Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak no

JAK WY MOZECIE UPRAWIAC SEX ANALNY

Polecane posty

Gość sabakas
a ja wam powiem tak: dłuuuuuuga gra wstępną skoncentrowana na okolicach analnych, delikatna penetracja palcami + środek nawilżajcy a dopiero potem penis... plus to że kobieta musi chciec ;) bez świadomego rozluźnienia zwieracza odbytu zawsze będzie bolało inaczej sie nie da. a dla tych co to mają opory przed stykaniem sie z ekstrementami- odbytnica jest pusta (wolna od ekstrementów) na długości około 10-15cm (warto łyknąc troche anatomii przed zabieraniem sie za takie rzeczy. ja i moja partnerka jesteśmy bardzo zadowoleni. dla nas to ciekawe urozmaicenie

Gość sabakas
Dodam, że łykam nie tylko anatomię mojej kobiety lecz również anatomię wuja Grzesia i kilku kolegów którzy potwierdzili, że na odcinku 15 cm mojego jelita nie ma żadnych ekskrementów a ich penisy są zawsze po penetracji czyste i błyszczące :)

Gość hjgytd
mnie nie boli :) trzeba odpowidnio nawilżyć

Gość lekarz ginekolog
Te głupie dziewuchy co mówią że je nic nie boli to perfidnie kłamią! Stosunek analny,bolał,boli i bolec będzie! Chocby nie wiem ile żelu byście nawalili i nie wiem jak się rozlużnili! I koniec kropka! Pozdrawiam wszystkie te,co udawają że nie boli!

Gość zoska zielona
Ludzie wy macie dzisiaj jakas jazde z tym analem! ja probowalam - czemu nie -tylko, ze dopa mi krwawila i bolalo jak jasna cholera i mimo dalszych prob zrezygnowalismy po jakims czasie, Winiosek mam taki - jak kogosc podnieca bol to anal jest idealny, to sex dla anonimowych sado maso. JAk ktos opisuje bzdury ze to mile, zdrowe i przyjemne to po prostu klamie

Gość psiak777
Ja taki sex robilam cala noc i nic

Gość do pani jasnowidz
pani nie jest jasnowidzem, tylko zwykla oszustka, Jesli wyraza pani zdanie, to raczej prosze pisac to anonimowo, a nie z roli zawodowej wrozki. raczej pseudowrozki.Pisze pani: ,,Osobiście uwazam to za ohydne, niesmaczne, pedalskie, wręcz dewiacyjne. Ale nie potępiam ludzi, którzy lubią taką formę. " Na pewno te slowa swiadcza o plytkowsci i nieprofesjonalizmie. Ale kazda wrozka jest glupia

Gość NIE MOŻEMY I NIE UPRAWIAMY

Gość ja moge czasami
do zainteresowanych. Ja od czasu do czasu lubie anal, ale to musi byc tylko spontanicznie, i najpierw duzo piszeczot, zel durex play i potem powoli paluszek. Jak sie juz dziurka zrobi mokra (bo robi sie mokra) to dopiero wtedy penis, ale nie nachalnie. A jak jzu penis wejdzie to partner powinien uwazac, zeby go nie wyciagnac calkiem. No i tez do konca pchac nie moze! Mysle, ze wszystko zalezy od tego jak sie do tego para zabierze :) To jest calkiem inny stosunek niz pochwowy i orgazm tez jest inny . No przynajmniej ja tak to widze i odczuwam. A czasami jest tak, ze chce, ale jest jakas blokada i boli. Jak boli to tego nie robimy ;) W koncu kobieta ma 3 dziurki ;P jest w czym wybierac :D Milej zabawy zycze :D

Gość Tanke
Tu kiedyś na forum pisali o gościu o ksywie Reiter, i był on genialny w uczeniu analu, głębokiego gardła, fistingu, pissingu itd, i to zarówno od strony technicznej, jak i psychologicznej. A jedna laska to pisała że nie tylko sobie poradziła z problemami seksualnymi ale i na studia dzięki niemu wróciła

Gość przyznam się wam
ze lubię anal :classic_cool: ale tak jak już było wcześniej wspomniane bardzo ważne jest nawilżenie i rozluźnienie się :) no i nie tak od razu anal, najpierw inne pieszczoty, maxymalne podniecenie i można w pupę :) ja po kilku ruchach mam nieziemski orgazm :D naprawdę :D aaa i pierwsze "Wejscie" tez mnie trochę boli, a właściwie to taki dyskomfort , ale wystarczy chwilę poczekac, nie wykonywać ruchów frykcyjnych i pupa się hmmm przyzwyczai i dopasuje ;) mimo iż mój facet ma grubego penisa ;) bardzo lubię to urozmaicenie sexu 🖐️

Gość sex analny to
brak szacunku do wlasnej doopy :)

Gość sex oralny to
brak szacunku dla własnych ust:)

Gość apostasy
może trochę boli, ale co z tego? przecież to podniecające.

Gość ttg4y46y
Ja tam świeta nie jestem,ale dziwie sie kobietom,ze w takie cos sie bawia.No ale wiadomo,sa kobiety i sa taborety :-)

Gość PO Co taborety

Gość Asia 1987
Nie dziw się czasami. Mój chłopak może mi do cipeczki włożyć obei ręce. Jak mam go podniecić, kiedy jego ptak lata we mnie jak żyd po pustym sklepie? Wtedy idę się wysrać, smaruję dupsko oliwką i wypinam mocno. Boli mnie, ale on przynajmniej ma jakieś doznania i może się spuścić podniecony na maksa.

