Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfdg

CZY ZDARZYLO SIE WAM lub zdarza pierdzieć przy swym partnerze?szczerze napiszcie

Polecane posty

Gość karol wiekkiee
ja nie wiem co bym zrobil gdyby moja dziewczyna pierdziala ..chyba by mnei tak nie pociągala juz ..znam ją miesiąc ale nie wyobrażam sobie z eona pierdzi..zresztą ona twierdzi ze nigdy nie pierdzi..

Gość baraaaaaa
nikt sie Ciebie nie czepia ty z chorym zoladkiem. ja sie czepiam tych co pierdza bez umiaru i ciesza ryja. nikt nie mowie żeby sie powstrzymywac az mu kich rozpierdoli ale zeby nie pierdziec gdy tylko troche w dupie kreci. w takich momentach mozna sie powstrzymac. ja pierdole czy wy sie macie za kobiety czy za debilki spod bloku?

Gość ja pierdze bo mam problemy z
jelitem i mój facet wie o tym i sam mi każe..

Gość tika
nie dowalajcie juz tak na ostro! jak ktos ma problemy to oczywiste ale jak komus sie nie chce ruszyc do toalety to juz hamowa! fizjologia fizjologia ale sa granice prawda. gdyby bylo inaczej to publiczne toalety bylyby otwarte no bo jak fizjologia to mozna sobie tylek wycierac przy wszystkich co? bez przesady!!

Gość jeszcze w 18tym wieku
było całkeim naturalnie pierdzenie przy stole przy obiedzie i mówienie o gazach itp. a kible tez były, wiec nie rozumiem co ma jedno wsolnego z drugim ?

Gość tika
Sprawia ci przyjemnosc jak ktos pierdzi przy jedzeniu? Nie sadze! co z tego ze to bylo normalne? kiedys sie ludzie nie myli bo bylo niby nie zdrowe i tez to bierzesz pod uwage? a z pierdzeniem i toaleta chodzilo o to ze odrobina intymnosci i kultury powinna byc zachowana. jesli ktos pierdzi co 10 minut to powinien isc do lekarza albo miec rzadziej anala

Gość martaaaaaaaaaaaaa
uważam podobnie jak koleżanka że są pewne granice...i nie jest to juz kwestia miesięcy, lat bycia razem, kwestia przyzwyczajenia czy poczucia swobody przy drugiej osobie....co to za poswiecenie wyjśc na chwile. naparwde lepiej jest wam puścić siarczystego baka przy chłopaku i poxniej pocieszać sie że przeciez mu to nie przeszkadza...ja podziekuje za taka swobode przy nim. wole miec swiadomosc ze nie zachowalam sie jak skonczona swinia sama dla siebie. ja podziekuje za taki "dojrzaly zwiazek" w którym robi sie pzry sobie kupe, puszcza bąki i goli wzajemnie tylki, ablo wklada tampony:o bo sorry ale do tego w koncy dojdzie:o

Gość yhyyy
ja pierdnęłam przy nim raz (we śnie :D) - śmiał się ze mnie :P on przy mnie nigdy jesteśmy razem ponad 4 lata

marrttaaa-przesadzasz...ja jestem 7 lat w zwiazku i chyba z racji ze jestem dziewczyna to raczej staram chamowac moje pierdzioszki,ale jesli sie juz stanie ,no to co ???...moj chlopak sie w ogole nie wstydzi,jemu jak popadnie,czuje sie swobodnie przy mnie i tyle,i wcale jakos go mniej nie kocham,,,a co do golenia,to taaakkk moj partner mnie goli w miejsu intymnym,i co moze jestem razem z nim pier...???a kiedy mam obolaly okres,i ruszyc sie nie moge,to mnie obmywa i co ??? i tez jestesmy pier...??? przynajmniej wiem,ze sie mnie nie przestraszy kiedy bede stara

Gość ten co przezyl wiele
ale musialo smierdziec jak puscilas we snie petarde..takie są najgorsze albo bąki cichacze,, niemoge zniesc tych panienek co sie ty wypowiadają ze niby takie subtelne i klase maja a w zaciszu domowym rąbią ile wlezie znałem takakolezanke w akademiku co jak sie zesrala to do kibla nie dalo rady wejsc a byla taką modelką i zadbaną dziouchą ..a srac za trzech umiala

Gość xxxxxxxxxxxxxx
laski to jednak swienie. ja sie swojej nie brzydze ale bez przesady ona by mi sei nawet nie dala" podmywać" jestescie posrane. zero szacunku do samej siebie i kultury. tragedia. ja jestem w zwiazku dwa lata i mi laka nie wygrzybuje sera spod napleta. bo sorry ale to jest tak samo jak z tym, twoiem okresem:o sama dla ssiebie powinnas miec szacunek a nie pocieszac sie ze on nie ma nic przeciwko. oczywiscie ze nie. przeciez Cie kocha. ale mogalbys mu oszczedzic bycia oblesna:o co sie dzieje z tymi kobietami. obesrane zule

Gość jumu
ja piernelam raz w czasie snu,a dlatego ze analek byl wczesniej,a on pierdzi bardzo czesto i nawet nie przeprasza i jeszcze sobie zartuje.jestesmy rok a zaczal pierdziec po pol roku.mowi ze ma problemy i musi.

Gość dfgfgsd
ja też pozwlaam facetowi sie golic tam i on mnie myje tam nawet a zulem jesteś łomie ty..

