Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alpejskie Meczko

dla kogo krótkie włosy?

Polecane posty

Gość Alpejskie Meczko

Chciałabym zmienic fryzure , bo od wielu lat mam długie włosy zwiazane gumka. Marzy mi sie radykalne obcięcie ich na krótko, jakas modna seksowna fryzurka, ale nie wiem czy to sie uda na moich włosach. Mam cienkie i delikatne, ale tez bez przesady .. nie sa piórkami. chyba nie wszystkie dziewczyny z takimi fryzurami maja grube włosy ?

Gość wal śmiało
sexowne fryzury? o czym ty piszesz dziewczyno ? sexowna jest jedynie łysina ;)

Gość Alpejskie Meczko
Łyse mam kolana nie widze w nich nic sexi :)

Gość wal śmiało
Ty nie widzisz ale ktoś na pewno! :D

Gość Alpejskie Meczko
Nie mam nic do łysych , łysiejacych czy z niewielka łysina , ale ja osobiście preferuje włosy na głowie:) a krótkie sa sexi..tak uważam !

mi się zdaje, że dziewczyny z twoimi włosami nawet lepiej w krótkich wyglądają... miałam kiedyś taką znajomą - jak ścięła to nikt nie wierzył, że taka ładna ;)

Gość wal śmiało
mnie sie podobają u kobiet długie, a a krótkie są aseksualne. :p gdybym kochał się z kobietą z krótkimi włosami miałbym wrażenie, że robię to z facetem, nawet gdyby miała duże cycki :classic_cool:

Gość wal śmiało
dlatego mój chłopak ma długie włosy. gdy kocham się z romanem to mam wrażenie, że kocham się z kobietą, mimo że romek ma duże przyrodzenie.:classic_cool:

Gość Alpejskie Meczko
...hmmm...nie wydaje mi sie ,żeby włosy miały byc wyrazem naszej seksualności, ale ok rozumiem. Chociaz nie powiesz mi chyba ze wolisz łysa kobiete od tej z krótkimi włosami ?

Gość wal śmiało
wolę facetów,szczególnie takich z ogolonymi qlami i wielkim pytongiem:classic_cool:

jeśli już używasz mojego pseudo, nieudolna kobieto, wysil trochę swoją wraźliwość i pisz z sensem :P gardzę podszywaczami mającymi niewiele do powiedzenia. żegnam 🖐️ coż kobieta z długimi włosami wygląda sexi, ale jeśli mają Ci wypaść całkiem, zetnij je choćby na łyso ;)

Gość a co komu wypada
hę?:-D

Gość ja tez tak mam...
to czy krótkie włosy są sexi zalęzy od kobiety!! ja miałam długie iściełam (mam twarde właosy) efekt piorunujący faceci uważają że są super (chociaż nie obciełam dla nich) a kobiety też stwierdziły że fajnie!! ale to zalęzy od całokształtu , ja zmieniłam styl ubierania - jestem dość wysoka - teraz nosze obcisłe dżinsy + męska obcisła koszula, albo wąskie kiecki + but na obcasie, pożegnałam się z rozszerzanymi kieckami + płaskie buty bo to kaczkowato wyglada!! zobacz zdjęcia Halle berry w krótkich włosach bomba jak dla mnie!!!

Halle Berry świetne wygląda w krótkich włosach;-)O wiele lepiej niż w dlugich,krótkie wlosy bardzo jej pasują:-)