Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

Wiem....po kazdym dniu cwiczen sprawdzacie czy wam nogi schudly i wiadomo ze w tem sposob nic nie zauwarzycie. Kto zauwazyl, ze mu miesnie sie trosze wydluzyly i rozciagnely? jesli tak to znaczy ze cwiczenia dzialaja

hmn..zauwazylam ze moje lydki sa bardziej trwalsze ijuz nie lataja jak takie flaczki:D:D uda chyba tez:) czy to znaczy ze cwiczenia dzialaja?:) ps nie sprawdzam codziennie bo heh..jaki wtym sens?ibym sie jeszcze zalamala i co;p;p pozdrowionka dla wszytskich cwiczacych:D:D:D

tak. to znaczy ze dzialaja. swoja droga....malutka, ja musialam czekac troche dluzej na taki efekt. dobrze ci idzie.

Witam wszystkie ćwiczące !!! :) Mi jak zwykle brak czasu na ćwiczenie... i chyba z motywacja nie najlepiej. Ale jest dobra wiadomość- dziś weszłam na wagę od niepamiętnych już czasów i ubyło mi 1.5 kg :D jeszcze drugie tyle i będę przeszczęśliwa. (dosyć sporo jździłam na rowerze przez ost 6 m-cy :P) Chciałabym sie tylko jakoś zmotywować do cwiczeń, bo stwierdziłam,że jak nawet obwód tych moich wilekich ud nie będzie się chciał zmniejszyć to niech one wyglądają przynajmniej ładnie ;)

no dobra- te zrzucone 1,5 kg zmobilizowały mnie i poćwiczyłam po 60 powtórzeń :D

gdy zrobilam cwiczenia -2razy po 50cwiczen.. to na drugi i trzeci i czwarty dzien-nie moglam chodzic.. musialam sie kryc,zeby mnie rodzice nie przyuwazyli,.. bo katorga.. dzis juz duuuuuzo lepiej.. i zrobilam kolejna serie ,, nie robie po 100bo to dla mnie za duzo.. robie 2razy po 50/.. moze z czasem zrobie cala serie.. to dizala na pewno.. teraz,jak juz rozciagnelam miesnia to idzie latwo.. jednak te 3dni musialam zrobic przerwe bo okropnie mnie nogi bolaly... dzis kupilam hula hop-i tez dolaczam.. buziole

Gość eLois
Hejjj :) czy moge sie dołaczyć do prośby o przesłanie rysunków do ćwiczeń na nóżki? :) jak się czyta wydaja sie bardzo skomplikowane, ale Wasze poczynania zachęcają mnie do wziecia sie za moje nożyska ;) ewe.len@wp.pl dzieki serdeczne pozdrawiam Was wszystkie! i owocnych prac nad spalaniem ;)

bo w grupie jest zawsze razniej.. ja jestem jeszcze na callaneticsie i nigdy bym nie pomyslala ze tak dlugo wytrzymam.. z cwiczeniami.. ta atmosfera,wzajemne relacje, to-ze nie jest sie samemu.. to wszystko daje wiare,ze kazdy potrafi.. trzymajmy sie razem-a osiadniemy cel ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gość dusia888
Te cwiczenia dzialaja naprawde. moje lydki i uda sa juz duzo ladniejsze. ladnie umiesnione...co nie znaczy ze miesnie mi stercza. ladnie jest skora napieta. wczoraj po 2 tyg cwiczen doszlam do wniosku ze moje nogi wygladaja jak nogi charlize theron:P powodzenia dziewczyny. Zmotywujcie sie tym, ze jesli chceice wygladac jak aktorki z hollywood , musicie robic to, co one.....znaczy cwiczyc....

Gość trudno_sie_motywujaca
wie moze ktos jaki jest powod tego ze mam tluszcz wokol nadgarstkow i kostek...czy to cos zwiazane moze ze zlym krazeniem krwi? gdyby mi ktos wyjasnil to moze by mi bylo latwiej znalezc jakis soisob na to.

Gość Trudno_sie_motywujaca
jak tam wam idzie?>

witam:) juz po jakimś czasie mogę stwierdzić,że nie mam tylle tłuszczyku ile miałam i skóra jest ładnie napięta:) zawsze coś:) centymetrów jeszcze mi nie ubywa,ale ogólny wygląd jest lepszy-jeszcze trzeba by były jakimś samoopalaczem je przejechać,bo na aurę nie mam co liczyć:) i na wybieg :p dziękuję za rysunki. teraz mogę odważnie stwierdzić,że źle niektóre robiłam:) ale za to jem jak świnka ostatnio- wciąż jakieś imprezy rodzinne:) pozdrawiam i będe informować o efektach:)

no w końcu rozumiem o co chodzi z tym ostatnim ćwiczeniem rozciągjącym :) i z ćwiczeniem, w ktorym trzeba \"wyskoczyć\" w góre :)

Gość ollllllllgggggggggggaaaaaaaa
Od dzis zaczynam z wami, :] nie rozumiem cw. 2 o co chodzi tak wogule to mozesz wysłac rysunki na olgaa@onet.eu Po ile tygodniach bedą efekty?? po 2 tyg. cos zobacze jak bede cw. razem z callanem :}?

Gość ollllllllgggggggggggaaaaaaaa
Cwiczył ktos 2 tyg. i co? jakie efekty??

oj oj:) jestem w zlej formie psychicznej bo przez 4dni nie cwiczylam bo bylam na wyjedzie;/ ale moj chlopak powiedzial mi pierwszy raz od dawna ze mam fajna jedrna pupcie-to jest dopiero motywujace:):) jutro cwicze znow:):) musi byc dobrze:):):)

Gość AndżelaElla
Witam dziewczyny.. Trochę w sierpniu mi się przytyło ale próbuję się nie łamać postanawiam schudnąć. Widziałam ćwiczenia na stronie http://www.wizaz.pl/callanetics/index.php i spróbuję się do nich dostosować.. Mam małą prośbę, czy ktoś mi może podać jakieś ćwiczenia na wysmuklenie łydek?? bo moje są okropne, proszę o pomoc. POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!