Gość dfgfgsd
a pozatym twa laska tez napewno pierdzi a ty myslisz ze kwiatki wypuszcza a dupy co? tragiczny facet

Gość tika
Klasy sie nie udaje- klase sie ma! ty sam wolisz taki niepierdzace to sie nie madrzyj. chodzI o to,ze ludzie zchodza na psy i jeszcze sie tym chwala! PRYMITYWIZM!!!!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a grzyby z pochwy też ci wygrzebuje. jak dla mnie nie jestes prawdziwa kobieta a jedynie jej namiastka. wspolczuje facetowi...zna cie na wylot i wcale sie nie zdiwie jak sobie niedlugo znajdzie jakas skromna lalka ktora bedzie mogl podziwiac a nie golic jej dupe

xxxxxx-wez ty d... jestem cepie tak obolala ze nawet sobie nie wyobrazasz,i co mam lezec we krwi??? ludzie sa ze soba na dobre i na zle...na cholere byc ze soba skoro nie ma akceptacji????...a gdyby nagle sie Tobie cos stalo,i musialaby ciebie dziewcyna podmywac,to co wtedy???przesadzacie

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
buahahahaah jestes tak obolala ze sie podmyc nie mozesz. ja pierdoole laska. a jak jestes w domu sama to sie nie podmywasz pewnie bo nie ma kto cie wyreczyć:o ja nie twierzde ze jakbys byla chora to potrzebujesz opiki takie rezcy sie robi mimo wszytsko na dobre i na zle a le ty tu na boga piszesz o tym ze nie mozesz dupy ruszyc zeby sie podmyć!!!! jestes nienormalna

xxx-wspolczuje jej,ze ma takiego d...popatrz na swoja wypowiedz,po jakiemu ty piszesz??? wstyd...a co to znaczy byc kobieta dla ciebie?...jestemy tak samo stworzone jak wy,i nikt tutaj nie mowi ze siebie nie cenimy czy nie mamy kultury,to ty nie masz tak piszac!!

xxx-zalosny jestes!!! nie k...nie moge!!! nie wiesz to sie nie odzywaj!!! a co do mycia norlamnego to tez moze mnie podmyc,bo to lubi,bo jest jego i tyle :p dgfdg-wie o czym mowie :D

Gość tika
OK; pozwalajcie sobie na co chcecie ze swoimi partnerami, ale nie wpierajcie,ze to jest normalne i nikt nie powinien sie temu dziwic! czy nas juz zadne normy nieobowiazuja?!?!

tika-a co jest nienormalne??? czy ktos tu pisze,ze sra na srodku pokoju...ludzie opanujcie sie!!! taaakkk,najlepiej wstawac to 5 nad ranem i robic make-up,wyjsc poza dom i tam gazy wyladowac...zalosne :o

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
idź sie lecz. kobieta tezs człowiek ale sa granice kobiecosci. jesli moze powinna zachowywac sie jak kobieta a nie tylko czekac na moment gdy bedzie sobie mogla w kocu pozwolic na siarczyste pierdy i pomywanie cipy gdy ma okres...ja rtozumiem że po kilku latach ludziom juz wszytsko zwisa ale chyba maja jeszcze w sobie troche opanowania i szacunku. ty jak widze go nie masz. nie moze sie sama podmyc. ja nie moge to jest tekst roku. to tylko okres a nie paraliz czy niedomaganie umysłowe. jestes oblesna w chuj:o i do tego sie cieszysz sama z siebie i bronisz twardo ze to fajnie ze Cie facet podmywa. tak powinno byc w kazdym zwiazkui:/ kobieta jak ma okres to sie nie musi myc tylko ma lezec w lozku a facet jej bedzie zmieniac pieluche i podpaski:o

Gość kobieta z klasą fg
nawet w maseczcce nie pozweoli sie ozbaczyc ..kiedys byl o tym program i wypowiadaly sie babki z klasą i mwoily ze to dyshonor jakby mąz z którym są juz 20 lat nawte zobaczyl je w maseczce bo o milosc trzeba dbac i td..a nie cos takiego..

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
doklanie tak. jak chce sie piernac i ma taka mozliwosc powinoo sie wychodzic. ty pewnie swojemu na ryje siadasz jak puszczasz pierda:D co za idiotka. zapamietam twojego nicka i bede sie chetnie wypowidala na kazdym tpiku na ktorym sie udzielisz wklejac tekst o podmywaniu cipy

xxxx-nie mozna z Toba rozmawiac,bo nic nie rozumiesz...ZYCZE TOBIE BOLU TAKIEGO ZEBYS SIE ZESRAL POD SIEBIE A ONA ZEBY WYPIELA NA CIEBIE DUPE!!!! z debilami nie rozmawiam,a ty chyba zadnej szkoly nie skonczyles,bo wypowiedzi rownaja sie 0

Gość kgfdgfdg
ale ten cały xxxxxxxx to kobieta..naprawde

Gość kgfdgfdg
a tak naprawde to ja sadze ze to oznacza ze facet jest oddany i kocha swojakobiete i sieposwieca .to fajnei ze soebie ufają i są zżyci.jej faciowi to nieszkodzi napewno ja sam bym sie cieszyl jakby mi laska pokazala cipke..

Gość fujjjjjjj
fujaaa

zgadzam się że z tym okresem to lekka przesada...ale baki jak się zdarza to nic takiego. podobnie jak wzajemne golenie:) to może być nawet zabawne:)