Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia...

jak zrobic by byl aktywniejszy w łóżku??

Polecane posty

Gość pusia...

mam wspanialego faceta.bardzo dobrze sie dogadujemy i jest nam niesamowicie ze soba.uwielbiam sie z nim kochac i wiem ze on tez to bardzo lubi.uwielbiam sprawiac mu przyjemnosc i robie wszystko by bylo mu dobrze i jeststem pewna ze jest mu cudownie.mi tez ale on jest malo aktywny w tych sprawach.nie jest mi zle ale brakuje mi pieszczot i takich czulosci.jest mi glupio z nim o tym porozmawiac bo nie chce go urazic.jak mu dac dyskretnie do zrozumienia ze moglby bardziej sie wykazac i zajac sie mna??prosze pomozcie mi bo mi naprawde ciezko a to chyba normalne w zwiazku ze oczekuje sie bliskosci.

Gość podobał mi się
jak to jest ci głupio? To nie jesteście na tyle blisko, żeby rozmawiać o wszystkim? Powiedz mu po prostu (nie w formie wymówki, tylko normalnie) czego po nim oczekujesz, bo faceci to takie stworzenia, że jak jasno nie powiesz, to w życiu sie nie domyślą, że coś jest nie tak. Może jesteś jego pierwszą partnerką, nie ogłądał filmów z "różowej serii" i po prostu nie wie o tym, że kobietę należy najpierw bardzo rogrzać. I sądzi, że jest ok skoro nic nie mówisz i wręcz utwierdzasz w przekonaniu, że wszystko jest wspaniale

Gość pusia...
no tak,masz racje ale to takie krępujące...wiem ze to bedzie dl niego cios i pomysli ze nie jest mi z nim dobrze,ze jest kiepski w tych sprawach.ale mi jest z nim wspaniale ale chcialabym czasami aby skupił sie na mnie,aby dal mi troszke czulosci.ale wiecie jak to facet,boje sie ze wezmie to za bardzo do siebie!!!i co wtedy??

Jeśli nie jesteście małżeństwem, to nie powinniście się seksić, a Ty jeszcze... :O (pewnie zostanę zaatakowany)

Wolisz ty być bardziej niezadowlona? Powiedz mu ,że jest wspaniały , ale potrzebujesz tego tego i tego jeszcze. A najlpiej mu pokaż co sprawia Ci przyjemność;-)

Gość pusia...
wiesz,ja go bardzo kocham i chce mu to okazywac rowniez w lozku.nie widze w tym nic zlego!!!! jestesmy ludzmi i to chyba normalne ze dwoje ludzi ktorzy sa dorosli i laczy ich cos wspanialego chce ze soba sypiac!!! to przeciez nic zlego!!! i wlsanie mam maly problem i chcialabym aby mi ktos pomogl a nie mowil ze nie powinnam sie z nim kochac bo i tak nie mam zamiaru przestac!!

Pusia-nie denerwuj się tym wiecznym prawiczkiem Anonimem;-) Musisz delikatnie mu zwórcić uwagę ,że potrzebujesz więcej czułości i uwagi jak się kochacie. Może on po prostu nie wie ,że tak lubisz?

Gość do anonimka
Ale nie wszyscy są wierzący. Uszanuj to.

Gość pusia...
no tak Miarka,masz racje.tylko latwo sie mowi.wolalabym z nim porozmawiac alew sumie nigdy nie rozmawialismy na te tematy bo wczesniej jakos nie przywiazywalam do tego wagi ale jestem kobieta i tez mam potrzeby!to nie jest tak ze tylko facet potrzebuje przyjemnosci.jestem dosc wymagającą osoba i uwielbiam z nim sypiac ale nie moge w pelni przyznac ze jest mi dobrze

Gość moj jest taki sam
jesli chodzi o sam sex jest oki ale jesli o oral to dno!!!!!! ja mu prawie zawsze zrobie loda a on raz na jkis czas (doslownie na pre mies) liznie mnie tam ze 2 razy i koniec i mysli ze to mi wystarczy....

