Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

......ja też jeszcze trochę i ide spać......a może ,,taka ja \"odnalazła swoje szczęście? Jakiej muzyki lubisz słuchać?

Dobranoc Wszystkim ....ja jutro do pracy..... dzisiaj nie bylam nie wiem co tam zastanę..🖐️🌼

Mimo burości za oknem i prawie nie przespanej nocy.......jakoś nie jest najgorzej....:) Miłego dnia🖐️🌻...... codziennie nie pracuję....... ale w pozostałe dni bardzo długo siedzę w pracy.....:(

Mocna kawa pomogła......oczy szerzej otwarte...... tylko ta pogoda ....znowu nastraja mnie dziwnie...... Do zobaczenia wieczorem....🖐️🖐️

Taka ja ......nie podpisałaś listy obecności...🖐️🌻 szyfr.....(działa nawet podwójnie) Heydey.....🖐️🌻 ........ale mam ciężki dzień.....strasznie dużo pracy..... .......telefon aż czerwony

.......wróciłam z pracy.... piekielny dzień.....nie wiedziałam od czego zacząć...... jutro pewnie będzie podobnie...... gzisiaj nawet nie miałam czasu na myślenie....:(

Witam🖐️ Heydey.....🌻🖐️ ......a ja bym zadzwonił.......albo w jedną albo w drugą....... .....najgorsza jest niepewność....🖐️ Taka ja .....🌻🖐️......dlaczego nie podpisujesz listy obecności......?......i tak nas mało......nie chcemy być samotni.... ......chcesz aby nasz topik upadł?????...... Ciężka praca jest dobra......nie tylko na......, ale i na......🖐️ Miłego dnia dziewczyny....🖐️🖐️

......Boje się dzwonić..... .....boje się,że usłyszę to co odsuwam najdalej od siebie............ ...........wiem nie mogę żyć w takiej niepewności....... .......to mnie niszczy..........niszczę samą siebie.......... .....praca jest dobra na wszystko........ ......na smutek i tęsknotę nie pomaga........ .......pozwala tylko przez jakiś czas nie myśleć tak obsesyjnie............ ......spróbuję dzisiaj zadzwonić....... ...za oknem słońce,może ten dzień będzie trochę lepszy..... Miłego dnia 🌻🖐️

Widze że już nie śpisz.....🖐️ ........zdecydowanie powinnaś zadzwonić....... Prawda jest zawsze najlepsza .....nawet ta najgorsza.....ja wolę.... .....świat jest piękny...... Bądź optymistką........trzymam kciuki...... Miłego dnia....🖐️

......muszę za moment do pracy.....może zbiorę się na odwagę i dzisiaj zadzwonię...... w ,,Gubernatorze\" Warren\'a jest taki fragment o telegramie w żółtej kopercie........to właśnie o mnie...... ,,taka ja\"odezwij się:)........a może Ty już nie jesteś samotna???/

