Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

bardzo dobtrze. Dostałam pracę!!!!!!!!!!!! Koniec z marnymi groszami ze stażu!!!!!!

Nio Kochane:) kiedy my sie wreszciw wszystkie spotkamy>?????? Jestescie w sobote w pracy..?? bo ja znow wegetuje do 20:) ale to juz ostatni raz wiec :) mam nadzieje ze bedziecie:)?? a cio z charakterkiem wie ktoras?? Mummy a jak tam sprawy sercowe?? Jula a u Ciebie?? wszystko ok?? Helguss a Ty to juz nas na prawde zaniedbujesz:):):):):P hihihihihi zartujem... a powiedz mi tu tylko upolowałas tego mezczyzne juz:)?? Charakterkuu a Ty tez mogłbys sie odezwac!!!!!!!! U mnie chyba duzo sie zmieniło..sama nie wiem czy na plus czy na minus!! niom ale jaos to bedzie:) dzisiaj pedze na szkolenie kosmetyczne wiec jest ok!! a cio najwazniejsze kolwezanka przyniosla mi wczoraj kołocz weselny wiec dzis mam kafffee z kołoczem:):):):) Świar ze mnie co nie!!?? cmok cmok

No i ja tez juz jestem:)) Mam troszke pracy-musze sie starać,bo chcę podwyżkę:)) Jula>>>gratuluję pracy-co będziesz robiła? Helguś>>>pozdrawiam:)) Moniunia-sprawy dobrze sie mają-jestem zakochana i szczęśliwa-życie bez miłości jest nic nie warte:)) Ja jutro pracuję-jak zawsze zresztą-3h-do 13:00:(( Miłego dzionka:))

Cześć 🖐️ Moniunia no wiesz co, ja was zaniedbuje? Spójrz, do kogo należy wpis przed Tobą! No właśnie, do mnie więc czuje się usprawiedliwiona :P;) Chyba będziemy obie kiblowały znowu w sobotę. Miałam mieć ją wolną ale chyba nic z tego, cóż, poczekam do 30, to tylko 3 tygodnie bez dnia wolnego. A co, jak szaleć to szaleć :P Coś mi się wydaje, że charakterek nas olał, widzę czasami jego dołujące posty na kafe nic nowego w końcu... Mężczyzna jeszcze nie upolowany. Pff nawet nie mam możliwości na polowanie wyruszyć, bo cały czas siedzę w pracy. A poza tym nie wiem czy to ma jeszcze sens, wiele przemawia za tym że nie i chyba posłucham \"sił wyższych\". Napisz Moniunia co się u Ciebie zmieniło bo mnie zwykła, prosta, babska ciekawość zżera;) Ps. Jak słodko zostać świrem, choć przez chwilę, choć przez chwilę :classic_cool:

O mummy witaj:) Przynajmniej kawki się z nami napij pracusiu, ja tam sobie robię przerwę :D

Helguś kawkę pije jak tylko przychodzę do pracy:)) Jaką pijecie?Ja tylko 3w1 nescafe-innej nie mogę,bo serducho wysiada:(( Niby pracuję,ale topic mam na podglądzie:))Trzeba być na bieżąco:)) Napisz co to za facet,bo ja jestem ciekawa:)) Moniunia-no,a Ty też nam cos troszkę zdradż:))

mummy dziś niestety nie mam już czasu pisać bo mam mega sajgon w pracy ale jutro obiecuję ci elaborat :) Miłej i owocnej pracy, buźka :)🌼

Oj Kochane:) wlasnie jestem po spotkaniu z nowa szefowa i nie bardzo wiem co o tym wszystkim myslec!! babka jako tak fajna ale nie wie do konac czego oczekuje!! a moja szkola zaczyna mnie wnerwiac bo zmienia terminy zajec jak chce i ja nie wiem co i jak....... ale sie juz kochane nie denerwuje!! jakos to bedzie:) jutro popiszemy na spokojnie!! a tymczasem cmok cmok:)

