Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brevoxylka---

BREVOXYL JEST SUPER

Polecane posty

Kto艣 zagl膮da jeszcze do tego w膮tku? Mam takie pytanie: czy brevoxyl nie powoduje u was zmarszczek/oznak starzenia sk贸ry? bo to ze dzia艂a na pryszcze to fakt, bardzo sobie chwal臋, ale te opinie na temat wolnych rodnik贸w mnie przera偶aj膮 i nie wiem czy nie zaprzesta膰 stosowania :( a stosuj臋 wed艂ug potrzeb ju偶 2 lata.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 vivi_star
Ja zacz臋艂am kuracje brevoxylem wczoraj i juz widz臋 niewielk膮 poprawe. sk贸ra jest g艂adsza, a pryszcze wysuszone. A to dopiero poczatek:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u mnie
DUZO NAWILZAC!!! krem ten wysusza sk贸re w szczegolnosci jak nakladamy ja na cala twarz, ja mam skore sucha dlatego na poczatek nawilzam twarz a pozniej punktowa grubsza warstwa nakladam brevoxyl, najgorsze tylko, 偶e po wysuszonej krostce zostaje przebarwienie czerwone i u mnie np brev. juz tego nie leczy i musze wybrac sie po no-scar badz cos innego na blizny i przebarwienia! pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elua
Polecam w stu procentach Brevoxyl!! Stosuj臋 go od ok 2 miesi臋cy i sk贸ra jest niepor贸wnywalnie 艂adniejsza, nie tylko na twarzy! Super zagoi艂y mi si臋 plecy, blizn prawie ju偶 nie wida膰, s膮 g艂adziutkie, a ostatnio mia艂am z nimi naprawd臋 problem, tak偶e chrostki na po艣ladkach (niestety bardzo wra偶liwa u mnie cz臋艣膰 cia艂a...) 艂adnie si臋 goj膮 i nie powstaj膮 ju偶 przy regularnym stosowaniu. Jestem naprawd臋 bardzo zadowolona. Wiadomo, 偶e krem ten wysusza, ale 偶aden problem, po na艂o偶eniu kremu po ok godzinie gdy si臋 艂adnie wch艂onie - lub kr贸cej gdy nie mam czasu, nak艂adam warstw臋 kremu z mas艂em kakaowym (wieczorem dwa razy grubsz膮). Efekt: pi臋kna, g艂adka sk贸ra o zdrowym kolorycie, jakby brzoskwinkowym, z zagojonymi starymi bliznami (powsta艂ymi niestety z mojej winy przez drapanie). Polecam ka偶demu z problemami z pospolitym tr膮dzikiem a efekty wida膰 znacznie szybciej ni偶 podaje producent na ulotce ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia :)
Ja dzisiaj kupilam zel do mycia twarzy Iwostin Purritin, Brevoxyl i Humektan :) tak mi doradzila kolezanka ktora studiuje kosmetologie wiec jej zaufalam ;) jak powinnam stosowac oba te kremy? najpierw Brevoxyl a pozniej nawilzyc skore Humektanem czy odwrotnie? i jaki powinien byc odstep czasu? Mam nadzieje ze po paru tygodniach bede miec juz ladna cere bo mam delikatny tradzik na niewielkiej powierzchni twarzy :) Pozdrawiam i z gory dziekuje za odp! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda_lena90
chcia艂am zapyta膰 jak to jest z filtrami podczas kuracji brevoxylem. Czy sa one absolutnie konieczne? Czy nie wystarczy je艣li nie b臋d臋 nadmiernie wystawia膰 buzi na s艂once i stosowa膰 brevoxyl tylko wieczorem? Albo mo偶e wystarczy je艣li b臋d臋 stosowa膰 podk艂ad z filtrem 20? Bo pr贸bowa艂am stosowa膰 filtry ale na艂o偶one w przepisowej ilo艣ci strasznie biel膮 + zapychaj膮 mnie i tak brevoxyl leczy mi krostki a filtr powoduje, 偶e wyskakuj膮 nowe, wola艂abym wi臋c ca艂kowicie z nich zrezygnowa膰. Dodam, 偶e raczej nie mam wrazliwej sk贸ry twarzy s艂o艅ce nigdy nic z艂ego mi nie robi艂o 2 lata temu stosowa艂am w czasie wakacji krem acne-derm z kwasem azelainowym (a podczas stosowania kwas贸w te偶 podono trzeba unikac s艂onca)opala艂am si臋 na pla偶y i do tego pare razy by艂am na solarium i nic mi nie by艂o, 偶adnego podra偶nienia, nowych krostek czy przebarwie艅. W zesz艂ym roku zim膮 stosowa艂am