Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

Oj kochane-ja mam dzis kaca:((Głowa boli i chcę do domu!!! Helguś chodz mnie zastąp:)) Jula>>albo Ty:)) Moniunia>>>zaginęłaś?!! Pozdrawiam:))

Cześć mummy :) Widzę że miałaś imprezkę, hehe jak się szalało to trzeba potem troche pocierpieć, a przynajmniej było warto? :classic_cool: Reszta ekipy chyba nam zagineła gdzieś w akcji:(

Helguś:)) Imprezka byla bardzo fajna,w kameralnym gronie:))Znajomi przynieśli niezły trunek:))Dziś już ok-odespałam wszystko:)) Masz rację-reszta zaginęła:(( Gdzie jesteście?!! Pozdrawiam-buziaki:))

Jestem Kochane,ale czasami nie mam czasu pisac :( Dzisiaj miałam osttani dzień stażu- smutno mi,bo bardzo polubiłam ludzi z którymi pracowałam,oni mnie zreszta też. Taki dzisiaj jakiś smutny dzień mieliśmy,a już w ogóle bym się rozkleiła,gdy dostałam od nich prezenciki na koniec. Szkoda,że to był tylko staż a nie normalna praca. Mam tylko nadzieję,zę w nowym gronie pracowników równie dobrze bedę się czuła, jak w tym. Zaczynam w poniedziałek-trzymajcie za mnie kciuki. Jutro idęna wieczór panieński-oj poszalejemy sobie a mój biedny ukochany musi po mnie później przyjechać i pierwszy raz zobaczy mnie nietrzeźwą :) Jutro idę na zakupy muszę sobie kupić jakiś ciuch,tak na lepsze samopoczucie ;) Dziewczęta odzywajcie się częściej,ja również się postaram. Buziaczki A za tydzień pobawie się na weselu :)

Gość Fosiex
dziękuje Wam za wypełnienie ankiety tym którzy się wpisali a tym co nie zapraszam na moją strone. Jestem Wam kochani bardzo wdzięczna bo ta praca jest dla mnie wazna więc jeśli moglibyscie to Ci którzy jeszcze tego nie zrobili to zapraszam na moją strone to jest raptem chwilka a dla mnie wazna sprawa dzięki !http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3321832 ( nie wiem jak sie wkleja linki) :) dzieki za wyrozumiałosc!:)

Witajcie:)) Jula:))Tak to bywa,że przywiązujemy sie do ludzi,z którymi pracujemy-szczególnie jak jest fajna atmosfera.Ja tak mam,chłopcy z pracy są świetni-jest czasem tak śmiesznie,że nie daje rady pracowac:))Poza tym spedzamy często czas po pracy razem ze swoimi rodzinami-np biwak,wypad do pubu itp.Nie nudzimy się w swoim towarzystwie. Helguś-a co u Ciebie?Pozdrawiam:)) Moniunia-Ty to juz całkiem ucichłaś:(( Miłego weekendu Wam życzę-Jula-kup cos na kaca:)) Pa

Słonka moje Ukochane:) bardzo Was srdecznie przepraszam!! ale mialam reorganizacje pracy jak wam juz wspominalam troche sie pozmienialo:) tamten tydzien spedziklam z dziecmi na swietlicy wsparcia dziennego;) bylo całkiem sympatycznie;) en tydzien z kolei jestem w biurze;) wiec troche wiecej czasu bede miala dla Was;) Słonka moje u mnie remont na calego... wiec pracuje non stop:) ale na szczescie jutro juz jade zamawiac mebelki;) jak bedziecie mialy ochote to proponuje wymiane numerow gg!!:) jak dal mnie to bedzie szybszy kontakt z Wmi:) cmok cmok

Witajcie :) Monia to bedziesz miała pięknie w mieszkaniu. Ja jestem po pierwszym dniu w nowej pracy,jak na razie to nic konkretnego nie mogę powiedziec,powinno byc fajnie jak już będę zajmowałą się tym,co mam. Dzisiaj tylko było przez cały dzień studiowanie różnych rozporządzeń i przepisów,z których niestety bedę miałą takie poważne egzaminy,a ich zdanie z tego co słyszałam nie jest łatwe. Coś ostatnio takie dziwne mysli mnie nękały odnośnie mojego ukochanego,troszke nie byłam pewna jego uczuć,ale już jest super,wszystko się wyjaśniło :) Idę się uczyć tych pierdół :( Jak będę mogła,to bedę się odzywac częściej. Buziaki

