Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

Gość Yazoo_
Heydey🌻 zwykle usmiecham sie przez lzy ..tak mam Bedzie dobrze Dziewczyno nie martw sie;) jutro jak zajrzysz na topik obiecaj ze sie usmiechniesz tak od rana ;) i caly dzien bedzie mily🌻 usmiechaj sie ja tak robie i ludzie lubia mnie za ten usmiech;) dziwne ale to pomaga w zyciu;)powodzenia;) milutkich snow,

...ja zawsze się uśmiecham ...tak nazewnątrz......:) .......gorzej ze środkiem tam uśmiechu już nie ma.:( ....pewnie kiedyś wróci...oby jak najszybciej......

Gość ja chętnie
wroci nie martw sie ;) powodzenia Dziewczyno🌻 uwierz w Siebie.;)

...musi wrócić,przecież życie się jeszcze nie skończyło..... ...pewnie jeszcze coś fajnego mnie spotka.....musi .... ...nie ma innego wyjścia.....:)

Heydey uśmiechaj sie a zobaczysz że znajdziesz lepszego .... po co Ci byle jaki ( takie mam o nim zdanie).....🌻🖐️ wygumkuj go dobrze Tobie radzę.....kolorowych snów 🌻🖐️

....ja sie cały czas usmiecham .....nawet do ostatniego dziada na ulicy.....a tamtego wymazuję....pomalutku,ale to robię...... ...krok po kroku....BŻ dobrze wiesz,że to wymazywanie nie jest takie proste.......gdyby człowiek w swoim życiu kierował się tylko rozumem pewnie było by mu łatwiej,ale są jeszcze emocje......a one niestety są czasam silniejsze od rozsądku.....:(

......dobranoc......🖐️.......chyba wracam do rzeczywistości:) .....no i uśmiecham się:):):).... .......jeszcze raz dobranoc😴😴 ....i kolorowych snów....🌻🌻

.......teraz to na pewno będę miała nieziemskie sny...😴😴 .....Tobie też miłych snów MAŁY MISIU...🖐️🖐️🌻🌻;)

......milego,słonecznego dzionka....:):):) ...u mnie pieknie zagląda w okno.....:):) .....uciekam do pracy...🖐️🖐️

....i jak Wam minął dzień???.....mnie dosyć pracowicie.......najpierw w pracy, a potem trochę poszalałam po sklepach...:)... ....miłego wieczoru......:)

.......a ja dzisiaj mam dzień lenia.....:)...wyspałam się za wszystkie czasy......teraz jakaś kawka,śniadanko......a po południu spacerek dla zdrowia.....najchętniej upiła bym się wieczorem,ale jutro do pracy....ale jak tu pracować na kacu...;) ....miłego dnia...:)🖐️🖐️

......a jednak upiję się,bo jutro idę do pracy tylko na 2 godziny i to dopiero po południu,więc mogę sobie pozwolić dzisiaj na chwilę zapomnienia....;)....mam butelkę dobrego czerwonego wina.....szkoda,że będę piła sama....:(

......no i nie upiłam się:(....chyba tego wina było za mało.... ........spokojnej nocy i miłych snów😴😴🖐️🖐️

.....u mnie piękne słoneczko,aż żyć się chcę...:) .....milego dzionka....🌻🖐️

Gość Maly Misiu....................
Heydey🌻 usmiechnij sie dziewczyno:) cos na poprawe humorku:D http://kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf

....humorek do niczego,a już wczoraj byłlo o wiele lepiej......dzisiaj znowu mnie dopadło......jutro do pracy może odpuści.....bo czasu na myślenie będzie mało.....muszę ponadrabiać zaległości......już tylko ja się plączę po tym topiku:(.....dobranoc...😴🖐️

....jestem zmęczona ,dawno nie miałam takiego dnia ..... .......cały dzień w biegu...dopiero wróciłam do domu..... .......dobranoc🖐️😴

Gość wassup nigers
WASSUP

Gość heyday
....a ja miałam fajny dzień i penie sny też będę miała kolorowe;) ....Dobranoc 🖐️ 😴 .... ....BŻ....a co u Ciebie?