przez 2 miesi膮ce brevoxyl bez filtr贸w( a podobno promieniowanie UVA Zim膮 jest r贸wnie intensywne jak latem) i te偶 nic mi nie by艂o. No i teraz nie wiem czy mog臋 bez obawy wychodzi膰 z domu bez filtra czy nie...nie chce odstawia膰 brevoxylu na ca艂e wakacje bo bardzo dobrze na mnie dzia艂a, a mia艂am okropny tr膮dzik i nie chce 偶eby wr贸ci艂, ale nie chce si臋 te偶 nabawi膰 przebarwie艅 no a po niestety po ca艂ym dniu z filtrem na twarzy mam zawsze kilka nowych zaskornik贸w albo ropniak贸w;( M贸j dermatolog stwierdzi艂, 偶e on jest przeciwny filtrom bo zapychaj膮 pory i ca艂a kuracja idzie na marne i 偶e jak kto艣 nie ma wra偶liwej sk贸ry to wystarczy jak nie b臋dzie za d艂ugo przesiadywa艂 na s艂o艅cu, ale jak si臋 boj臋 to najlepiej 偶ebym na lato zrezygnowa艂a z wszystkich ma艣ci i smarowa艂a si臋 tylko kremem bambino....Szczerze m贸wi膮c sobie tego nie wyobra偶am, na pewno by mnie wysypa艂o masakrycznie... Czy w og贸le kto艣 z was stosowa艂 brevoxyl latem bez filtr贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda_lena90
Olcia, najpierw nak艂adasz brevoxyl a po ok 30 minutach humektan:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ON :)
Tez jutro kupuje bo sie wscieklem, na czole mam jakies takie b膮ble nigdy nie mialem takiego problemu, uzywalem do tej pory zeli i tonikow ale efekty marne. Pare dni temu mialem juz dobr膮 sk贸re myslaemze bedzie okej, ale przyszly upaly wiadomo czlowiek sie bardziej poci i znowu to powyskakiwalo. Jak zastosuj臋 to opowiem o efektach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten co wyzej :)
14.06 napisalem tego posta wyzej, dzisiaj jest 21.07 wiec podziele sie wrazeniami. Smialo moge powiedziec ze Brevoxyl jest super ; )), juz po paru dniach bylo widac popraw臋 i pryszcze zaczely znikac. Wystapilo u mnie lekkie podraznienie skory -> tzn. byla napieta i wysuszona, pomoglo nawilzanie kremem i odstawienie Brevoxylu na 2 dni. Od tego momentu jest okej, skora nie jest juz sucha. Nie musze jej nawet specjalnie nawilazac po stosowaniu Brevoxylu. Pryszcze zniknely, a mialem krostki na calym czole. Te ktore sie teraz pojawia sa bardzo male znikaja po jednym dniu i latwo je wycisnac. Wczesniej przy kazdej probie rozwalaly sie na pol czola... Naprawde polecam ten krem, mi pomogl w 100 %.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sucha i czerwona skora rano.
Czy dobrze robie jak po uzyciu brevoxylu na cala twarz czekam z 30 min (zawsze na noc) Nakladam po nim krem nivea ta zwykla aby mi nawilzyl skore? Bo mam strasznie rano wyschnienta bo brevoxylu. a tak wogole to brevoxylu uzywam jakies 4 dni i widac efekty tylko, ze mam sucha i czerwona skore rano ;/ ale ogolnie jestem zniego jak narazie zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Witam! Zdecydowanie polecam BREVOXYL! Jest super! Walczy艂am z zask贸rnikami na policzkach i czole...lecz pewnego dnia znalaz艂am w internecie BREVOXYL. D艂ugo nie my艣l膮c polecia艂am do apteki i kupi艂am to cudo:) Ju偶 po jednym dniu na policzkach i czole nie by艂o nic:) i tak do tej pory. Stosuj臋 ju偶 miesi膮c,nic nie powraca i jestem bardzo zadowolona. Fakt,偶e sk贸ra po kilku dniach stosowania by艂a troszk臋 czerwona i sw臋dzia艂a,ale po odstawieniu na kilka dni wszystko znikn臋艂o.,wi臋c zacz臋艂am nadal stosowa膰:) teraz smaruj臋 twarz BREVOXYLEM i na to krem nawil偶aj膮cy 24H Jonson&Jonson,twarz jest nie do poznania. Pod 艣wiat艂o nie wida膰 ju偶 nic na mojej twarzy:) ZDECYDOWANIE POLECAM!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boze jestem w szoku...
