Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chałwa

Wasze ulubione zapachy z Yves Rocher

Polecane posty

Gość chałwa

jaki są Wasze ulubione wody perfumowane lub toaletowe z YR?

Gość Neonature Cocon

Gość viola_2
swietne sa te owocowe wody. Mniaaam. szczegolnie truskawka, malina.. miodzio. Meczaca jest wanilia i troche kokos , ale w koncu zalezy co kto lubi:) no i cena przystepna

Vie Privee jest teraz reedycja! Ale w innym flakoniku, takim prostym. Wiem, widzialam, a zwrocilam na niego uwage, bo ten zapach byl super. Ten lazurowy flakonik...:) Kiedys kochalam zapach Shafali, taki orientalny...Albo Pivonie...Magnolie...:) Ja lubie perfumy Yria i Rose Absolu - ten ostatni jest nie do zdarcia. Fajne sa tez malinowe i mango.

Gość maja4
Męska Nature, nuta cynamonowo- waniliowo- korzenna, ale pozostała wspomnieniem :)

YRIA - super perfumy ! Iris Noire - podoba mi sie Shafali - zapach mojej pierwszej milosci, ach, mmmm.... Wanilia, kokos, jezyna z Plaisirs Nature - na codzien Neonatura Cocon - na impreze Voile D\' Ambre - do teatru

Gość
jeżyna z Plaisirs Nature! dzisiaj szukałam jakiejś nowej i z tej serii wypróbowałam truskawkę i malinę - truskawka za słodka a malina szybko wywietrzała. ostatecznie kupiłam z innej serii tą z kwiatem pomarańczy