Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

BŻ.....u mnie wcale nie jest ok........odnoszę wrażenie,że ten człowiek bawi się moimi uczuciami....prowadzi jakąś grę.......... ...chyba nie będzie tego niedzielnego spotkania...... ....ja jestem w lepszej sytuacji niż Ty nie, mieszkam z tym człowiekiem,nie muszę co dziennie patrzeć na twarz człowieka,którego kocham.....a on .....no cóż udaje ,że mnie nie ma i nigdy nie było .....trudno się z tym wszystkim pogodzić.....ten żal kiedyś minie ,ale do tego czasu........jak żyć, jak pogodzić się z tym ,że tak mało się znaczyło w życiu tego drugiego człowieka,że było się tylko chwilą,kolejną zdobyczą......:( ....miłego dnia🖐️......🌻...kwiatuszek dla Ciebie....... ...może ten dzisiejszy dzień będzie lepszy

.....i chyba ja tu tylko jestem....:( .......dobranoc ....bo jutro do pracy😴

...chyba popadliśmy w jakiś obłęd ....pracujemy prawie na okrąglo.... ja już właściwie na nic nie mam czasu:( ......ja też Ci życzę kolorowych snów...🌻🖐️ ...ja jutro,a wlaściwie dzisiaj też do pracy....🖐️

.......ma do mnie dzisiaj przyjechać,ale mam jakieś takie dziwne przeczucie,że znowu stchórzy..... ....mam wrażenie,że ten człowiek boi się szczerej rozmowy...... .........albo jest tak wielkim egoistą,zakochanym w sobie, majacym za nic uczucia drugiego człowieka..... ....muszę się wyleczyć z tej beznadzieji i zacząć normalnie żyć....... .......wiem jedno....jeżeli dzisiaj nie przyjedzie nie będe już próbowała kontaktować się z nim.......spróbuje zapomnieć..... ......uciekam do pracy....🖐️🖐️🌻🌻

....praca,praca i jeszcze raz praca....... .....a może nie dla kasy ..... .........tylko po to żeby zabić pustkę i samotność....... .........pewnie nie wiesz jak to jest kiedy wracasz do domu i nikt na ciebie nie czeka .......nie wiesz jak boli samotność i pustka....... .......jak to jest kiedy nie dostrzega cię człowiek,którego kochasz..... ....wiesz jak to jest....pewnie nie wiesz.....

.....nijak nie było,bo znowu się wycofał.... ......już nie wiem co za grę prowadzi ten czlowiek...... .......nie wiem,czy jest tchórzem,czy po prostu zwykłym draniem.... .....dobranoc😴.....🖐️ ......a jak jest u Ciebie?????

Miłego wieczorka🌻🖐️:D U mnie .......NIC......szkoda słów ......🖐️ Chciałbym mieć spokój........:) Heydey.....moje zdanie.....daj sobie spokój z tym facetem. Ja wybrałbym SPOKÓJ niż ciągły NIEPOKÓJ......chyba że lubisz cierpieć......przepraszam za szczerość Pozdrawiam

Gość
Witajcie Kochani :):):) ........ przepraszam, że zniknęłam, ale mój dzień ma stanowczo za mało godzin ....... może to dobrze ;) ........ ......... wpadam na kafe i czytam Was - choć nie zawsze mam chwilkę, by coś napisać ....... ........ buziaki - trzymajcie się ciepło :):):) ...... .......może jutro będę na dłużej i cosik skrobnę ......... POZDRAWIAM !!! tj.

......nie lubię cierpieć,ale lubię znać powody..... ....daję spokój.......nie zadzwonię i już nie napiszę....... .......mialam straszny dzień w pracy.....jestem zmęczona ..... ....wszystkim......

...dobranoc....miłych snów.....🖐️😴 .....taka ja .....i Ty chyba też popadłlaś w obłęd pracy....:( ....jak jest teraz u Ciebie??????????????🌻

.........Miłego dnia....🌻🌻.... .......u mnie za oknem szaro ,buro, mokro ..... .......i ta pogoda wcale nie nastraja mnie optymistycznie......:( ........uciekam do pracy..🖐️🖐️

Heydey 🖐️ córka już wyjechała ? ......nie warto się zamartwiać ......zobacz dookoła ile osób ma gorzej. Najważniesze jest zdrowie, .....życie jest piękne, trzeba tylko dobrze sobie zorganizować. Praca, odpoczynek, relaks....🌻 🖐️:) Miłej nocki 🖐️

.....patrząc na ludzi chorych ....ludzi bez pracy....ludzi nie mających nadzieji na lepsze życie.......nie mogę narzekać....bo zdrowie nie najgorsze...dobra praca ...szacunek innnych ludzi ....to mam,ale.....i własnie to jest to ,,ale\'\'.....chciała bym mieć z kim zjeść śniadanie,kolację.....chciała bym,żeby ktoś po powrocie z pracy zapytał mnie jak minął dzień,przytulił,porozmawiał,albo po prostu pomilczał..... ...a ja co......nic...... w pracy rozmowy o sprawach zawodowych...... ...znajomi mają rodziny,swoje życie,problemy....mam dosyć uważania mnie za osobę,której jeżeli coś nie zabije to tylko wzmocni......mam tego serdecznie dość.....chcę poczuć się kobietą......otoczoną opieką,miłością,serdecznością......czy naprawde chcę zbyt wiele od życia??????

......dobranoc..🖐️🖐️....... ......dzisiaj byłam na siłowni ....gdzieś musiałam rozładować swoje emocje.......jestem zła na siebie i na niego........:(

...witaj monisiu27...🌻 ............mam już dzisiaj wszystkiego serdecznie dość i siebie i ludzi..... ......jestem zmęczona.....dobranoc do jutra...😴😴

Miłego dnia......🌻🌻🖐️🖐️........ .........może ten dzisiejszy dzień będzie lepszy.....

Gość Pocałunek69
Chcecie się dowiedzieć jak całujecie ? Kliknijcie w link, odpowiedzcie na pytania i wygrajcie najnowszą Nokię: http://miniurl.pl/17171 :)

....uśmiecham się ....co z tego,że przez łzy....ale sie uśmiecham....:) ....dobranoc....miłych snów....{czesc]🖐️