Gość pusia...
alez ja jestem wierząca.tylko ja nie uwazam ze to jest grzech.rozumiem jakbym spala co noc z jakims facetem,nawet go nie znajac.ale ja sie kocham z kims z kim chce spedzic reszte zycia i jest dla mnie kims najwazniejszym,czy to jest grzech ze w taki sposob pokazuje mu swoje uczucia??

Pusia-to coś dziwnego dzieje się w waszym związku skoro nie potraficie z sobą porozmawiać. To jest temat jak kazdy inny, silnie wpływa na wasze stosunki. Ty będziesz coraz bardziej sfrustrowana , a on nie będzie wiedział o co chodzi. Czasem lepiej wszytko wyłożyć na ławę,żeby nie było niedopowiedzeń.

Gość pusia...
no wlasnie o to chodzi.nie wiem,czy faceci sa zbyt leniwi zeby sprawiac nam kobietom przyjemnosc?np mi to sprawia satysfakcje i uwielbiam dawac mu to wszystko.uwielbiam gdy jest podniecony.a faceci chyba mają lenia bo my kobiety potrzebujemy troszke wiecej czasu by osiagnac przyjemnosc niz oni

Gość pusia...
no tak Miarka tylko nie wiem jak zacząć rozmowe..ot tak jak rzyjedzie do mnie to co mam mu powiedziec: wiesz kochanie mam zastrzezenia co do naszego sexu,moglbys sie bardzie postarac?przeciez wiem ze to bedzie przykre dla niego.

Pusiu-nie musimy się przed nikim tłumaczyć, a już na pewno nie przed kims anonimowym z netu;-) Szukasz porady i masz prawo ją otrzymać, o ocenę nie prosiłas;)

Gość dokladnie
mam to samo,ja mu robie loda prawie codziennie,a on mi raz na pare mies :( tak samo sex, zadnych dluzszych pieszczot z jego strony! tylko ze ja mu o tym powiedzialam,rozmawialismy na ten temat wiele razy i dalej nic znaczaco sie nie zmienia; nie chce sie z nim rozstawac,ale ...

To nie ma być pretensja;) ale raczej wiesz gdybyśmy zrobili to tak i jeszcze tak to byłby jeszcze lepiej choć jest super:-)

Gość pusia...
rozumiem cie doskonale.sex sam w sobie jest niesamowity ale my kobiety potrzebujemy czegos wiecej.probowalam mu pokazac co lubie i robilam juz to wiele razy ale on chyba nie załapał.ja nie mysle nawet o rozstaniu ale po prostu opragne czułosci,pragne aby mnie dotykal,calowal czy jestem jakas dziwna??

Nie jesteś dziwna:) Po prostu faceci są czasem mało domyślni;-) Trzeba im pewne sprawy powiedziec wprost:-)

Gość zazuzizu
do MOJ JEST TAKI SAM... Skads to znam. Ja tez nie obrazilabym sie gdyby on czesciej wykazywal sie w tej sferze, to przeciez takie przyjemne...:))) Tymczasem lodzika opanowalam do perfekcji i co ztego mam...:)) Ale generalnie nie zalamuje rak. Bawi mnie podejscie tyh naszych facetow-to tacy mali chlopcy, ktorzy mysla glownie jak tu sobie ulzyc...Ach dzieci, dzieci...

