Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

sorry ze tak niewiele z tego klikania wychodzi - czuje sie winny - ze wyzej stawiam prace niez klikanie z toba :) hihihi co do dzieci to nie dziekuj - zobacz czy te stronki przydadza ci wie wogole. a co do balaganu hihihi no ciekawe, ciekawe kto ma wiekszy hehehe ja mam cale mieszkanie rozwalone - bo dopiero je szykujemy do zamieszkania- i wiesz duzo robimy (z malzonak) sami - powiedzmy elektryke meble itd - plytek niestety nie umiem klasc :) a i meble mamy indywidualne i jedyne w swoim rodzaju (np lozko i szafe) bo wedlug wlasnego projektu, samie wybralismy kolor i rodzaj materialu i sami podalsmy wymiary a teraz tylko skreacnie pozostaje :( - i tak walcze - troche sie w wymiarach machnalem i szafa sie zaklinowala tak jak ja skrecalem hihii i stala na skos - i nie bylo sily jej ruszyc ani w jedna ani w druga hihi ale jakos juz teraz stoi na swoim miejscu - jak skonxcze wszystko to bede sie chwalil!! pozdroofka p.s. co ze slodakiem - cos malo sie udziela? zly humor czy zapracowanie czy jak ?? [moze cos chapnalem- jak to zwykle ja ] :):):):)::)):)

Nie no spoko maroko nic se nie dzieje pracuj dzielnie:) widze ze juz naberasz moich nawykow i piszem MAŁŻONAK:P:):):) nio ładnie!!!:) nio to ustalmy ze mamy balagan w tym swamym stopniu ogromny:)ok??? gadałam juz na jaki kolor malnelam pokoj?? hmm?? chyba nie:) nio wiec trzymajcie sie: CZERWONY!!! masakras co nie!! a najlepsze jest to ze ja nigdy za czerwonym nie przepadałam!!a tu w przypływie emocji czerwony sobie wybrałam:) jak tayo malowal to bylam przerazona bo wychodzila krwiasta czerwien:) ale jak juz jest suche to wyglada na prawde szzzper:) jak skoncze to Wam zdjatka pokaze jak zechcecie of course:) a Karolu u Ciebie jakie kolory dominuja:)?? Słoka chyba taka zapracowana ja mysle:) dzis weekend zaczyna wiec pewnie sie zjawi:) czekamy:)

ok niech bedzie zez balagan w takim samym stopniu jest u nas !! tak malzonak jets ok hihihi? zarazilas mnie!!!!! :):):) oczywiscie ze bardzo chetnie lookne na twoj wybor - ale powiem ci cos w tajemnicy (ja mam lekkie uposledzenie widzenia barw hihi)- wiec kolory wybierala malzonak :) i w sypialni mamy tez czerwony!! hihihi a reszte to raczej jakies jasne odcienie dominuja - fotki podesle jak masz ochote oczywiscie - ale wolalbym po skonczeniu calosci :) ocenisz jak to wzystko wypadlo - neutralnm okiem:) bo my z malzonak\'iem to zupelnie rozne wizje mamy - wiec sie podzielilismy pomieszczeniami do urzadzania (ciekawe czje wersje bardziej przypadna ci do gustu :):):):):) ) p.s. z utesknieniem czekam na slodaka!- ale ona ma fajnie weekend juz w czwartek aaaaccchhhhhh :)

hihihih nio bzie mi bardzo miło jesli podzielisz sie ze mna fotkami:) rowniez przesle jak jua bedzie gotowe!! teraz szukam mebli w moim guscie!! i jakios nic konkretnego nie mam na oku.. a oprocz tego to czasu nie mam aby za nimi jeździc:( moj chrzestny jest stolarzem ale wisz jak tio jest!!!!! rodzinie robi sie chyba na koncu a ja nie mam czasu czekac!!:/chcialabym miec to juz za soba!!! nio ale bez pracy nie ma kolaczy! Slodaka a Ty podzielisz sie z nami wizja Twojego mieszkania??

