie mi na pytanie,dlaczego na każdym portalu randkowym 90% naszych wymagań to-Wyksztalcony,zaradny($$$),ustabilizowany finansowo,przystojny?? czy to napewno ja naleze do tej złej mniejszości??

Gość jeju jeju jeju
Gosia jak pachnie cialo starszego pana?????

Gość 2000 tys
a gosia pewnie jest pryszczatym czternastolatkiem :D

Gość 2000 tys
Idź spać , gosia!

Gość Gosia Realistka
ale odpowiedzcie na moje pytanie najpierw :P

Gość i co się porobiło ...
Oj Gosiu, Gosiu Czasem lubie zanurzyć się w dyskusji, ale przyznaję, że w polemice z Tobą jestem bezsilna. Udam się teraz do łóżka, ponieważ - mimo, że mam wakacje - rano wstaję do pracy. Naprawdę kolejny raz Tobie to polecam. acha... ja nie pracuję fizycznie tak jak Ty. :) Dobranoc

Gość 2000 tys
gosia, ty nie należysz do złej mniejszości. Należysz do śmiesznej:)

Gość Gosia Realistka
odpowiedzcie mi na pytanie,dlaczego na każdym portalu randkowym 90% naszych wymagań to-Wyksztalcony,zaradny($$$),ustabilizowany finansowo,przystojny?? czy to napewno ja naleze do tej złej mniejszości?? czemu nie potraficie odpowiedzieć na to pytanie hipokryci??? :P :P :P

Gość 2000 tys
gosiu, bardzo bym chciała odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale nie wiem...nie korzystam z serwisów randkowych i to w dodatku z takich ....z ..... cennikiem...:D

Gość nie lubie poniedziałku
gdyby głupota miała skrzydła...

Gość Gosia Realistka
czyli widzicie,mam racje :D :D taka nasza kobieca natura,nie chcemy głodować i dlatego lecimy na kase,bo chcemy normalnie zyć :P teraz spojrzcie na ten topik od początku,cały czas mnie wyzywaliscie od porstytutek i marginesu a gdy zadałm konkretne pytanie okazało się ze tym marginesem jest jednak 10% kobiet ktore nie leci na kase,90% na nia leci bo jest dla na najwazniejsza :)