Witam was:) Mam dziś znowu ruch gigant i brak czasu na kafe:( Indeksy, legitymacje, dzienniki, plany, zaświadczenia .... bleee Może jak wszystko zrobię to zajrzę jeszcze do was, buźka 🌼

Gość X xxxxx
A Ja A Ja. A ja pracuyje w burdelu poplatna praca na czasie mam wolne mniejsce daj cynk

Witajcie Kochane i Kochani :) Szkoda,że weekend już się kończy,bo był cudowny, spędzony z ukochanym :) Robilismy sobie i nie tylko sobie zdjęcia :) Odnośnie pracy,to bedę pracowała w branży rolniczej przy identyfikacji i rejestracji zwierząt gospodarskich-praca typowo biurowa,ale jeszzce dokłądnie nie wiem jak to wszystko bedzie wygladać. Muszę jechać na badania w tym tygodniu a od przyszłego zaczynam :) Jutro przedostatni dzień idę do pracy-staz, gdyż muszę jeszcze wykorzystać zaległy urlop. Napiszcie jutro co tam u was. Ja pewnie bedę dopiero wieczorkiem. Buziaki dla wszystkich Mumyy28 -> dawno nie miałysmy okazji pogadać,szkoda :( Helga-> jak tam w końcu twoje podrywy?? Monia-> jak spędziłaś weekend ??

Heloł :) 🌼 mummy28 --> tak siedzę i myślę co napisać o tym facecie i kurcze w sumie to sama nie wiem. Spotykamy się co weekend w knajpie do której chodzimy ze znajomymi. Rozmawiamy, żartujemy, bardzo lubię jego towarzystwo i mam na dzieje ze on moje też;) Tyle, że na tym się kończy, na pożegnanie buziak w policzek i papa. Nic się nie rusza. Nie wiem czy jest sens liczyć na coś więcej szczególnie, że trwa to już jakiś czas. Może źle to wszystko odczytałam, wydawało mi się, że traktuje mnie inaczej (o naiwności). Odczuwam to tak, jakby chciał czegoś więcej ale coś go blokowało. Zresztą potwierdziło się to w tarocie... Nie mam ochoty czekać w nieskończoność na niego ani tym bardziej się narzucać. Nie widziałam go już 2 tygodnie i nie będę widzieć kolejne dwa. Robię to specjalnie żeby się odciąć od niego (praca, brak czasu to drugorzędne sprawy, dla chcącego nic trudnego;) ) aczkolwiek nie mogę się powstrzymać od wypytywania o niego, czy był, co robił... Dziwne to jest... szkoda słów. jula --> gratuluję nowej pracy, na pewno sobie poradzisz doskonale, trzymam kciuki!:) moniunia --> co nowego u ciebie? Jak tam nowa szefowa sie sprawuje? Grzeczna jest?;) Dajcie znać jak jesteście, nie możemy ostatnio się zgrać i pogadać może dziś sie uda?;) Ps. W sobotę jadę na wesele na mazury i mam zamiar doskonale się wybawić i nie myśleć o tym co jest tutaj.

Witam kochane:)) Wczoraj miałam awarię neta i nie miałam jak się do Was dostać:(( Ale juz byl nasz pan informatyk(przystojniak)i wszystko jak widać jest ok:)) Helgus>>ja nie wiem...facet Ci się podoba,Ty tez masz jakies tam sygnały od niego,moze jest w tym Twoim gronie przyjaciól ktos zkim mogłabys pogadać o nim?Albo zabierz go na to wesele:)) Jula>>.no własnie-ostatnio sie mijamy:((Myślisz,że polubisz tą pracę? Ja moja lubię(bez przesady),ale pewnie jakbym znalazła cos lepszego(płaca),to bym się skusiła:)) Moniunia>>a jak u ciebie?Pewnie pracujesz intensywnie od rana? Pozdrawiam Was serdecznie-miłego dzionka:)) Piję kawkę-dołączycie?Zapraszam:))

Nie nie, to przypadek beznadziejny, powiedziałam sobie koniec i tego się będę trzymać (ciekawe ile wytrzymam;)) A kawki z chęcią się z tobą napiję. Może skusisz się na taką, wygląda apetycznie :) http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.php

Helguś-poproszę taka:))Jeja,ale apetycznie wygląda:)) I napewno tak samo smakuje:)) Dlaczego to przypadek beznadziejny?Że nieśmiały czy co?