no w rodzinie to tak jest - masz racje wiec ja wole sobie sam zrobic to co moge hehehhe a ty kiedy zamierzasz skonczyc remoncik? bo my z malzonakiem chcemy wprowadzic sie przed narodzinami - zostalo nam 1,5 miesiaca (ale chcemy miec 0,5 miesiaca zapasu)

Nio ja juz mam pomalowane, okno wstawione wiec teraz tylko mebelki i dekoracja.... mysle ze jakies 2 tyg i wszysytko bedzie na piko bello:) ale o tez zalezy ile na meble bede musiala czekac:) ojj nio Was to potomekk nagli:) a jak tam samopoczucie zonki i Twoje?? stresik??

Karolu mykam do szkoły, a Ty sie tam męcz po pracy z mebelkami:) Do jutra papapapap Pozdrowienia dla Ciebie słodka:)

Gość calkiem-półsłodka-
hello kochani!! jak ja sie ciesze,ze teskniliscie za mna;-))) no i poczytalam o remontach - nioo wspaniale.. hehehe,to laczy nas jeszcze ejdno!! ja tez mam szal budowlano-remontowy u siebie !!! masakra z cementem itd. Dlatego,ze mieszkam w domku - mam urzadzone pietro,a teraz koncze dol,bo byc mzoe wynajme go.. na szczescie nic mnie nie nagli, ale juz wkurza mnie widok koparki pod oknem od tygodnia hehehehe Sciany mam narazie biale, bo meble z garaciarni.. Sypialnie amm tylko pod klucz z lozem 180 na 200;-)) reszta sztukowana, wiec nie oplacalo mi sie malowac na konkretny kolor. Na bialym jakos to sie komponuje hihi;_)) Jutro zajrze do was prz porannej kawce, bo juz zaczyna mi sie weeeknd,wiec mzoe polotkujemy ;_)) Buzkam LOZE NALESNIKOWA

witam o poranku:) loze nalesnikowa moniusia dzieki dzieki juz przestaje cie lubic, swietne te zyczenia: meczie po pracy - jednak co kolezanka to kolezanka hihihi :) a pewnie ze tesknilismy za toba polslodka- kolo nalesnikowe sie zbliza - wszyscy walcza z remontami hihihi to ty polslodka najlepiej z nas masz bo dwa pietra jakas wypasiona chwira sie szykuje !! no no fajowo! a to lozko to gigantyczne - co ty chcesz sie na nim z chlopem szukac? (180!!!! łoł!!) my mamy malutkie 140 :( ale przynajmniej sie zawsze przytulamy - nawet podczxas cichych dni hihi i rano juz jest wszytsko ok :) ciesze sie ze masz juz weeknd! ja jeszcze 7,5 godzinki bede kiblowal :) (ale za to w przesympatycznym towarzystwie :) ) p.s. ja chcialem biale sciany ale podobno teraz sa modne cieple kolory ??? (jakby kolory mogly byc zimne?? - ach kobiety :) )

a zapomnialbym moniusia , mam dla ciebie niespodzianke! ale czy powienieniem ci ja dac za to meczenie mnie po pracy?!?!?!?! a dobra wyciagne pierwszy reke i tak nie wiem czy ci sie to przyda: zerknij na maila:)

