Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IVA23

KOMU POMOC?

Polecane posty

Gość hipolita
propos zaufania Masz wielkiego bolesnego kopniaka w d... ode mnie! podziałało??

Gość hipolita
propos zaufania Kopa masz nie za to że jesteś papla, tylko za to że tek strasznie komplikujesz sobie życie w imię nie wiem czego. Seksu???

Gość propos zaufania.
dzięki:) ale... echhh, to nie tak napiszcie mi jeśli chceci mi pomóc co sądzicie o takim działaniu (nie mówię o tym, w co sięwplątałam tylko o moim wyżalaniu się ludziom)

Gość propos zaufania.
NEXT poczucia bycia kochaną, choćby w namiastce przez mężczyznęktóremu sieoddałam

Gość propos zaufania.
miało być w nawiązaniu do wypowiedzi hipolity przepraszam

Gość hipolita
propos... I czujesz się kochana przez niego? Jesteś szczęśliwa? Ta namiastka cię satysfakcjonuje? A jeśli chodzi o paplanie, to powtarzam co już napisałam. Trzeba mówić, bo w trudnaj sytuacji można się udusić. Zaufanym! Jeśli w otoczeniu swoim nie masz zaufanych, to pisz tutaj albo prowadź pamiętnik.

Gość hipolita
propos.. Ile masz lat? Kochasz tego gościa? Dlaczego się rozstaliście?

Popieram to wygadanie się... Zawsze można choc troszke balastu zrzucić a czasem ktoś może cos cennego doradzic.. Chociaz tak naprawdę pomóc sobie można tylko we własnym wnętrzu i nastawieniu.

Wiem to bo choć rozmawiam o tym co czuję, to ulga jest tylko chwilowa. A co gdy zostajemy sam na sam ze sobą ??

Gość propos zaufania.
hipolita dziękuję (za wsparcie w kwestii paplania). a w tej drugiej... hm Mam nadzieję,że to za mną. A że to krańcowy egoista (bo jak inaczej można isć do łóżka z kobietą o której siewie, że nadal kocha) i niedojrzalec to ja wiem. Mam nadzieję, że to juzna dobre. A co mi to daje? Nie mam kurna pojęcia.:( Niska samoocena (teraz mi jużwszystko jedno i tak jestem na dnie, sex dla zabawy, czemu nie?:( ), moze jakieś deja vu, moze siekarzę poprostu za swoje zachowanie dowalając sobie jeszcze? Nie wiem. :( śmieszy mnie to wszystko tym bardziej, że jestem cholernie wrażliwą osobą, wierzącą (!),a tu taki zonk :(

Gość hipolita
Ulga to tylko doraźna korzyść. Chodzi raczej o to, by temat z pomocą innych przerobić w sobie. Ocenić sytuację, dostrzec drogi wyjscia, przeanalizować "za" i "przeciw" wszystkich możliwości, świadomie wybrać i próbować działać konsekwentnie. Jeśli chce się coś zmienić, bo jeśli nie to pozostaje nam tylko chwilowa ulga.

Gość propos zaufania.
lat 26 był moim pierwszym chyba go nie kocham (to tylko emocje mam nadzieję) ale czujęsięz nim związana i w jakiskretyński sposób odpowiedzialna za niego (w końcu "oswoiłam":( ) rozstaliśmy się po póltorej roku bycia razem niecałe 2 lata temu. on utrzymuje, że chcaił tylko przerwy i to ja go rzuciłam, ja cóż... może i zareagowałam histerycznie (mialam napiete jak postronki nerwy) i powiedziałam, ok to koniec:( powody były "radosne" Główny, który jednoznacznie umiał mi poiweizdeć - że siedzę zła na imprezach (jak on flirtuje...:( ) i jego to męczy.

Gość propos zaufania.
przerabiałam nie raz. Dochodziłam do światłych wniosków. ...i dawaąłm plamę na całej linii:( poprostu zapominałam, wracało to uczucie potrzeby. najgorsze, że inni faceci mnie nie ruszają właściwei (jednen mnie ruszał, ale wyszło, że byłam jego"2":( )

Gość hipolita
propos.. No to niezły gosć. No jeśli chcesz w tym trwać to pozostaje Ci tylko wygadać się. Będziemy Cię czytać bardzo uważnie i cierpliwie. Kobitki. Jak się robi te buźki kwiatki i inne bajerki?

Gość propos zaufania.
hipolita ja nie chcę tego (rozumem) i jak mu nagadałąm to chyba dotarło i powiedział, że w takim razie on już się nie będize ze mną kontaktować. Mam nadzieję, że tych głupot już dosć narobiłam... i że nie będize znów za 2mce problemu...:/ W każdym razie dzięki. a czy niezły... hmm kawał bufona, egoisty i erotomana gawędzierza. ale i tak go kochałami i i tak leży mi na sercu jego los. czemu pozornie inteligentne i poukłądane kobiety interesują się takimi nic?

Gość propos zaufania.
wiem jak sięrobi smutaska:( - : ( bez spacji, to chyba

Gość test.......
, , ... mozę coś wyjdzie

Gość hipolita
propos.. w ostatnim wersie swojego wpisu wymień słówko "pozornie" na "wrażliwa", przeczytaj i powtórz jeszcze kilka razy. Niska samoocena? To ten koleś jest kompletnym głupkiem. A moja prośba o buźki? (smutna minka)

Gość hipolita
yeees. Wielkie dzięki:)

Gość hipolita
🌼dla Ciebie propos

Gość propos zaufania.
:) jest i mam nadzieję, że kiedyśto zobaczy teraz lecą na niego kobiety, więc dumny jak paw chodzi ale za parę lat... kobiety mądrzeją z wiekiem:P dzięki za pocieszenie. ale to jest palant:P

Gość propos zaufania.
a włąśnie :P to : P

Gość hipolita
propos A jak się robi PALANTA?

Gość hipolita
DZIĘKI

Gość propos zaufania.
:P to nie palant to język, mój były to palant:D a propos :D to : D

Gość ktośzna inne emotki

Gość ktośzna inne emotki

Gość ktoś zna inne emotki