Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

Miłego dnia dziewczyny🌻 ;) 🖐️ Taka ja ......zgadzam się z Tobą w 100% 🖐️ Heydey....miłego spotkania z córką 🖐️ Zmykam do pracy .......miłego......🌻:)

......to nie jest tak,że zamykam się na ludzi,że nie mam pasji.......maluje w wolnych chwilach,biegam,spotykam się ze znajomymi,ale niestety praca zajmuje mi najwięcej czasu.....:(... nie mogę po prostu zrozumieć,że odchodzi się od drugiego człowieka ot tak sobie.....bo co to za powody....,,jesteś młoda,ateakcyjna,zaradna....a ja co ci mam do zaoferowania ...swoją starość\'\'....przecież to bzdury.. ......BŻ jesteś mężczyzną...... powiedz,czy to są powody dla których się odchodzi????????????Bardzo się cieszę na spotkanie z córka ,mamy świetne relacje.....jeszcze 2 godziny i jade po nią na lotnisko...nie moge się doczekać spotkania z NIĄ!!!!!:)

Heydey.....jeśli Twoja córka przyjeżdża .......to nie dzwoń do niego teraz.....daj sobie troche czasu.....lepiej spędź wolny czas z córką ....nasza młodsza koleżanka bardzo dobrze Tobie radzi......dookoła nas jest wielu \"fajnych\" osób, jestem pewny że z czasem kogoś poznasz ........do tamtego zadzwoń aby się upewnić ......może jest nieśmiały? 🌻🖐️ Taka Ja .....gratuluję nowej pracy.....bardzo ładnie i mądrze piszesz,......jestem pod wielkim wrażeniem......trudno mi w to uwierzyć że taka mądra dziewczyna ma problemy z chłopakiem....🌻🖐️ Miłego wieczorka ;)🖐️🌻

Gość
...... haydey - cieszę się z Tobą :) ...... ........ BŻ ....... czy mógłbyś opowiedzieć na moje pytanie, to z kilku postów wyżej ??? ....... ........ mądra dziewczyna....... niby tak........ i mądra i głupia ...... .......... bo do przodu wciąż wyrywa głupie serce ........ ........ nie jestem z kamienia, jak kocham to do końca życia ....... ......... tylko czemu, zawsze ten koniec to koniec tylko mojego życia .......... :( ........... .......... chciałabym żyć tak, jak napisałam. ....... to teoria ........ po częsci ........ dobrze, że choć tyle już wiem .......... to jakiś malutki postęp ........ ........ BŻ ........ pewnie było Ci cieżko w rocznicę ........ tak sobie wyobrażam ........... myślę, że tak .......... .......... dobrze, że tu jesteście :) ........ tj

Gość
.......... a ten chłopak ....... to nie chłopak ...... to dojrzały facet...... dlatego tak trudno w to wszystko uwierzyć, zrozumieć ...... tj

...teraz na pewno nie zadzwonię....muszę nacieszyć się moją córką nie widziałam jej ponad 2 miesiące...a przyjeżdża na bardzo krótko....jedno co mi się w życiu udało to moje dziecko......mam najwspanialszą córkę na świecie.Jest nie tylko córką...... jest też moją przyjaciółką....to jest jedyna osoba na świecie,która potrafi mnie zatrzymać w biegu,postawić do pionu....jest wspaniałym człowiekiem :) :) :)....szkoda ,że będzie tak krótko w domu.....muszę cały swój wolny czas poświęcić JEJ.....ale ja mam tak mało tego czasu....Miłego...wieczoru 🖐️🖐️🌻🌻

,,taka ja \'\'podpisuję się pod tym co piszesz obiema łapkami🖐️🖐️......powodzenia w nowej pracy:)......🌻🌻 .....nic nie moge poradzić........nadal kocham tego człowieka człowieka......:(