:) cmok dla was na dobry początek dnia:) jak to miło konsumowac sniadano, popijac czerwona hercipatke i czytac wypociny lozy Nalesnikowej:) powiem Wam w tajemniccdyyy): ze az mi sie nalesnikow zachcialo:) remonntt...hmmm ja wam chyba nie powiedzialam ze u mnie to cały dom jest rozgrzebany..zaczynajac od garazów, poprzez parter, 1pietro i 2.....:) do sttrychu jeszcze nie doszlismy:) buahahha Słlodka nie dziwie ci sie ze widok koparki przed oknem napawa Cie obrzydzeniem.... mozna sie wykonczyc:/ nio ale my jestesmy dobrej mysli prawda.... i wcale sie nie załamujemy:)w niedziele planuje wstapic do jakiegos centrum z meblami..ale zobacze jak sie wyrobie z targow kosmetycznych:) chcialabym miec to juz za soba...marze aby mebelki były juz w domu.... Wojtek bez portek a jak u Ciebie postepy?? I wiem ze mnie szuuper kolezanka buahahah nio Ty sie meczyles z szafamii aja w szkole dietetyke wałkowałam do 20!! wiec nie ma co nazekac:P:P:P:):):):):) I jestem Ci bardzi wdzieczna za maila:) rzyda sie na 100%:) Słodka Ty spiochuu wstawajj:) i rob nam koffffeee:) a MY dostarczymy ciasteczka:)

slodka chyba jeszcze w pizamce paraduje nie tak jak my w pelni sil tyramy hihihi a moze juz gdzies wybyla na zakupki? a to ja widze mam najmniejszy bajzel w domu bo to tylko mieszkanko hihi. dietetyka w szkole kosmetyczek ? hhmmm ..... ok nie mam pytan - widac ze mamy takiego fajnego ministra edukacji :) a co do targow kosmetycznych / to wiesz ze te fuchy w opolu to wlasnie tragi stawialem? hihi moze kiedys sie spotkamy - jak bede dla ciebie stoisko budowal hihihi- tylko mnie nie ganiaj za bardzo:):):) dzieki za buziaczki z samego ranca

:) nie za ma co:):):) nio ja uwazam ze dietetyka w szkole kosmetycznej to jak najbardziej trafiony przedmiot, bo to jak sie odzywaiamy ma ogromny wpływa na nasza cere prawda?:):):):):) a na temat ministra nie bede sie wypowiadac!!!:/:/ Powaznie targi stawiales w Opolu?? a czego dotyczyły konktretnie??

oj widze ze kiepaska masz pamiec - pisalem ci przeciez ze bylem w opolu w pracy w nocy - a czego dotyczyly targi to nie wiem - jakies grykomputerowe czy cos takiego- naszczescie nie doczekalem do przyjazdu wystawcow- bo oni zawsze cos mieszaja hihihi to co jemy ma wplyw na cere - acha to moze dlatego ja jestem taki brzydki - za malo nalesnikow je hihihihi!!

Wcale nie kiepskawa!!!!!! ja doskonale pamietam ze byles na noc w opolu:P:P:):):) hihihihihi wiec sie nie stresujze zapomnialam:):):):) tylko pytam czego konkretniej dotyczyły targi:) hahaah ja tez juz wiem dlaczego wygladam jak wygladam:P:P:):):) hihihihi musze wiecej nalesnikow jesc!!! nio ale jak tu jesc skoro słodk nam gdzies wybyla i nalesnikow nie ma!!!:)

no przyznam ci racje ze slodak ostatnio cos tu nie zaglada? ( ale co sie dziwic ma weekend pewwnie gdzies poza domam przebywa - a nie przed kompem - ni e to co my bo mus to mus) :) jak sie chce kasiurki to trzeba sie poswiecac hiehiehie:)ale jeszcze 3h 15 min i wolnosc!!!!!! p.s. przeciez ty nie mozesz zle wygladac bo kto przyjdzie to kosmetyczki ktora nie umie o siebie zadbac odpowiednio - a ja siedze w jakims pokoiku i im mniej osob mnie odwiedzi tym sie bardziej ciesze hihi - mniej pracy i wiecej czasu dla kafe!! :):):):) zycze smacznego bo z tego co pamietam to ty o tej porze sniadanko wcinasz hihi

