Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

.....dojrzewam .....ale to dojrzewanie jest bardzo powolne... ...i ta moja duma ....ona bardzo mi przeszkadza.... ...i praca,która zajmuje mi cały dzień....nie mam już czasu na nic ...... ...muszę zwolnić tempo bo chyba zgubię to,co w życiu jest ważne.... drugiego człowieka...nie wiem,czy jakoś to się ułoży,ale wiem jedno...nie chcę tak żyć.....chcę kochać i być kochaną...... a nie tylko cenioną w pracy.....:(

Gość
...... cześć :) ........ Zadnie domowe. Taka ja bardzo lubi: 1. słodkie wina - kolor nie gra roli ;) 2. wódkę gorzką żołądkową :) 3. żubrówkę :) 4. czystą wódkę (najczęściej rozrobioną na drink - co nie wyklucza możliwości, że i - kiedy przyjdzie pora - potrafi z kieliszka pierdyknąć ;) ) No i chyba już ...... No upały - piwko z sokiem - ale to raczej w lecie - w zimie \"słabo wchodzi\" ;) ____________ No to już odrobiłam :) Jak mija wieczór ? tj

w taka ja dobrze,że jesteś ....bo już myślałam,że sama tu siedzę......:)

Gość
....... jeszcze jestem :) ....... ...... heydey 🌻 uszki do góry :):):) ......

......jakoś sie trzymam,ale zanim zadzwonię chyba muszę przyjąć jednego głebszego na odwagę.... bo na trzeźwo chyba się nie zdecyduję....;)

....u mne też pięknie,le tylko za oknem.......:( ....jeszcze poranna kawa .....i do pracy... ....Miłego dnia...🖐️🌻

...taka ja...dziękuję napiszę wieczorem....kwiat] .....bo teraz już muszę do pracy.....🖐️

Dziewczyny jest weekend......nie siedźcie w domach samotnie.... .....ja wychodzę......byle gdzie......byle dokąd...... Może Was spotkam.....🖐️🖐️🖐️

.......i jak tu dzisiaj wyjść,kiedy dopiero,co wróciłam z pracy....... .......ale jutro na pewno gdzieś pójdę......... ..........nie mogę już znieść tej samotności.....🖐️🖐️

🖐️.....BŻ.....i jak się udał wczorajszy wypad???;) .......a ja też za chwilę do pracy..... .......za oknem słoneczko.....a mój nastrój niesłoneczny.....:( ...Miłego dnia...🖐️🌻

Aja już wróciłem..... Wczoraj było fajnie.....trafiłem na wyscigi samochodowe,......później poszedłem na kręgle ....nie warto siedzieć w domu...... Miłej soboty🌻🌻🌻🖐️

......już jestem....:) ......a wino może być,dobre czerwone.....:) ....a co będzie z grila?

....wódeczka też dobra do grila,ale mnie jakoś nie wchodzi..... .......a jedzonko ...pycha...już mi ślinka leci;) ......i wieczór taki piękny...:)

Jest takie słówko, słóweczko małe, Co czasem starcza na życie całe. Ono wyjaśnia życia zawiłość, Małe słóweczko. Brzmi ono: Miłość!

.......Tylko,że my tu jesteśmy samotni....... .......i miłość od nas uciekła..... .......może kiedyś wróci.....chcę żeby wróciła....

Ja jestem 🖐️ Heydey...więcej optymizmu.......nie warto się smucić ....co ma być to będzie.....nie warto walczyć z wiatrakami .......zadzwoń, porozmawiaj,....będziesz wiedziała na czym stoisz .........i nie zamartwiaj się ......i łdni i mniej ładni znajdują sobie partnerów i są szczęśliwi...........🖐️;}

.....ja już chyba wiem na czym stoję.... ....na pewno na samotności......myślę,że już nic się nie poskłada..... ....czuję,że to koniec.....jest mi źle.... ...a było kiedyś tak pięknie.....wiem ..w życiu ważne są tylko chwile,ale dlaczego ta trwała tak krótko... ...ten człowiek jest mi nadal bardzo bliski..... ...a może to taki typ człowieka.... ...przybyłem,zdobyłem,zwyciężyłem\"..zapomniałem....