Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fajny ten sen tak

W worms wmd 5760x1080p mam 30 pare fps bez aa

Polecane posty

4 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Zaraz, w takim związku obie osoby ustalają taki, a nie inny styl życia. Pasuje on obu stronom. Nieprzyzwoitością jest jeśli strona niepracująca nie może swobodnie korzystać z pieniędzy lub musi czuć się "winna", że to robi. 

no moze ustalaja nie wiem wydaje mi sie ze nie ustalaja na co i ile sie wydaje i ludzie z przywoitosci nie wydaja na glupoty a jak ustalaja to troche taki uklad biznesowy ze masz kieszonkowe xx i jestes podreczna za to. 

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

a jak kobieta tyra w domu to nie praca? Myslisz że jak górnik Przewrotnej szedł do roboty to potem odkurzacz po szychcie łapał? Wątpie! Pani do sprzątania raczej tez nie zatrudniał. Wiec tyrała tylko w inny sposób

nie wiem to ze ktos jest gornikiem nie znaczy ze nie umie obslugiwac odkurzacza 😄 

3 minuty temu, libed666 napisał:

chlop pisal ze miala wyczerpujaca prace nie dawala rady i dlatego zostala podreczna wiec ja wierze chlopu.

to sie Daddy wkopał 😜

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Tak, twierdziłaś że pisałaś ważne opinie to raczej nie za free, bo to by była głupota

Owszem, to prawda. Ale to zajęcie "home office" oczywiście i "na waciki", nie po to zdobywałam wykształcenie, żeby się całkowicie odciąć. Użyłam słowa "ważne", czy dołożyłaś sobie? 

Edytowano przez WiłaCzerwcowa

Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał:

Owszem, to prawda. Ale to zajęcie home office oczywiście i "na waciki", nie po to zdobywałam wykształcenie, żeby się całkowicie odciąć. Użyłam słowa "ważne", czy dołożyłaś sobie? 

na tyle ważne że jak była inba to musiałaś natychmiast sie nimi zająć

5 minut temu, libed666 napisał:

nie wiem co twierdzila ewka zawsze pisala ze jest podreczna i nie pracuje moze po slubie poszla do roboty kto ja tam wiem bardziej podejrzewam ze przegrywy jej wytykjali nic nie robioenie i libedy i teraz ma wersje ze jednak pracuje. 

chlop pisal ze miala wyczerpujaca prace nie dawala rady i dlatego zostala podreczna wiec ja wierze chlopu.

Widziałam ten post, przekręcasz jak zawsze. On pisał o wypaleniu zawodowym. Moja praca była odpowiedzialna, więc owszem, wyczerpująca emocjonalnie. 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Właśnie że żona wybiera model taki jak jej sie podoba i kolor żeby widzieli sąsiedzi i znajomi. Ona prawka nie ma i nie pracuje ale auto kupić może 😆 

tam u was na podkarpaciu sa inne zwyczaje auto sie kupuje i uzywa zeby jechac do kosciola to inan moda 😄

32 minuty temu, Baba napisał:

Mąż jest moim największym krytykiem. Dba o szczegóły. Potrafi mi powiedzieć pól godziny przed wyjściem z domu, że mam zmienić coś tam. Twierdzi, że sama po marchewkę na targ mogę w tym iść, ale nie z nim 🤣 Kupiłam sobie kilka miesięcy temu płaszcz czarny, taki niby skóra z futrem pod spodem. Dałam 460 zł a on mi mówi, że doopy nie urywa, nie podoba mu się i zabrał mnie na kolejne zakupy. Nigdy mi nie powiedziałł- zrób makijaż. Przez niego przestałam się malować i jest mi to bardzo na rękę. 

Każde małżeństwo wypracowuje sobie jakiś klucz jeśli Wam się sprawdza to najważniejsze. 😊

• Like 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

na tyle ważne że jak była inba to musiałaś natychmiast sie nimi zająć

Aha, czyli to słowo dołożyły Twoje kompleksy, no tak myślałam 😉 

2 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał:

Ja mam znowu kredytu 1000 bo mam faze na komputery, a jak ona by miała na ciuchy maszyny heblujace? 

Jakby ona miała na ciuchy to byś miał 5 tys kredytu.

4 minuty temu, libed666 napisał:

no moze ustalaja nie wiem wydaje mi sie ze nie ustalaja na co i ile sie wydaje i ludzie z przywoitosci nie wydaja na glupoty a jak ustalaja to troche taki uklad biznesowy ze masz kieszonkowe xx i jestes podreczna za to. 

Sprzątaczki kucharki tak żyły bez roochania w rodzinie szlacheckiej tak.