ahhaah nio ja sie wcale Słodkiej nie dziwie:) tez bym gdzies na rowerku na przykład pomkneła:) ja równiez siedze sama w moim biurze a co najgorsze!!!! remont sie tutaj zaczatttt przed obejsciem!!! omg jak tu zyc!! remonty nas chyba przesladuja:) nie wygladam chyba az tak zle:):)

no tez mi sie tak wydaje ze raczej ni epowinnas zle wygladac :) u ciebie remont trwa a ja siedze w takim budynku ze strach sie po nim poruszac hihi - tutaj przydalby sie remont :) nie mow mi co bys zrobila gdybys nie musiala w pracy siedziec hihihi- ja dobrze wiem gdzie bym sobie wyskoczyl i co porobil - jakbym oczywiscie mial remont skonczony hihihi :):):):)

No to wybacz Karolu:):):):):)::P:P:P nie rozmarzajmy sie tutaj za bardzo:) kawwkee robie:) sceszzz??hihi

Gość calkiem-półsłodka-
no hej kochani!!!! jak to milo poczytac wszystko od rana... niestety, obowiazki nie pzowolily mi zajrzec tu tak jak obiecywalam.... ale teraz postaram sie choc chwilke nadrobic zaleglosci;-)) po pierwsze sciskam w poludnie;-)) po drugie- tez chce kawy!!!wypilam jedna,ale cos mimo slonca jakos kiepskawo z cisnieniem,teraz pije jogurt kawowoy ale to chyba nie za bardzo wynalazek. Co kawka to przyjemnosc;-)) no i remont stanal w miejscu - elektryk ma swoja robote na miesiac,wiec nie zapuszkuje mi juz drugiej lazienki i odbior techniczny sie przesunie. mam nadzieje,ze do konca roku uda sie to pchnac. Poki co nie mam juz lacza budowlanego,wiec i prad tanszy- niby hehehe;-)) Rowerek pojdzie w obroty po poludniu- jade zabrac moje autko na weekend - pojade z kolega po farby do jego mieszkanka- za moja rada maluje na bialo- ale jak wam mowilam, moj dom jest swiezy,jego miszkanie tez,wiec bialy bedzie na pierwszy raz odpowiedni. Nioo uwielbiam moje lozko;-)) czasem sie w nim gubie,ale fajnie oglada sie filmiki wyciagnieta w rozne strony ehehehe;-))) no i jeszcze dodalam te zdjecia wazek na ta moja stronke.. zajrzyjcie... hehehe, ale wtedy czulam sie jakbym podgladala hahha, zobaczcie,dlaczego;_))

Gość calkiem-półsłodka-
oj,mocno zajeta LOZA NALESNIKOWA;-)))

nie nie az tak mocno- sa przeciez w zyciu jakies priorytety - najpierw loza a potem praca hihihi. w domu dopiero lookne na twoja stronke :( a mozesz zrdadzic gdzie sie budujesz? bo jak na polnocy wroclawia to mam sporo znajomych ktorzy koncza swoje M moze sie kiedys zobaczymy jak bedziesz grila robic a ja bede u kolegi za plotem hihihi -a moze juz sie mijalismy nie wiedzac ze ty to ty a ja to ja hehehehe :)

HEHEH OJ NIE.. WLASNIE ZE NA TOTALNYM POLUDNIU,Z LEKKIM NAWIEWEM NA WSCHOD;-)) A JAK JUZ TU NIE BEDE MIEC PRAWDZIWIYCH KARPAT TO ZAPROSIMY MONIUNIE I ZROBIMY GRILLA. MYSLE,ZE BEDZIESZ MIAL JUZ WTEDY OKAZJE PRZEDSTAWIC NAM SWEGO POTOMKA.. BO TO PEWNIE NA WIOSNE BEDZIE DOPIERO. POKI CO OBRAZ NEDZY I ROZPACZY ZA OKNEM:((( KOT WROCIL Z PODWORKA I ZNOW POLOZYL MI SIE NA REKACH,WIEC TRUDNO PISAC HAHAHAHA JA OPROCZ PARTERU DO ROBOTY I PRWIE SKONCZONEGO PIETRAMAMTEZ PODDASZE,ALE TAM NIE RUSZAMNICZEGO,BO TRZEB AJEJ PO PIERWSZE OCIEPLIC. HEHEHE. A TO DLUUGA DROGA;-))) WIEC MIESZKAS Z NA POLNOCY WROCKA?