Witam Was w ten piękny \"słoneczny\" poranek;) Jestem już po weselu, jula jeśli twoje będzie tak udane jak moje to na pewno wybawisz się na całego :D Powodzenia w pracy, napisz jak będziesz miała chwilę czasu jak ci idzie. Monia a już się zaczynałyśmy o ciebie martwić, dobrze że się odezwałaś:) Mummy wypijesz ze mną poranną kawkę, może tym razem taką? http://up.webesteem.pl/free/mp-kawa.jpg

Witajcie w okropnie mokry i zimny ranek:)) Helguś serduszko Ty moje na taką kawkę to bym na pieszo przyszła do Ciebie:))Fajnie,że się pobawiłaś.A mężczyżni jacys możliwi tam byli? Jula powodzenia-napewno nie będzie tak żle,straszą Cię tylko:)) Moniunia milego mieszkania:)) U mnie kończymy remont pokoju dziecięcego!!!!Nareszcie-jestem już zmęczona tym bałaganem:((A tak poza tym jestem szczęśliwa:)) Miłego wtorku żabki:))Pozdrawiam serdecznie:))

Słonka moje:) Dotarłam do pracy po wczorajszym nagłym odmiedniczkowym zapaleniu nerki prawej!!straszny bol mnie dopadł wczoraj w pracy i poszłam do lekarza! tam zemdlałam dwa razy i wpakowali mi dwa zastrzyki:/w nocy bylo lepiej ale poranek znow straszny....nie pojechalam przez to na szkolenie do Bielska!:( ale na szczescie antybiotyki mi pomogły...:)rano jeszcze badanie krwi mialam i babka nie umiala mi zylki znalezc:/ łoo matko!! juz wam nic nie opowiadam:/ A jak u Was?

Moniunia skarbie co Ci sie stalo?!!Opowieśc jak z horroru.Mam nadzieję,że juz wszystko ok-pozdrawiam-buziaczki:))

Byli, nawet sporo, ale najpierw muszę się z jednego wyleczyć, nie mam ochoty jesczze bardziej sobie życia komplikować;) Monia jak sie teraz czujesz? Wszystko w porządku?

Cześć żabki!!! No i co?Pijemy kawkę?Helguś jaką dzisiaj? Jula>>>powodzenia:)) Moniunia>>zdrowiej nam szybciutko:)) Pozdrawiam serdecznie:))

Słonka Witam:) Jetstem w pracy do 17:)wiec jak macie ochote tez ze mna wypic kaffe to zapraszam:)ale sie za wamo steskniłam:)a co do kawy to zapraszam Was do coffe heaven na pyszna mrozona kawe z niala czekolada i malinami:) poezja:) Kochane moje odebralam dzis wyniki badan... chyba wskazuja na stan zapalny nerek..mam nadziejez ze tylko na tyle...:/nie wiem dokładnie bo jutro mam konsultacje z doktorowna...:/ ale fajnie ze znow moge sie do Was odezzzwac:) cmok cmok

Hej Moniunia:)) Skad to zapalenie u Ciebie? Ja jeszcze troszkę i do domciu:)) Helguś>>pyszna kawka:))

Oj Mummy chyba z przewiania....:/ ale dokłanie to jeszcze nic nie wiadomo:/ ja o 17 tez zmykam do domku ale czeka mnie przeprawa przez dietetyke:/ buahah mam zaliczenie w piatek:) wiec prosze Was trzymajcie kciuki za mobilizacje..;) zycze miłego popołudnia nio i wieczoru:) niech obfituje w usmiech i miłosc:) cmok cmko

Cześć mummy co tam słychać nowego u ciebie? Jakoś się nam tu ostatnio bardzo pusto zrobiło, musimy koniecznie coś z tym zrobić:) Moniunia jak się czujesz? Jula a co u ciebie??

