Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia

zapraszam Wszystkich chętnych na pogaduchy

Polecane posty

hihihihihihihihih nio weekend amm wolny:) ale ja mało siedze w domku wiec znow na pewno gdzies wybede:) w sobote zwykle jade z Ukochanym na mecz bo on jest piłkarzem:) nio i tak jakos z nim zawsze z nim jezdze!!! musze jeszcze pojechac po meble do mojego pokoju bo robie remont:):):):):):):) a w niedziele to moze gdzies na rowerki wyskoczymy:) oczywiscie jezeli bedzie pogida:):):):):):):):) a Ty jakies plany?? Mummy a u Ciebie jak weekend??

Królestwo dla tej,która rozszyfruje faceta...:)) Weekend planuję w domu-potrzebuje spokoju i wyciszenia... Sorki,ale nie chcę sie rozpisywać na ten temat:(( Helguś,Moniunia:)):))

Mummy jestesmy z Toba:) oo to ja bymm sie na to krolestwo bardzo chętnie pisała,a le zdaje sobie sprawe ze nie jestem w stanie tego rozszyfrowac!!! jak poczytalas trozku wczesnierj an topicu to mogłas zauazyc ze ja wczoraj mialam zły czas z mmezczyzna!!! nio ale juz ok:) wiec jestem pewna ze u Ciebie tez bedzie dbrze:) mła:*

Witaj Moniuniu:))Jestem:))W pracy ożywienie,więc wpadłam tylko się przywitać:)) Helguś,Jula:)):)) Miłego dzionka-może zajrze jak będzie chwilka:))Pa,pa

Witajcie 🖐️ Też tu wstąpiłam na chwilę zobaczyć czy jesteście i się przywitać oczywiście. Mam nadzieje ze wkrótce skończy się ten okres wzmożonej pracy i będziemy mogły poplotkować na kafe jak za starych dobrych czasów ;)

hhahaahah nio ja mam nadzieje ze tutaj w koncu zasiadziecie na troszke dłuzej:):):) bo juz sie steskniłam.... cmok cmok

Proszę tu nam nie wyganiać ludzi! Stańczyk był tu od początku i zostaje!

buahhaah cio to ma być w ogole!!!! Stanczyk jest nasz!!! i koniec kropaa!! spadac to Ty mozesz!! a my witamy Stanczyka bardzo serdecznie:)

nio jestsmy:) a czym Ty sie przejmujesz:) my Cie tutaj chcemy:) i to jest najwazniejsze:) ihihi cio tam słychowac??

Jesteśmy, a co się przejmujesz jakimś anonimem, w końcu to nasz topik i nikt nie ma prawa nikogo wyganiać.

Gość jula****
szkoda,ze mnie nigdy nie ma jak sobie rozmawiacie :( Stęskniłam się za Wami Buziaki

Witajcie kochani:)) Moniunia:)) Helguś:)) Jula:)) Stańczyk:)) Piękna pogoda,a ja w pracy-za to popoludniu uciekam do lasu:))Na dluuuugi spacerek:)) A Wy jakie macie plany? Pozdrawiam serdecznie:))

mummy28 🖐️ Zazdroszczę Ci tej wyprawy! Moje plany na dzisiaj: Praca do 17, potem idę do domu odsypiać piątek, by w niedziele rano znowu wstać i z uśmiechem na ustach biec do pracy: o Ale co mi tam, odbiję sobie za tydzień :D Udanego spaceru życzę :)

Gość jula******
Witajcie :) A ja sobotni wieczór spędzam sama i nie bardzo rozumiem dlaczego tak się stało :(

Heluś->> teraz jestem w trakcie przygotowań do spotkania,ale tak jakoś nie cieszy mnie dzisiaj to,że go zobaczę

Sama nie wiem ostatnio wszystko mnie denerwuje,on zresztą też. Nic nie układa się po mojej myśli i nigdy nie jest tak jakbym ja chciała. Nie mieć faceta źle,mieć jeszcze gorzej

Racja. Tak źle, tak nie dobrze. Jak miałam faceta to mnie wkurzał bo nie miałam czasu dla siebie i znajomych. Dużo rzeczy musiałam robić tak żeby jemu pasowało. On był najważniejszy i najlepiej jakbym wszystko inne odkładała na dalszy plan. Znowu jak go nie ma to marze żeby się przytulić i brakuje mi go. Ehhh bez sensu to życie :o Kurcze chciałam cię pocieszyć a wyszło na to że sama marudzę. Nie martw się, może to chwilowe, zatrzymaj się na chwile weź głęboki wdech ... i walcz o swoje;)

Dziękuję za podtrzymanie mnie na duchu :) Pewnie za pół godzinki przyjedzie a mi nie wrócił jeszcze usmiech na twarzy. On jest kochany ale czasami za bardzo mu pobłażam ze wszystkim,czas z tym skończyć. Muszę go trochę urobić na swoje,bo jak jesteśmy sobie przeznaczeni,to później już na pewno nie uda mi się go zmienic.

heluś a Ty jak spędzasz niedzielę? Taka ładna pogoda,najchętniej pojeździłabym sobie rowerkiem,ale pojedziemy do jego rodzinki i znowu będę się czuła nieswojo :(

Uuu niedzielna wizyta u rodzinki, współczuję. Zawsze możesz mu naściemiać że nie za dobrze się czujesz i byłabyś bardzo mu wdzięczna gdybyście skrócili tą wizytę do minimum;) A potem możecie sobie urządzić romantyczną kolację przy świecach hmm aż się rozmarzyłam :) Niestety faceta zawsze trzeba troszkę urobić pod siebie, ale ciesz się ze nie jest pantoflarzem i nie mówi ci ciągle: tak juleczko, oczywiście juleczko, co tylko każesz juleczeńko, taki facet do dopiero zmora :P Ja teraz siedzę w pracy, kończę po 16 i jadę w końcu kupić jakąś kreację na wesele bo inaczej czeka mnie tam świecenie gołym tyłkiem a tego chciałabym uniknąć :P Potem wybieram się do Parku Chorzowskiego na pokaz sztucznych ogni, coś mi się obiło o uszy że ma być, mam nadzieje ze sie nie mylę :)

Ja tez jestem:)) Jak Wam minął weekend?Wczoraj byłam na grzybkach-uwielbiam zapach lasu!!! Wsobote miałam zlot rodzinny-bylo super,tylko ja to taki typ ludzia co lubi ciszę-po godzinie miałam ochotę wszystkich wygonić:)) Moniunia:)) Helguś:)) Jula:)) Pozostali:)) Dużo słoneczka:))Pozdrawiam:))

Witajcie Kwiatuszki :) Mój weekend nie zapowiadał się tak dobrze,ale był jednak superowy. Zebrało mi sie na małe zwierzenia przed ukochanym i bardzo dobrze mi to zrobiło :) Niedawno wróciłam od kumpeli do której idę na wesele. Wpadłyśmy na pomysł zrobienia wieczoru panieńskiego,popijemy sobie, potańczymy i to wszystko bez naszych facetów :) Szkoda,że nigdy nie mogę trafić na nikogo z Was :( Odezwijcie się,jak macie czas wieczorkiwm Buziaczki :)

Cześć Dziewczyny:) mummy28--> 🌼 W weekend siedziałam w pracy ale za to w ten bede imprezować do upadłego;) jula*** ---> cieszę się że nie było tak źle jak miało być, oby tak dalej:) moniunia ---> zapisałam sie na jogę, zaczynam od października :)