no przecez mowilem ze to karlowice zerknij na mapke a co do odwiedzin to mam nadzieje ze wiesz ze wpakuje sie do ciebie z cyrylem (o ile uda mi sie zonke przekonac hehehe) a kolejan ciocia do zabawy jest mile widziana - bo przeciez rodzice tez musza miec czasem wychodne :):):):) ps ale sie wpakowals hehehe

witajcie:) byla i mnie nowa szefowa....hmmm... nio nie wiem jak to sie wszystko poukłada....moze jakos bedzie:) ciesze sie ze dotarłaś Słodka:):):):):) wreszcie loza nalesnikowa w komplecie:) co do grilla to jestem za!!:) moze mnie tez kiedys odwiedzicie:) mieszkam w na prawde uroczym mijscu:) pewnie sie Wam spodoba bo mam fuulll lasków obok:):):):):) i konie za domem:) moze zrobie kiedys zdjecia i Wam podesle:):):):) ojj jakos sie obawiam o ta zamine charakteru pracy...:/ nio ale nie marudze!! ihihihihihiiihi nio a jak sie Wotaszku zastanawiasz czy sie nie mijacie to koniecznie mucisie sie foto wymienic:):):):)

biegam, biegam,ale zerkam do naszej Lozy heheh ciocia ze mnie wysmienita;-)) odchowalam juz swoja ukochana pchle czyli chrzesnice,ma 3 latka,wiec bardzo chetnie poparaduje z kolejnym wozkiem z braku wlasniego hehehe Nioo Moniunia, jak tak dalej pojdzie,to naprawde bedziemy jak mala rodzinka hahaha, juz nam sie rpawie dziecko rodzi heheh / Karola naturalnie i jego zonki hihi/ i bedziemy sie odwiedzac przy okazji wazniejszych uro czystosci nooo ale to fakt, tylko nasza trojka wytrzymala, reszta poszla sobie w netowa przestrzen czyli na inne topiki ;-)))

:):):):):):):):))):):):) fajnie ze my wytrwalismy:):):) bardzo mnie to cieszy:) ja tez jakos teraz biegam i biegam achhhh....:/

a karol pewnie pracuje jak ta mroweczka.... dwa dni temu zrobilam sobie kanie na obaidek mniammm... qrcze,szkoda,ze nie bylam na grzybach, wlasnie stwierdzilam,ze chyba wpakuje mojego kolege do autka i pojedziemy na grzyby hehehe. Podobno w okolicach boleslawca sa,wiec tzreba bedzie skorzystac;-)) Nalesniki.. jeszcze nie hihi ale chyba upieke ciasto z ananasem i kokosem,mniam. ale tzreba sie wystrzegac jesienniego zapasu tluszczyku heheh troche okragla juz jestem . Moniunia, co na to kosmetyczka?

kosmetyczka tez okragła wiec jest ok:):):):):):):):) ja dzis piłam kaffee z cudownie smacznym kołoczem weselnym mojej sasiadki:) uwielbiam jabłecznik wiec kilka kawałkow pochłonełam;) i mam to wszystko gdzies dzsaij:) ojj u nas grzywow ze az głowa boli:):):):):):) my mum juz zasuszyla tyle:) zawsze zbieramy i suszymy na swieta:) zupka potem jak ta lala:)

Kochani moiii:) ja juz lece do szkoły...:):):):):) wiec do zobaczenia na kaffe:) badzcie dzilni i usmiechnieci:):):):) cmok cmok