Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany pracodawca i maż

Pracownica próbuje zrójnować moje życie. Jak czegoś nie zrobie to mnie wykończy.

Polecane posty

Facet... sam sobie jesteś winien!! Podręcznika o pracodawcach nie czytałeś??? Punkt pierwszy: ŻADNYCH KONTAKTÓW SEKSUALNYCH Z PRACOMNICAMI!

Gość trzeba bylo myslec
zanim ja przeleciales. a teraz masz za swoje!

Gość ale rozbiłes
juz swoje małżenstwo wiec jednak komus zycie zmarnowałes...

Gość żenuła
ale jakiej pomocy tu oczekujesz bo nie rozumiem? Masz alternatywę - sam powiedzieć żonie albo zrobi to ta kobieta :-D

Tak czy tak żona się dowie , lepiej , zeby od Ciebie.Miałeś jaja , zeby sie przespac z pracownicą , to miej je i teraz , zeby sie przyznac żonie. 😠

Popełniłem bład robiąc to z nią. Nie chciałem, ale to wszystko tak szybko się rozegrało i nie miałem czasu na przemyślenie tego. Nie miałem zamiaru z nią tego robić ani nawet jej podrywać. Jestem normalnym facetem i bardzo kocham swoją rodzine. Jeśli ona by się na mnie nie rzuciła i nie zaczeła molestować to do niczego by nie doszło. Ona poprostu to wszystko zaplanowała i celowo zrobiła. Ja nawet nie miałem możliwości wyboru tak szybko to się rozegrało. Czuje się pokrzywdzony, a co najgorsze wisi na demną ogromny stach o moją rodzine. Nie chce przez tą psyhopatkę stracić tego vo mam:(

Gość wiesz dziwne to
pociągala cie..to juz jest zdrada w myslach..gdybys kochal zone nie zdradzilbys jejnigdy..zal mi jej

Tak szybko- masz przedwczesny wytrysk? Seks nie trwa kilku sekund , chłopie , jestes tak samo winien.Co tu przemysliwac- masz zonę , to nie bzykasz innej. straciłam cierpliwosc do tego pana:o

Chyba nie mam wyboru. Zwolnie 2 pracowników i dam jej te 2,5 tyś. Ale w takiej sytuacji długo moja firma nie pociągnie. Poprostu nie wiem. Mam ochotę wynająć kogoś kto by ją uciszył. Wpadłem w niezle bagno. Nie wiem czy tak bardzo zawiniłem, ale czuje się jak ofiara:( Chce żeby było jak dawniej.

Jasne jasne :O Zmolestowala cholera ta ,biednego pana szefa . Ty !!! a moze ona Cie popchnela ,a Ty zaczepiles sie o krzeslo i padajac wbiles w nia kutasa? Zawsze mozesz zonce powiedziec ze taki miales wypadek :O:O Co to za szefowie dzis sa ,z fistaszkiem zamiast mozgu :O

Gość ale rozbiłes
to powiedz to w tej samej formie zonie moze zrozumie...

Gość jooooo
odbierz dowod zdrady(jak,sposobem)i po sprawie,pozostaniesz ty i twoje sumienie

Czuje się okropnie. Jestem zdruzgotany. Nie powinienem się tak czuć bo przecież to wina tej s... Ona jest d....a

Gość zrób tak
Opowiedz zonie, ze masz klopot z pracownica. Ze ona kiepsko pracuje i groziles jej zwolnieniem. I ze ona zaczela Cie szantazowac, ze jak ja zwolnisz, to naopowiada zonie, ze sie przespaliscie. Powiedz zonie, ze ja kochasz i ciezko Ci bylo, ale musiales jej to powiedziec. O zdradzie nie mow, chyba,ze sie rozmowa Wam wymknie spod kontroli. Pracownice zwolnij, powiedz jej, ze zona wszystko wie. Jesli tego naprawde zalujesz i przejrzales na oczy to masz szanse na uratowanie malzenstwa bez narazania zony na dramat w postaci swiadomosci Twojej zdrady. I wyciagnij wnioski na przyszlosc - przestan myslec ogonem, bo na kazdej imprezie Cie jakas laska zaciagnie do lozka!!! Wierze w to, ze Twoje malzenstwo jest do uratowania, ale nie powinienes mowic zonie o zdradzie. Takie jest moje zdanie.

zrób tak - dziekuje, mam nadzieje że uda mi się uchronić i uratować moje malużeństwo przed nia. Niestety najgorsze że tak wywłoka ma dowody. Żona jej uwierzy:(

Gość żenuła
ojoj jaki bidulek :-( a ona jaka wywłoka fuj ;-)

Pracodawca a teraz usiadz wygodnie bo bedziemy Cie po gloce glaskac i lezki ocierac :O Palantunio

Gość no no
Facet-a ty co aniol jestes? Wy chyba zamiast mozgu macie trociny. Najpierw lecisz za obca kobita-a pozniej zwalasz na nia wine.:O Jestes glupi......Udaja niewiniatka...... Pewnie najlepiej zwalic wszystko na kobiety-tchorzu ty. Padnij na kolana przed zona i pros o wybaczenie-oj cienko to widze. Jestes zerem............

kobiety są paskudne i perfidne?? a Ty jaki jesteś??!! jak siebie ocenisz za to co zrobiłeś swojej żonie?? sądzisz że Ty jesteś ofiarą?? to się mylisz, dojrzej człowieku bo w Twoim mózgu zdaje się że siedzi galaretka! bardzo dobrze Ci tak! oby żona się dowiedziała i Cię jak najszybciej zostawiła! tego Ci zyczę.

,, Jestem normalnym facetem i bardzo kocham swoją rodzine \".... jeżeli każdy ,,normalny\" i ,,kochający facet\" ma taki sposób na szczęsliwe życie.........to jestem szczęsliwa, żw jestem ,,normalną kobietą\" A swoją drogą - wyrazy współczucia dla żony i dzieci......mają bardzo odpowiedzialnego m e n a.........

Gość jest jeszcze inny sposob
Zamknij działalność i cichcem otwórz nową. Owszem, to są pewne koszty, ale może być skuteczne. Albo inaczej - wynajmij pana do towarzystwa, który uwiedzie, upija i sfilmuje w mocno kompromitującej sytuacji Twoją szantażystkę. MOCNO kompromitującej. Będzie kontrargument.

Gość donies na policje
szantaz to przeciez przestepstwo. a swoja droga ciekawi mnie ten dowod.... czyzby to bylo te smieszne 5cm o ktorych wie tylko zona?

Gość hgrehehjea
Najpierw powiedz żonie, później zwolnij sukę. A sam pokutuj do końca życia za to, że myślisz penisem i jesteś niewierny MAJąC DZIECI!!!!!

Gość he he he
zaciągnij ja do łóżla niech ci obciągnie nagraj to i powiedz że jak powie twojej żonie to dasz film do netu i pokażesz wszystkim wyslesz do jej rodziny itp a następnym razem na imp pas cnoty załóż a klucz zostaw w domu

Wyczuwam podszyw. Żaden prawdziwy pracodawca nie ryzykuje i nie zadaje się z byle kim. Jeżeli tak zrobiłeś, to lepiej nie prowadzić dalej biznesu. Stara reguła mówi, że z pracownicami poza pracą nie utrzymuje się żadnego kontaktu intymnego.