Gość woodku
aha babskie pogaduchy tak? no to drogie dziewczątka mam problem i to duuuuuuzy problem. za tydzien wychodzę za maz a zakochałam się (jakis miesiąc temu ) w naszym wspólnym koledze. nie wiem czy mi to minie czy nie nie wiem co robic. mielismy pare bliżsyzch chwil, było super i nie moge o tym teraz zapomnieć. mój narzeczony już dawno tak na mnie nie działa. poczułam sie wtedy cudownie, byłam przeszczęśliwa. a na dodatek nie mam charakteru swini i 2 miesiące temu gdyby ktoś mi powiedział że mogłabym zdradzić mojego mareczka to bym go wyśmiała. a teraz proszę...

Kochane już dotarłam do domku po weselu . Było super :) Jutro zdam wam relacje.a teraz idę spać. Złapałam welon :) Buziaki Kochane

Hej :) Jula czekamy na relacje! Na ostatnim weselu na którym byłam (tydzień temu) welon leciał w moją strone ale się odsunełam:P Jest ktoś chętny na poranną kawę? Mummy?:)

Gość Zesmucona
A ja czuję się podle fizycznie,psycjhicznie.Ktś mnie bardzo zawiódł,oszukał.Jest mi przykro,staram się być dobrym,uczynnym człowiekiem.Pozdrawiam,miłego dnia.

Witajcie kochane:)) Helgus,jaka kawka dzisiaj?Co u Ciebie? Jula>>>to kiedy Twój ślub?:))Czekam na relację z wesela:)) Moniunia>>>a Ty gdzie sie podziewasz?Znowu się zjawisz jak nas nie będzie:(( Zesmucoan>>>co sie stało?Napisz jesli chcesz:)) Miłego dnia dziewczyny:))

Kochane ale dzisiaj było tragicznie w pracy,taka byłam niewyspana,że nic mi nie wychodziło. Trochę się wkurzyłam na początku wesela,bo miałam zarezerwowane miejsce a jak się później okazało,to nie miałam z moim ukochanym gdzie siedzieć. Więc obiad zjedliśmy przy innym stoliku ale po nim już znalazło się miejsce przy moich znajomych. Mój ukochany niestety nie należy do osób,które lubią tańczyć,ale rozkręcił się a jak już nie dawałrady,to bawiłam się z innymi. wesele było fajne,dopóki nie została, mocno przydepnięta szpilkami przez pewną kobitę-tak bardzo mnie bolała noga,zę nie mogłam normalnie chodzić,na całe szczęście było to pod koniec wesela :) Mój ukochany nie rzucił się do złapania muszki,a moim partnerem został chłopak jego kuzynki :) Teraz już tak wczęsnie pewnie nie pójdę na żadne wesele :( Moje z całą pewnością nie będzie tak wcześnie,chociaż ja już bym chciała. Buziaczki dla Was Kochane

helguś,a jaka to okazja?Trzeba zadbać o figurę:))Idzie zima,a na zimę nabieramy kształtów tu i ówdzie:(( Jula>>no to super wesele:((Dobranoc kochane:))

To się Jula nie ubawiłaś za bardzo, twoje na pewno będzie lepsze (o ile zmusisz swojego faceta żeby tańczył - ale wtedy nie będzie miał już wyjścia ;) ) Mummy najlepszą okazją jest brak okazji. A kształtów trzeba nabrać i to koniecznie żeby cieplej było :P

Słonka moje ukochane:) U mnie hmmmm rozni...badania wyszły fatalne i doktoreczka przepisala mi kolejne dwie paki antybiotkow....w piayek ide na powtorne badania mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:) widze ze Wytutaj ostro szkrobiecie na naszym topicu:)cieszy mnie to bardzo:) widze ze weselicha na calej lini u Was:)ciesze sie ze sie dobrze bawilyscie:0moje Drogie:) Jula a co z tym palcem?? wszystko ok?? Mymmy jak tam zycie uczuciowe?? Helus jak joga?? a co do ksztaltow to mi nawet nie gadajcie.....:/masakras musze sie zabrac za siebie:] ihihihihihi mam nadzieje ze sie ktos tutaj do mnie odezwie dzisiaj?:)cmok cmok