Heydey....gratuluję córki;)🖐️ baw się dobrze Taka ja ......nie rozumię Ciebie?....kochać do końca życia?.... .........nawet jeśli ktoś na to nie zasługuje......kocha się za rzeczy dobre, a nie za złe!!!!!!!!! Na Twoje pytanie odpowiem później........może @......muszę się bardzo dokładnie wczytać w każde słowo.......piszesz trochę szyfrem :) 🌻 Miłego wieczorka 🖐️🖐️

Gość
......... BŻ ...... nie jestem masochostką ;) ....... widocznie źle napisałam ....... kiedy sie już w kimś zakochuję, a zawsze bronię się przed tym rękami i nogami i trudno mnie do siebie przekonac ..... wieć, kiedy już się zakochuję, ja traktuję taki związek poważnie ...... kocham to kocham, bez oglądania sie za siebie, bez zadnego ale ....... na śmierć i życie ....... ........ i nie szukam wtedy juz nikogo .......... ......... wiem, ze nie warto tak kochać ........ smutne to wnioski ....... niczego innego nie nauczyło mnie życie ..... ........ i chyba to jest właśnie ten mój błąd....... ......... tylko, czy można kochac tylko trochę ???? tj

BŻ...niektóre kobiety kochają bezwarunkowo....do momentu kiedy namacalnie nie przekonaja się o zdradzie,zranieniu,odrzuceniu....i wtedy bardzo cierpią......i myślę,że tak właśnie kocha ,,taka ja\'\'.....i ja niestety też tak kocham.......ja jeszcze nie wiem wszystkiego.....i dlatego jest mi tak ciężko....bo przecież.... .....,,Póki źdżbło bodaj nadziei ostanie\'\'........a ja nadal mam jakąś tam nadzieję,że nie jest tak jak myślę.....pewnie to są tylko złudne nadzieje....

......a ja dzisiaj z córką ....gadamy,gadamy .....i nie możemy się nagadać.......:) :) :) ...Miłego wieczoru.....mój jest wspaniały:) :) :) 🌻🌻🌻....to dla Was.....

Wieczór był piękny:):):)....dzisiaj już nie zaspałam...;) ...Miłego dnia...🌻🌻🖐️🖐️ .....córka mnie namówiła....zadzwoniłam....i wydaje się,że wszystko jest ok......zobaczymy.....nie robię sobie złudnych nadziei.....ale może jakoś się jeszcze poskłada.......zobaczymy ...czas pokaże..... ....jeszcze raz ...miłego dnia.......zmykam do pracy....🖐️🖐️

Heydey.....właśnie wróciłem .....byłem z kolegą na kreglach .....to moja nalepsza rozrywka.....można się wyładować emocje:D ......jak spotkanie z......córką i......?🌻🖐️

......z córką ..rewelacja ...byłyśmy na piwku....a spotkania z .....jeszcze nie było....może spotkamy się w niedzielę .....jak nie stchórzy.....ja cały tydzień pracuję i to dosyć długo...... ......Miłego wieczorku :)

....Dobranoc🖐️🖐️.....mam nadzieję,że nie zaśpię...... ...jutro mam dosyć ciężki dzień.....:(.... ...a teraz już idę spać.....🖐️🖐️ ..🌻🌻

....dopiero wróciłam z pracy....i jak ja mam żyć????? .......nadal samotna.....stojąca na kruchej warstwie lodu...... ...i nadal nic nie wiem ...i chyba już nie chcę wiedzieć..... ....dobrze,że jesteście.....bez WAS było by mi bardzo źle:( ...jak minął dzień....mój był morderczy....

......i Wy też gdzieś przepadliście....:( ......BŻ...jak robisz te fajne buźki????????????

Miłego dnia 🌻🌻 Wygląda na to że u Was wszystko Ok;) powodzenia...trzymam kciuki U mnie beznadzieja.....chciałbym wstac i zamknąć drzwi....i nigdy nie wrócić ........gdyby nie...... Cięzko jest mieszkać z obcym pod jednym dachem. .......na wszystko .......nie ma szans............ .............pozostaje ...............NIC. Pozdrawiam miłego dnia uciekam do pracy🖐️