Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna po romansie z 20latkiem

Czemu mężczyzni chcą starsze kobiety tylko do sexu?

Polecane posty

Gość podszywacz w cywilu
Niestety wolę bardziej wysublimowane zapachy:( Ale jak chcesz mam coś na żylaki :classic_cool:

Gość podszywacz w cywilu
Pisac o miłości jest tak łatwo....

Gość naiwna trzydziestka
AB rh+ - Chętnie poczytam cos optymistycznego :) Podaj proszę namiary :)

Gość naiwna trzydziestka
podszywaczu w cywilu - więc napisz cos łatwego o miłosci - czekam

Gość Podszywacz w cywilu
Naiwna trzydziestka, to tylko złudzenie, traktuje życie na równi z pragnieniem, Patrzy na niebo zasłane wołaniem, Myśląc co wieczór, czy jasnośc nastanie, Czy jakaś gwiazda, mrugnie z zachwytem, Wyciągnie z jej duszy pragnienia uryte, Daj ac jej wolnosc, przepustke do raju, Naiwna trzydziestka w uniesienia gaju... Prawda,że łatwo? :D

Gość naiwna trzydziesta
Cieszę sie , że stałam sie dla ciebieinspiracją :) Nota bebe - sam to ułozyłes ? :)

Gość chciałabym wam
opowiedzieć swoja historie ,ale ciagle jestem zbyt słaba ,żeby podnisc sie z ziemi. Miałam romans z 22 latkiem mialam wtedy 32 lata. Zostawiawiłam wszysko meza ,dziecko ,pieniadze ,prace wszysko co miałam. A on mipowiedział,że z tym wszystkim sobie nie radzi . Radził sobie za to swietnie w roli dobiegacza przez dwa lata. Kobiety musicie uwazac kogo wprowadzacie do waszego zycia Czesto to są oprawcy . Mineło 4 lata a ja ciagle do tego wracam .

Gość Podszywacz w cywilu
Oczywiście ,że sam :D

Gość bmłodaaaaaa
młoda jestem a tez nie raz sie przejechałam, bo mlodsze tez chca tylko do sexu ;] pozdrawiam, to ni ekoniec siwta poszukaj kogos w twoim wieku...

Gość
Taka. Prawda. Mało jest facetów, którzy chcą starsze na coś innego, niż tylko seks. Stały związek? Kobiety się starzeją szybciej. Po 10 latach on, powiedzmy 30, ona 40. Akurat. To juz lepiej z młodszą po iluś latach będzie lepiej wyglądać. Wiem, wiem jest sporo zadbanych 40tek, ale dużo dużo więcej jest tych gorzej wyglądających :P Zresztą jaki człowiek(zwłaszcza facet) mając lat 22-24, wie na 100% czego chce? W latach 20 żywota człek chce się bawić (ruchać) do póki się tym nie zmęczy. Później dopiero szuka czegoś na poważnie. Bo życie jest takie, że każdy szuka maksymalizacji własnego zysku. Dla \"chciałabym wam\" tym zyskiem był młodszy gość. Dla niego bynajmniej 10 lat starsza babka z dzieckiem nie była. Zanim się zaangażuje najlepiej spojrzeć na potencjalnego partnera pod względem \"ekonomicznym\" tzn., czy w perspektywie długofalowej zyska na zwiazku i czy samemu się coś na tym zyska. Jeśli w którymkolwiek przypadku odpowiedź brzmi \"nie\"... Bo koniec końców, zauroczenie i hormony buzujace po orgaźmie zbyt często myli się z miłością, a nawet prawdziwa miłość czasami nie wystarcza...

Gość 32-latka
od 3 lat jestem z mezczyzna 10 lat mlodszym, ja mam 32 lata...i juz jestesmy malzenstwem, on jest czasem dojrzalszy ode mnie, wyglada na starszego, ja na mlodsza...i swiata poza mna mnie widzi.. Szczerze poweidziawszy, ze nigdy nie mialam mezczyzny bardziej godnego zaufania niz on... Pewnie powiecie, ze po paru latach sie zmieni..nie wiem i nie chce wiedziec a narazie jestem szczesliwa, poza tym rozwody sa nie tylko z powodu roznicy wieku...kto wie..

Gość niestety......
jak to dlaczego dla sexu - powod \z nimi rodziny nie zaloza .. co ty taka pusta jestes..

Różnie to bywa.......jak w życiu. Mój drugi mąż był ode mnie młodszy o 11 lat. I 11 lat byliśmy razem, Mamy pięcioletniego syna. To ja go zostawiłam.