Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theresa

Mój chłopak ma profil na iLove...

Polecane posty

Gość theresa

Co o tym sądzić ? ? ?

Gość no i jeszcze leonora droga
szuka sobie nowej dziewczyny... tak bywa...

Gość theresa
Ma tam wpisane,że narazie niczego nie szuka,więc czemu nie zlikwiduje konta? :( On wie,że ja o tym wiem.A jednak tam ciągle zagląda ;(

Gość theresa
A ciągle mi mówi o ślubie...Wprawdzie po tym jak mu powiedziałam,że wiem skasował zdjęcia,ale widziałam,że wczoraj tam zaglądał :(

Gość no no
Zmienia na nowszy model?

Gość theresa
Z tego co wiem to konto istnieje nieco dłużej niż jesteśmy razem,ale byłam pewna,że je zlikwiduje przynajmniej,żeby mi nie robić przykrości.Czy którejś z Was zdarzyło się coś podobnego?Przeglądacie sobie z ciekawości kto tam jest (właściwie to nie ja tam kogoś szukałam),a tu nagle wasz facet...

Gość i do słownika
no to popros jakas kumpele zeby tam do niego napisala albo sama sobie zaloz profil jako nie Ty i do niego napisz i sprawdz jak zaregauje ze go jakas babka podrywa

Gość theresa
Wiesz,o tym nie pomyślałam,może to dobry pomysł,a z drugiej strony totalny brak zaufania.Czasami lepiej nie wiedzieć,na sercu lżej.Wolałabym nikogo innego w to nie angażować,ale zastanowię się czy sama tak nie zrobię.Dzięki za pomysł.

Gość chcesz wyjsc za mąz
za kogos, kto przezywa takie pierdoły jak swoj profil na dennych randkach??? szanuj sie i wymagaj :)

Gość theresa
Kurcze,dziewczyny macie rację,muszę chyba coś z tym zrobić,bo czuję się jak jakiś produkt tymczasowy,tylko,że mi na nim bardzo zależy,inaczej już bym go zostawiła.

Na tym facecie ci zalezy? On pewnie mysli, ze ciebie sobie tak dlugo cieplo potrzyma a jak sie jakas laska do niego odezwie, to z toba zerwie! Nie rozumiem, ze ciagle z tym pajacem jestes. Tak samo, jak babki, ktore faceci bija, ale one ich kochaja i nie odchodza. Poszukaj sobie jakiegos powazniejszego goscia!

Gość theresa
Próbowałam z nim ostatnio porozmawiać to się troche oburzył,że go o coś posądzam,ale już nie wiem sama co on kombinuje,chyba harem by chciał mieć :(

no a co on sobie wyobraza - ma profil tam, gdzie sie lasek szuka i sie oburza, ze go o cos posadzasz! No ludzie!!!

ej ludzie spokojnie! mój facet miał konta na sympatia.pl zanim jeszcze się poznaliśmy. potem usunał zdjęcia. i już tma nie wchodzi od wielu miesięcy. a jak mu powiedziałam, czemu nie usunał, to powiedzial, ze usunal zdjecia, i myślał, że to wystarczy, zeby mu usuneli konto :D i czasem nawet razem wchodzimy na takie strony, zobaczyc np. jaakie osoby poszukuja milosci, czy znajomych z naszego malego miasteczka. wyluzuj!!

Gość theresa
Może bym to dawno zignorowała gdyby nie to,że ciągle mi opowiada o jakichś laskach,jak nie byłe to koleżanki,po czym twierdzi,że mnie tylko podpuszcza i,że nie mam poczucia humoru.To nie jest śmieszne:(

Gość chomikowa
To podziękuj panu, po co ci ten stres? I jeszcze o ślubie mówi? :O

wiesz co? Zaloz sobie swoje konto i opowiadaj o fajnych facetach! ciekawe, czy on bedzie mial poczucie humoru!

Gość chomikowa
Theresa ma za dobre serce chyba i na pewno mu tego nie zrobi. I dobrze, bo po co zniżać się do takiego "poczucia humoru". Facet może wykorzystać to przeciwko niej i to ona wyjdzie na tą złą, co to nie wiadomo czego się czepia, bo przecież "to tylko żart" :O

Gość theresa
Już na taką wyszłam.Powiedział mi,że nigdy nie miał takiego problemu,czyli oczywiście ja sobie to tylko ubzdurałam,a wszystko przecież jest w najlepszym porządku.

Gość chomikowa
Mam nosa do facetów :O :classic_cool: Tym bardziej daj sobie spokój, żeby ci czegoś dosadniejszego nie powiedział.

Gość theresa
Dałam sobie opis na gg "szukam męża".Ciekawe czy go to rozbawi :D :(

Gość chomikowa
oj, theresa, nie rób tak, bo facet da ci popalić :O zazdrośnik?

no z tym opisem to troche przesadzilas..... troche infantylnie..... chyba cie nie wezmie na powaznie...

Gość theresa
On wcale,tak jakby mu nie zależało.Jak spróbuje coś powiedzieć to opowiem tylko,że się nie zna na żartach.