Gość xxxxdorota
Anal jest fajny, sprobuj moze po lampce wina, z srodkiem nawilzajacym, i sprobujcie poprostu zrobic przejscie z seksu normalnego na druga dziurke. Pierwsze wejscie zawsze boli, dlatego warto odczekac chwilke i od probowac dalej. zrobcie to powoli, to ty decyduj o szybkosci i glebokosci penetracji na poczatku. i pamietaj aby nigdy nie zmieniac dziurki z analu na pochwe bo mozesz miec tego niemile konsekwencje w postaci zakazenia pochwy. powodzenia

Gość Paulinnkkaa
HELP!!!! wiecie co ja akurat nie lobię analnego wolę normalny ale mój partner nie wiem dlaczego woli analny co ja mam zrobić w tej sytuacji ???czy wogóle nie uprawiać sexu ?? czy zerwać z chłopakiem ?? bo my z jednej strony nie dla sexu ze sobą jesteśmy tylko dla tego że się kochamy i to bardzo ??? próbowałam rozmów ale to nic nie daje mam PROSZĘ POMÓŻCIE!!!!!!

Gość Podjarana
sex analny boli. Wszędzie o tym pełno. Ale jeśli naprawde się tego chce i wie się jak to zrobić to jest ok, a nawet lepiej...:) ja pierwszy raz zrobiłam to z ciekawości. Mój facet ma rozmaite fantazje seksualne. Najpierw zrobilismy to oralnie, potem on delikatnie nawilżył mi d*pke, wkładając palce na któryxh był specjalny żel, a potem delikatnie i pomału wchodził. Jak jest już cały w środku zaczyna się odczuwać przyjemność i to taką niesamowitą, której zwykły sex nie daje... Umiejętności to podstawa! A dla mnie najbardziej obrzydliwy jest oral z połykiem i tego napewno nie spróbuje. Co myslicie?

Gość Napalony69
Ja akurat analnego za często nie praktykuje , bo chyba mam za grubego penisa do tego.. Niestety jak wchodzę nawet bardzo powoli to widzę ze ja boli.. Wiec nie chce jej sprawiać tego.. Jeśli chodzi o oralny z finishem w ustach to kręci mnie to

Gość Podjarana
jeśli nie chcesz spróbować seksu analnego i się go obawiasz to będzie dla Ciebie bardzo niemiłe przeżycie....Więc nie rób tego! jeśli mężczyzna Cię kocha to Cię zrozumie, a jeśli będzie nalegał daj sobie spokój z nim bo będziesz robic coś czego nie chcesz i nie jestes na to gotowa! Sex będzie kojarzył Ci się z czymś przykrym i bolesnym, a tego chyba nie chcesz. Tego kwiatu jest pół światu, a znajdzie się taki który nie będzie Ci nażucał swoich upodobań tylko po prostu się dostosuje. Choc uważam że w seksie eksperymenty są jak najbardziej wskazane :) Pozdrawaiam.

Gość Podjarana
mojego faceta też to kręci ale mnie niesamowicie obrzydza :( jak sobie wyobraże, że ten lepki, ślizki budyń jest w moich ustach, to zbiera mi się na wymioty. Ja na sam widok spermy prawie żygam a co mówiąc o połykaniu, ble! A ból podczas analu nie zależy od wielkości penisa. To po prostu boli i juz ale trzeba nawilżac i dobrze podniecic partnerkę i oczywiście byc konsekwentnym ")

Gość gość
Przy wkładaniu penisa w odbyt nie dość że boli to jeszcze śmierdzi Penis służy do penetracji pochwy a nie wkładania w odbyt lub usta partnerki. W odbyt niech sobie wsadzają pedały ! Do kobiety jeżeli ma się szacunek nie wkłada się w d.u.p.e lub gardło. Sperma ma lądować w pochwie a nie w gardle ! czy odbycie.

Gość Napalony69
Podobno mam słodka sperme i dlatego lubi ja polykac aczkolwiek nie sugerowalem sam tylko tak jakoś wyszło ze w czasie oralnego doprowadziła mnie do orgazmu , spróbowała i tak jej zasmakowala ze teraz to robimy regularnie ;)

Gość gość
To jeszcze moczu dodaj do spermy bedzie lepiej smakowało

Gość gość
Baba co gówna nie trzyma i fiut nim śmierdzący, z***biste konsekwencje :-O

Gość gość
kiedyś kochałam się z moim chłopakiem i przez przypadek, może pośpiech nie włożył penisa do pochwy tylko do ... tak mnie zabolało, że myślałam że zwariuję, jakby coś chciało mnie rozwalić od środka, ale niedługo po tym spróbowaliśmy seksu analnego, fakt mój chłopak długo mnie pieścił i zanim wszedł minęło trochę czasu, ale nie używaliśmy żadnych żelów ani olejków, nie bolało w ogóle, a nawet powiem więcej, sprawiało przyjemność, może nie w takim stopniu jak mojemu B. ale też było przyjemnie :)))