Edytowano przez wuj boży

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

Tak, twierdziłaś że pisałaś ważne opinie to raczej nie za free, bo to by była głupota

no to tez twierdzila ale zawsze pisala o tym jak o hobby na waciki a o pracy bylo to co napisalem wyzej. 

1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Owszem, to prawda. Ale to zajęcie "home office" oczywiście i "na waciki", nie po to zdobywałam wykształcenie, żeby się całkowicie odciąć. Użyłam słowa "ważne", czy dołożyłaś sobie? 

Píerdolenie bo prostu masz pampersa, moja siostra nie pracuje żeby być zabezpieczona, ewentualnie brakuje ci umiejętności lub urody lub typ jest niehonorowy 

Jak to mówią wybralas se wyzszego ligom niż sama jesteś to musisz zaapierdalac 

Coś za cos 

Widziałam ten post, przekręcasz jak zawsze. On pisał o wypaleniu zawodowym. Moja praca była odpowiedzialna, więc owszem, wyczerpująca emocjonalnie. 

to Sławosz już powinien iść na emeryture albo neurochirurdzy. Dobrze mężowi kit wciskasz, gratki 😜

2 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał:

tak pisal o wyczerpujacej pracy ktorej mialas dosc to wlasnie burn out jest 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Jakby ona miała na ciuchy to byś miał 5 tys kredytu.

No ale z niom bym zarabial może 5tyś i splacil to w miesiąc 

Samice majom umiejętności wesprzec samca wzmocnic poczucie własnej wartości cipom itd że się lepiej zarabia 

2 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Aha, czyli to słowo dołożyły Twoje kompleksy, no tak myślałam 😉 

kompleksy w stosunku do bezrobotnej utrzymanki? 🤣

Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał:

Píerdolenie bo prostu masz pampersa, moja siostra nie pracuje żeby być zabezpieczona, ewentualnie brakuje ci umiejętności lub urody lub typ jest niehonorowy 

Jak to mówią wybralas se wyzszego ligom niż sama jesteś to musisz zaapierdalac 

Coś za cos 

Wiem, że brakuje ci ostatnio atencji, ponieważ wszyscy w sumie cię olali, a Elka z Malowanym zdaje się umówili się i odeszli z forum. 

2 minuty temu, wuj boży napisał:

Sprzątaczki kucharki tak żyły bez roochania w rodzinie szlacheckiej tak.

no ale to byla forma wynagrodzenia 

1 minutę temu, wuj boży napisał:

Monarchia była spoko 

tylko jesli sie urodzilo monarchą 😄

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

a jak kobieta tyra w domu to nie praca? Myslisz że jak górnik Przewrotnej szedł do roboty to potem odkurzacz po szychcie łapał? Wątpie! Pani do sprzątania raczej tez nie zatrudniał. Wiec tyrała tylko w inny sposób

🤣 mocno byś się zdziwiła...😁

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

to Sławosz już powinien iść na emeryture albo neurochirurdzy. Dobrze mężowi kit wciskasz, gratki 😜

W sumie nie wiem, o co ci chodzi i nieszczególnie dociekam 🙂 

Przed chwilą, Baba napisał:

🤣 mocno byś się zdziwiła...😁

no czyli zgadlem i umie obslugiwac odkurzacz pilot od telewizora i sam sobie piwo przyniesc 😄

Jej partner chyba się na ten układ zgodził, a nawet go chciał, tak? Tej przykładowej kobiety. Zakładam, ze kobieta nie wydatkuje ponad możliwości finansowe rodziny. 

Zmierzam do tego, ze ostatecznie swoboda wydatków w takim układzie i to ile można przeznaczyć na siebie zależy od wydolności finansowej partnera.

Wiem, że brakuje ci ostatnio atencji, ponieważ wszyscy w sumie cię olali, a Elka z Malowanym zdaje się umówili się i odeszli z forum. 

Próbuję ukraść właśnie tetris effekt bo mam już licencje płyty ps4/5 nie będę dru raz płacił tylko dlatego że 3 monitory 

1 minutę temu, libed666 napisał:

tylko jesli sie urodzilo monarchą 😄

Niekoniecznie 

Od demokracji z dèbilami lepsza prosperująca monarchia

W sumie nie wiem, o co ci chodzi i nieszczególnie dociekam 🙂 

nie wierzy po prostu ze sa prace ktorych mozna miec dosc 😄 jej sie wydaje ze im bardziej skomplikowana praca tym sie szybciej ma jej dosc a jest zgola odwrotnie zwykle najszybciej ma sie dosc tych najciezszych a nie tych ktore wymagaja najwiekszych kwalifikacji

1 minutę temu, salix napisał:

Zmierzam do tego, ze ostatecznie swoboda wydatków w takim układzie i to ile można przeznaczyć na siebie zależy od wydolności finansowej partnera.

albo od jego charakteru sa bogaci dusigrosze przeciez 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się