napisalam 9.09 2006 roku ten post ,po tym jak brevoxyl wyleczyl mi twarz z zaskornikow... potem juz tylko sporadycznie tu zagladalam... a ten temat pozostal prawie ze do dzis.. hmm firma produkujaca brevoxyl powinna mi niezle zaplacic..zrobilam mu nieswiadomie niezla reklame.. pozdrawiam i zycze powodzenia w walce z tradzikiem u mnie do dzis spokoj a jak cos wyskoczy to daje na to brevoxyl i po max 3 dni pryszcz znika. 3majcie sie cieplo wasza brevoxylka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaa
dziewczyny!!!!! jesli macie tradzik nie zastanawiacie sie nad kipnem brewoxylu. on naprawde dzial!!! jest swietny!!!!!!!!! najlepszy!!!!! po 3 tyg wasza twarz wyglada jaky w ogole nie bylo tradziku!!!!polecam!!!b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wow;)
Ma艣膰 brevoxyl jest niesamowita.Dzia艂a natychmiastowo!! Mi nawet nie wysuszy艂o sk贸ry.No ale ka偶da cera jest inna. Polecam BREVOXYL!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet_20
Mi tak偶e pom贸g艂 BREVOXYL!!! :-) U mnie to trwa艂o troch臋 d艂u偶ej aby widzie膰 efekty, ale warto by艂o. Stosuj臋 go 6 tydzie艅 i smaruj臋 si臋 na noc,a na to jeszcze w miejscach ma艂ych ju偶 pryszczy nak艂adam past臋 cynkowa i jest git. Rano myj臋 dok艂adnie twarz, nawil偶am kremem na such膮 sk贸r臋, bo troch臋 ten krem wysusza twarz. Pocz膮tkowo mia艂em zaczerwienie ko艂o nosa ale po tygodniu sk贸ra si臋 przyzwyczai艂a do brevoxyl-u. Og贸lnie polecam:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkamil
Witam, mam pytanie bo mam krem nawil偶aj膮cy Cutibaza. Jednak on zawiera t膮 Paraffinum czy co艣 takiego. Mog臋 go u偶ywa膰 razem z Breavoxylem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lux321
Kiedy艣 tego u偶ywa艂am, p贸藕niej dosta艂am Epiduo, kt贸re zadzia艂a艂o na mnie cudownie ;) po maru miesi膮cach nie by艂o 艣lad贸w po pryszczcach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 H2Omop
Podbijam temat.. stosuje go 4 dzien, narazie nie mam zadnych podraznien ani pieczenia a wagrow jest znacznie mniej o polowe. Jestem zadowolona, bo znalaz艂am lek na m贸j odiweczny ju偶 problem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malinowar贸偶a
Brevoxyl naprawd臋 dzia艂a ale nale偶y go nak艂ada膰 miejscowo:D jest boski:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chc臋 te偶 to stosowa膰
Na wizazu pisz膮 dziewczyny 偶e stosuj膮 brevoxyl i na to nak艂adaj膮 krem nawil偶aj膮cy. Mo偶na tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vreb2
Na krostki jest super. Mi nie wysuszy艂 wog贸le sk贸ry i nie piek艂. Jak zwyk艂y krem, a skuteczny. Tyle 偶e bardziej szuka艂am czego艣 na w膮gry, a ten ich nie likwiduje. Zna kto艣 艣rodek na w膮gry??