Nie, ale \"znam\" go już około pół roku i nic. Gdyby był naprawdę mną zainteresowany to umówiłby się ze mną poza knajpą. Innym jakoś to nie sprawia problemu. A na nieśmiałego nie wygląda. Kawa jest rewelacyjna, aż mi zapachniało :D

No to w takim razie jakiś odosobniony przypadek:)) Jakby mi sie podobał facet i widziałabym go przez pól roku,to nie ma bata-coś bym wykombinowała:))Jak już pisałam wcześniej:królestwo dla tej,która zrozumie faceta:)) Kawusia wypita-a gdzie pozostałe dziewczyny?

Oj kombinowałam mummy kombinowałam :D Dzięki mnie zaczęliśmy w ogóle rozmawiać, bo on pierwszy nie podszedł, były tylko uśmiechy i spojrzenia. Jak mnie nie było to kazał mnie pozdrawiać :P Królestwo dla tej, która zrozumie faceta --> oj tak, zgadzam się w 100% a jego to naprawdę nie potrafię rozgryźć a starałam się bardzo. Tak ciężkiego przypadku jeszcze nie spotkałam, to prawdziwe wyzwanie. Reszta dziewczyn pewnie pracuje ciężko a nie się obijają jak my :P Aż mi głupio chyba się wezmę za coś pożytecznego bo papiery leżą a ja siedzę na kafe i klacham. Co prawda to o wiele przyjemniejsze od pracy ale w końcu nie za to mi płacą :P A jak u ciebie w sprawach sercowych? Układa ci się? Powiedz że tak może przywróci mi to wiarę w udane związki bo u mnie w ostatnim czasie to katastrofa :o

Helgus>>>w moim sreduchu od jakiegos czasu wszystko świetnie:)) Jestem z czlowiekiem,zktorym powinnam byla spotkac sie kilkia lat wstecz...ale na to nic nie poradzę...A moze nie byłoby tak cudownie jak teraz? Moje zdanie jest takie,ze każdy ma sobie przeznaczoną osobę i nie ma to-tamto musi ją spotkac!!! Biorę się do pracy,bo naprawdę obijam się aż grzech-zajrzę pózniej:))

Hej Dziewczyny :) Cały dzień załatwiałam dzisiaj wszystkie formalności, a i tak jeszcze troszkę tego zostało. Dobrze,że moje Kochanie było ze mną :) Mam nadzieję,że mi si tam spodoba- najważniejsze to na początku zrobic dobre wrażenie,więc muszę się postarać :) Widzę,że temtat mężczyzn na tapecie ale tak to już jest z facetami, zawseze jakieś problemy- bez nich źle z nimi jeszcze gorzej ;) Buziaczki Kochane Oj Charakterek to juz nas całkowicie zaniedbuje

Cześć dziewczyny!!! Ja już jestem:)) Moniunia:)) Jula:)) Helguś:)) Zapraszam na kawusię:))Ja juz zaparzyłam-dołączycie?

Hej słonka :) Mummy zazdroszczę ci takiej miłości i życzę żeby dalej ci się tak układało jak teraz. Jula napisz jak ci idzie w nowej pracy. Moniunia a ty gdzie sie nam straciłaś?:> Mummy niestety dziś nie załapałam się na kawę z tobą, ale w piątek pracuję od rana i nie odpuszczę:)

Helguś,a ja właśnie uciekam do domku:)) Do następnego razu:))A co do miłości-będzie super-zobaczysz:)) pA:))