Gość
........... Witajcie ;) ........... .......... już, już podpisuję się obiema łapkami ......... a wczoraj - no cóż - wagary ??? ;) .......... .......... uciakłam w pracę ........ prawie nie myślałam ....... wogóle nie płakałam :) ............... tylko w nocy przyśnił mi się i rano jedna łezka mi uciekła - niedobra ......... ............. heydey - trzymam za Ciebie kciuki :) ....... ........ ja chyba mam trochę tak jak Ty - może to taka kobieca \"przypadłość\" ;), albo raczej oznaka słabego charakteru - czasem unikam konfrontacji z rzeczywistością i później sama - na własne życzenie - żyję w jakiejś ułudzie ...... ........ wiem jedno - ja bym nie zadzwoniła - to nie jest moja rada dla Ciebie - to ja bym tek zrobiła, ale ja popełniłam w swoim związku zbyt dużo błędów .... zaczynam je dostrzegać i nazywać ...... taki mam charakter - uparta i harda :( ....... może to przez te góry ( m. zawsze się z tego śmiał i mówił, że jestem gorolka ;)) ......... staram się to zmieniać ....... .......... wczoraj miałam troszkę poważniejszą rozmowę ...... poważniejszą, ale i przyjemną ....... ......... niby wszystko jest ok .......... ;( ............ czuję, że nie do końca tak jest ...... jednak wczoraj bardzo mnie zaskoczył - był jakiś czulszy, bardziej się zainteresował moimi odczuciami ........ sama nie wiem ....... może po prostu dałam mu na to szansę ......... ....... to \"myślenie\" (tekst jak od blondynki, nie ;) ) i ten szok po tym wszystkim, co mnie spotkało naprawdę w pewien sposób mi pomaga - zaczynam odnajdywac siebie ........ bo ja się chyba w tym wszystkim za bardzo zatraciłam ........ ............ obym tylko nie odfrunęła znów ....... trzymam się swojej decyzji ........ co będzie pokaże czas ........ ............... BŻ ......... Twój optymizm i męskie podejście do tematu bardzo mi imponuje .... i pomaga ........ ja jeszcze nie mam tyle siły, by powiedzieć \"papa\" i zupełnie zamknąć tamten rozdział ....... ....... czasem łapie się na tym, że myślę o nim w czasie przeszłym ....... ale kiedy pojawia się on ........ to wiem, że jeszcze jest - tu i teraz ....... może i to się zmieni ....... ....... miłego dnia Wam życzę 🌻🌻 ........ ........ i pogody ducha ;) ............ tj

Gość k-a-ro-l-i-na
Widaj Heydey, przeczytalam gdzies Twoja wypowiedz, ze mieszkajac sama masz 3 koty i psa. Jak sobie z nimi radzisz pracujac przez caly dzien? Tez jestem w podobnej sytuacji, tez zostalam przez kogos zraniona mieszkam sama iczuje sie samotna. Myslalam o tym, zeby przygarnac jakiegos zwierzaka, a konkretnie kotka. Nie wiem jednak, czy to dobry pomysl, bo bywam w domu dopiero wieczorami. Co o tym myslisz?? Pozdrawiam wszysktich🖐️!

Witaj .....Karolina na topiku.....na początek🌻🌻🌻 .......jesli jesteś sama i pracujesz nie radzę sprowadzać zwierzaczków do domu.....nie będziesz mogła nigdzie pojechać na dłużej.....zostaniesz niewolnikiem własnego domu.......lepiej znajdź sobie faceta.......jak Tobie się znudzi będziesz mogła wyrzucić go za drzwi........a zwierzaczka szkoda.........🖐️🖐️🖐️ Miłego dnia 🖐️

Gość
........ dobra, dobra ....... ale kwiatka też nie dostałam :P ..... ...... Karolina - witaj :) ....... tj

Gość k-a-ro-l-i-na
Czesc Kochani:D🖐️, dzieki za mile powitanie. Czytajac wasze wpisy tutaj, z wiekszoscia moge sie identyfikowac. Smutne to, ale prawdziwe:(. Jeszcze 10 lat temu nie spodziewalabym sie, ze zycie tak wlasnie mi sie ulozy:(.

Widze że nadajemy na różnych falach.....;) trudno nam się zebrać razem...... Ja rano odpalam kompa......robię wpis.....jadę do pracy...... w wolnej chwili wpadam do biura wypic kawę.....o różnych godzinach ......sprawdzam topik......mały wpis.....znowu praca.....wracam do domu......sprawdzam topik......;)🖐️.....znowu pracuję (bez pracy nie mogę żyć- jestem pracocholikiem-straszna wada)..... .....wieczorem walczę o mój komputer.......sprawdzam topik..... idę spać.....🌻🖐️ Ciekawe .....czy Heydey odważy się zadzwonić....? ......strzelam.......dzisiaj chyba nie......a wy jak myślicie???🖐️

BŻ....masz rację nie zadzwoniłam......nie wiem czy to strach,czy moja chora duma...... męczę się dalej,ale powoli dojrzewam do rozmowy....... muszę się przełamać....... Witaj Karolino🌻