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki brevoxylowi wygra艂am z tym paskudztwem na twarzy,polecam wszystkim! a 偶eby sk贸ra si臋 tak nie przesusza艂a to ja po na艂o偶eniu brevoxylu po up艂ywie oko艂o 20 minut nak艂ada艂am krem z serii ZIAJA - 艂ojotok tr膮dzik,nawil偶a wiec przynosi ulg臋 w tym przesuszaniu a dodatkowo te偶 dzia艂a przeciwtr膮dzikowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Danilandi
Piszecie ze po stosowaniu brevoxylu usuwaj膮 si臋 wam zask贸rniki pryszcze etc. a czy on dzia艂a tak ze najpierw wyci膮gnie na wierzch wszystkie niedoskona艂o艣ci i dopiero p贸藕niej, mo偶emy cieszy膰 si臋 czyst膮 cer膮? czy nie wyci膮ga zask贸rnik贸w na wierzch? bo ju偶 kiedy艣 stosowa艂am pewne preparaty i zawsze by艂o w艂asnie tak 偶e mia艂am nag艂y wysyp pryszczy i dopiero p贸藕niej mog艂am si臋 cieszy膰 czyst膮 cer膮. wiem, 偶e ostatni post datuje si臋 na 2011 rok ale mam nadzieje, 偶e kto艣 tu zagl膮da jeszcze i do mi zna膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noweee藕
Brevoxyl dzia艂a tak, ze przysusza Ci niedoskona艂o艣ci i w do艣膰 szybkim czasie one znikaj膮. Wra偶liwa cera moze si臋 przez niego sta膰 wysuszona i szorstka dlatego powinno si臋 stosowa膰 inne kremy. Ja nie mam tego problemu. Ale wa偶ne jest 偶eby bardzo stosowa膰 si臋 do tego co jest napisane w tym jak go stosowa膰. Wtedy efekt mozna ju偶 zobaczy膰 po paru godzinach. Przynajmniej u mnietak by艂o. Zawsze mia艂am problem z pryszczami, teraz mam g艂adk膮 艂adn膮 cer臋 ;) Tylko szkoda, ze nie radzi sobie z w膮grami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r4t6ujt6
Od dzisiaj zaczynam kuracj臋 tym lekiem i mam nadziej臋 偶e to co tutaj piszecie to prawda.Nigdy nie mia艂em tr膮dziku ale od dw贸ch lat mam problem z sk贸r膮 twarzy, co chwil臋 wyskakuj膮 mi okropne ropne syfy i a偶 wstyd si臋 pokaza膰 mi臋dzy lud藕mi.Jestem w艂a艣nie po pierwszym u偶yciu, 艂adny zapach, pachnie jak r贸偶e :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rft6ui
Dwa dni dopiero u偶ywam a ju偶 widz臋 efekty ! Ten krem naprawd臋 dzia艂a i kosztuje tylko 20z艂 , zobaczymy jak b臋dzie przy d艂u偶szym stosowaniu ale p贸ki co nie powiem rewelacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pizza italiana
troch臋 naczyta艂am si臋 o tym brevoxylu i nastawi艂am si臋 na mocne wysuszenie i zaczerwienienie, a tu nic z tego, stosuj臋 go na noc od 5 dni i zero wysuszenia, zero zaczerwienienia i zero 艂uszczenia. Twarz jest troch臋 mniej zaogniona po wszelkich wyciskaniach ale z drugiej strony mam wra偶enie 偶e wysz艂o mi wi臋cej zask贸rnik贸w. S膮 takie g艂adsze placki na twarzy tak jakby krem zlikwidowa艂 te ju偶 istniej膮ce ale wysz艂y w innych miejscach (najwi臋cej na czole). Mam nadziej臋, 偶e brevoxyl w ten spos贸b oczyszcza cer臋, wyci膮gaj膮c syfy na wierz a potem je leczy - zobaczymy co b臋dzie dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 XXMartusiaXX
Brevozyl jest super!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam Wam dziewczyny Uzywalam Go na same plecy i teraz nie widac wogole sladu zebym kiedys miala problemy z tradzkiem, teraz zaczne uzywac na twarz. Twarz wczesniej leczylam epiduo, tetralusalem przez ktorego wyszly mi brazowe plamy na twarzy :(:(:(:( ale mam nadzieje ze dzieki temu specyfikowi twarz sie wylczey , zaczelam od smarowania samego czola bo balam sie ze bedzie gorzej a efekty sa niesmaowite juz na drugi dzien nie zauwzylam zandej neidoskonalosci czole :):):) teraz zaczynam smaarowac na cala twarz ;) w koncu za 2 miesiace mam slub i musze wygladac slicznie :) Pozdrawima Was dziewcznyy ;)

Udost臋pnij ten post