Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrączki......

Obrączki-pytanie

Polecane posty

Gość obrączki......

a wiec ostatnio ogladalismy z narzeczonym obraczki zlote i zadne nam sie nie podobały.Chodzi o to ze chcielibysmy takie grubosci 2mm(czyli cienkie).Czy istnieje mozliwosc zrobienia na zamowienie? I jeszcze z wygrawerowaniem inicjałów od spodu?

pewnie ze takie są musicie dobrze poszukać... jesli chodzi o grawerowanie na takich cienkich to z tym moze byc ciężko, ale idzcie do złotnika to wam powie, poza tym jubiler tez na pewno bedzie wiedział.

Gość obrączki......
no to mogą byc juz 3 :P

Gość 2 mm obraczki/
toz jak kapsel od tymbarku !!!!!!!

Gość obejrzałam właśnie wszystkie
na stronie APART i najcieńsze maja 3mm

Gość kkkkkkk
ja mam obraczki 2 mm. kupilismy je w rosji (dla ignorantów, którym rosja kojarzy sie z tombakiem: rosyjskie złoto, jest jednym z lepszych, uznawanym na całym swiecie). grawerowac nam nikt nie chciał...a moze by za slabo szukalismy :)

Gość Rain_drop
Nie wypowiadam się, czy mi się by takie podobały, bo to Wam mają się podobać. Jak się nie kojarzą z tymbarkiem to OK ;-) Ale na serio, wcale się nie wyśmiewam. Odpowiadam rzeczowo. Sama takie w sklepach widziałam, jak szukaliśmy naszych. Sprawdz w Arenie, Aparcie, Kruku, Red Rubinie (tam na 100% takie były, pamiętam) Mówię o Warszawie, lecz w innych dużych miastach na pewno też są. Zresztą, po obrączki warto i do innego miasta jechać, jeśli można tam znależć wymarzone. W końcu będziecie je nosić całe życie!! Warto się postarać i poszukać, nie kupować piewszych lepszych. Poza tym, jubiler (dobry) raczej na pewno zrobi Wam na zamówienie . Z graweren na 2mm może być kłopot. Ale zastanówcie się - ktoś tu mówił,że widział najcieńsze 3mmm. Może to ma logiczne uzasadnienie? W końcu musi taka obrączka całe życie wytrzymać, będziecie w niej prać, zmywać, sprzątać, robić remont, wbijać gwożdzie... itd. Może ta 2mmm była by za krucha, i dla tego takich Wam nie zrobią? Bo by się po prostu szybko zniszczyła, pękła? Czy 1mm to taka istotna różnica? Pozdrawiam!

Gość cichopcia
2 mm? o jej , my chcemy conajmnie 6 mm . to ma byc obrączka a nie kawałek cienkiego drucika.

Gość o matkoooooo
2 mm????!!!!:D Jeszcze o czymś takiem to nie słyszałam:o Takie gówienka- druciki wyglądają komicznie:o Obrączka musi mieć co najmniej 3mm, a żeby NORMALNIE i ładnie wyglądała, to ok. 5mm.

Gość według mnie*
a dlaczego na całe życie ??? to już nie można sobie zmienić na inny wzór obrączki ???

Gość h ehe
znowu głupie komentarze!!! A jak komuś podobają się na 2 mm???? To co nie może mieć? Dla mnie te na 6mm to jak obroża na palcu:-P

Tu są ładne i tanie i na zamówienie też robią www.eliza.pl www.yes.com.pl www.apart.pl

Gość takie obrączki wyglądają
KOSZMARNIE:o No, chyba, że na razie was nie stać, to potem mozna wymienić na normalne.