Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna puszysta

puszyste dziewczyny są dyskryminowane !!!!

Polecane posty

Gość smutna puszysta

tak tak, wiem co mówię !!! chodzi mi w tym momencie o szukanie pracy. wielokrotnie byłam na rozmowach kwalifikacyjnych i mimo że miałam o wiele wyższe wykształcenie i bogatsze doświadczenie, do dalszej selekcji wybierane są tylko te debilnie chichoczące anorektyczki którym się wydaje że im wszystko się należy. a co z nami ? niejednokrotnie tak własnie miałam, że wyprzedzały mnie wypindrzone "lalki barbie" a mnie dziękowali mimo że na prawdę miałam kwalifikacje... nie wspomnę tu już o sprawach damsko - męskich bo tam także te "tapeciary" mają pole do popisu. a nam nic się od życia nie należy ? ja tak nie chce :-(

Gość taka jednaa
niestety ja tez zawsze bylam puszysta, ale juz si eodchudzam schudlam 5 kg. i nie chodze glodna i wszystko mi smakuje. Trzeba schudnac wtedy sie czlowiek lepiej czuje. Ile wazysz i ile masz wzrostu??

Gość Iza..
Przykre jest to ,co opisujesz:( Jezeli rzeczywiscie tak bylo to naprawde nie fair. Jednak chcialabym, zebys nie nazywala szczuplych dziewczyn anorektyczkami i to jeszcze w tak pogardliwy sposob..Sama oczekujesz akceptacji, tolerancji i sprawiedliwosci,a jednioczesnie zwróć uwagę jak odnosisz sie do innych i wyrazasz o inaczej wygladajacych od Ciebie dziewczyn.To tymbardziej rażące, gdy piszesz o dyskryminacji z powodu wyglądu,a sama taka postawę reprezentujesz:( Powodzenia

puszysta--------> Chyba jesteś bardzo zfrustrowana swoim wyglądem, jeżeli tyle w Tobie złości. Jako osoba, która zdecydowanie nie zalicza się do grona \"wytapetowanych anorektyczek\" mogę spokojnie powiedzieć że się z Tobą nie zgadzam. Nie spotykało mnie coś takiego. Dlatego myslę że to nie wina tuszy jako takiej, tylko braku pewności siebie który na rozmowach w sprawie pracy jest bardzo ważny. Więcej pewności siebie i mniej złości do całego świata. I powodzenia:)

Gość mala mala mimi
Nie wiem jak to jest. Trudno mi określić siebie pod względem puszysta - niepuszysta. Mam 168 cm wzrostu, 64 kg wagi, rozmiar 38-40. Obecnie jestem bardzo szczęśliwa i uśmiechnięta. Mam cudownego męża i ostatnio dostałam pracę w dwu miejscach. To nie jest tak, że tylko wychudzone jest piękne, ale może przychodziśz na rozmowę z miną załamaną, nie masz wigoru, energii. Nie jesteś na przegranej pozycji, poprostu uwierz w siebie!!!

Gość prosta rada
trzeba zacząć o siebie dbać!! nikogo nie mozna zmusic do tego żeby Cie lubił,czy zebys mu się podobała jak on/ona nie lubi pouszystych.Dbajcie o sibie dziewczyny!!!

Gość niskie kobiety też
:(

jasne i z okularami też... boshe co ma piernik do wiatraka? Nie przesadzajcie liczy się pierwsze wrażenie, zachowanie a nie że ważysz mniej czy więcej ;/ nie szukajcie dziury w całym...

Gość no way out
gruby ma słabą wolę, jest uległy, leniwy, szybko sie męczy, poci się, w ogóle wygląda mało estetycznie, robi dłuzsze przerwy na żarcie.. to nie dyskryminacja, to prawda

ale to nie znaczy że będzie gorszy !!! i zależy jakiego typu to ma być praca ;) Ważne jest mieć wiarę w siebie- to już połowa sukcesu, a do tego powinno się dodać zawzięcie że - co ja będę gorszy(a) nie ma takiej opcji zrobię wszystko by być lepszy(a) i pokaże na co mnie stać :)

a poddanie się to dla mnie kiepska wymówka ;/ i narzekanie na to jak się wygląda... trzeba zaakceptować siebie i koniec :)

Gość no way out
ale ja mam grubą kierowniczkę, 30 letnią i jest oki// ;) jakos cieszy się szacunkiem

Gość ja wiem napewno
nigdy nie pokocham grubej dziewczyny bo to wstyd przed kumplami i rodzina a pozatym kazdy szef chce miec seksowna asystentke

dla mnie to bez różnicy... chuda czy puszysta... przynajmniej jest się do kogo przytulić ;)

Do \"Ja wiem na pewno\" Nigdy nie mów nigdy, bo możesz się kiedyś bardzo zdziwić :D

lubię puszystą przyjaciółkę :) ma fajne poczucie humoru grubasi zawsze mi się kojarzą z taka dziką radością (chociaż po przebywanie na kafe coraz więcej z rzędzeniem:P ). uwielbiam się do niej tulić :classic_cool:, tylko że ona o tym nie wie :D 🖐️

tluste jest maslo gruba moze byc podeszwa a czlowiek ma nadwage lub jest otyły... normalnie szkoda mi was.. ograniczone macie umysly... :-o

Gość kocham takie tematy
pusi mi barkuje ciekawe co u niej/go??

Gość na pochybel tumanom
i ja :) ktoś ma problem

Gość co w tym dziwnego
? trzeba dbac o siebie,o ciało,nie tylko o duszę bo jak ktoś jest teraz gruby czy jak wol;isz puszysty to wiadomo ze będzie tylko gorzej z wiekiem ,nikt normalny nie chce takiego balastu:o

Gość
\"Kochanie pcCóz, czasem zdarzy się łepek tak zalany ze przeleci wieloryba. Ale się już raczej z nim nie ożeni :P. \"Kochanie... Przenieś mnie, proszę, przez próg naszego gniazdka...\" :P Bogowie, przy wadze autorki to można sobie kręgosłup złamać :P Jak się potachać ciężary to się zapisuje na siłownię...