Gość dokladnie
a juz myslalam ze to ja jestem jakas dziwna! najlepsze jest to ze chocby ten ostatni ktorego mialam przedtem byl zupelnie inny!potrafilismy sie piescic,calowac przez cala noc bez "wkladania" :P! przeciez mu nie powiem: a wiesz z tamtym... a juz na prawde nie wiem jak mam mowic,bo probowalam na okolo, prosto z mostu i jeszcze "recznie" czasem mysle ze mu sie po prostu nie chce :( kocham go ale... to smutne jest :(

Gość pusia...
no tak..ciesze sie ze nie tylko ja mam taki problem.tez probowalam mu pokazywac ale jakos malo kapujący jest.owszem jest to smutne bo ja sie staram ze wszystkich sil sprawiac mu przyjemnosc a on moglby sie czasami odwdzieczyc!!czy to tak wiele??

Gość zazuzizu
zauwazylam jecszcze, ze my kobiety potrafimy czerpac przyjemnosc i jakis rodzaj seksualnej satysfakcji z dawania przyjemnosci facetowi...Oni chyba tego nie maja. To grubo ciosane kloce. Nie lapia niuansow. Tylko jasne i wyrazne sygnaly do nich docieraja, wiec...

Gość pusia...
owszem,masz racje ja czerpie duza przyjemnosc z tego jak wiem ze jemu jest dobrze i bardzo zaluje ze on nie ma takiej potrzeby albo nie potrafi mi okazac tyle czulosc ile ja jemu :(

Gość tak sobie pomyslałam
a moze po prostu facet nie potrafi tego dobrze robic , satd tez unika... bo chyba sprawa higieny nie wchodzi w gre;)

Gość pusia...
nie no sprawy higieny na pewno nie wchodza w gre.o czy on nie potrafi??oj potrafi,chyba dwa razy sprawil mi tak ogromna przyjemnosc ze sie prawie poplakalam ze szczescia,mowilam mu wtedy ze to bylo cudowne i dziekowalam mu.ale na tym sie skonczylo.od tamtej pory na czulosc sie nie moze zebrac :(:(

Gość tak sobie pomyslałam
to musisz z nim delikatnie porozmawiac.. wiadomo to deliktany temat.. gdyby nam powiedziano, ze nie do konca jest tak jak oczekujemy, to tez pewnie by troszke zabolało.. ale nie ma inego wyjscia, bo bedzie w Tobie sie to nawarstwiac i jesli bedziecie kiedys razem jako małzenstwo np, to jestem przekonana, ze mozesz mu w zlosci to wykrzyczec.. dlatego proponuje Ci abys mu powiedziala w milej atmosferze jak bylo Ci cudownie wtedy, ze tego Ci brakuje... ze to bylo takie mmm.. sama wiesz jakie i to mu opowiedz, bo z doswiadczenia wiem, ze faceci nie do konca sa swiadomo kiedy jest nam naprawde super, albo udalo im sie i nie potrafia tego powtorzyc;)

Gość podobał mi się
jeśli rozmawialiście już o tym chociaż teraz to już nie wiem, bo raz piszesz że nie wiesz jak a drugi, że juz były takie rozmowy... to ratunek jest jeden. Albo nie pieścisz go wcale również ty, albo mówisz, że bez dłuższej gry wstępnej seksu nie będzie i tyle. I bądź konsekwentna. Szybko wtedy nauczy się co i jak należy zrobić, żeby i tobie seks sprawiał przyjemność. A jeśli się obrazi i pójdzie sobie, to dobrze, bo chyba nie chcesz być do końca życia z egoistą, który w łóżku myśli wyłącznie o sobie. Więc dziewczyny nie róbcie z siebie darmowych ... za darmo nic nie ma. W łóżku też trzeba popracować aby coś otrzymać :-)

Gość pusia...
no tak,masz racje.postaram sie znim porozmawiac bo to w koncu w moim interesie jest.ale to nie tak ze ja mysle tylko o sobie,wrecz przeciwnie,bardzo dlugo myslalam tylko o nim i nie narzekalam na nic ale to do czasu tylko tak moglo byc.mam wyrzuty sumienia ze sie go czepiam przeciez wiem ze sie stara.ale co ja moge za to ze ja potrzebuje czulosci??