Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przeprowadzam

sklep smyk

Polecane posty

Go艣膰 byly pracownik
ta spolka to horror. mozna nabawic sie nerwicy.niby wszyscy sie usmiechaja a to co sie robi tutaj z nami przechodzi wszelkie wyobraznie. pracowalam dwa lata ludzi sie traktuje jak niewolnikow na kazde zawolanie trzeba przychodzic do pracy. przestrzeganie prawa pracy? tutaj nie ma czegos takiego. przestrzegane jest tylko na papierze lub w pseudo grafiku tak zeby pih nie widzial w razie kontroli.szanowni kierownicy i regionalni. nie zwalajcie wszystkich zlych rzeczy na diane.to wy tzesiecie portkami przed nia i dlatego sami sie w to gowno wplatujecie. nie wierze ze ona jest takim potworem jak o niej rozdmuchujecie jestescie dwulicowi bo przed diana zlizujecie podloge a jak tylko wychodzi to na nia napieprzacie a najgorsze to to ze to my obrywamy-sprzedawcy nie jestescie ludzmi tylko tyranami. ludzie uciekajcie od tej niewolniczej pracy za marne grosze zrobia z was szmaty do podlogi i beda wami wycierac cale sklepy zamiast zatrudniac firmy sprzatajace.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 byly pracownik
aaa pozdrawiam pracownikow z waw-y z ktorymi mi sie dobrze wtedy pracowalo mis ie udalo zmienic prace na lepsza wy tez sprubujcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smykara
TAK. przykro stwierdzi膰. ale to wszystko prawda. WIEM 呕E CZYTA TO G脫RA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luiza141414
Inwentaryzacja za miesi膮c:/ ciekawe jak garstka ludzi ma si臋 do niej przygotowa膰????? Zreszt膮 sama nie wiem po co ona b臋dzie , wszyscy doskonale zdajemy sobie spraw臋 z tego ,偶e wypadnie ona fatalnie!!! Ale jak g贸ra tnie koszty i rezygnuje z ochrony... Z艂odzieje w bia艂y dzie艅 wynosz膮 towar a na zmianie 2 osoby:/ Szkoda gada膰 co si臋 w tej firmie dzieje.... Pozdrawiam wszystkich pracownik贸w Smyka:DD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byly pracownik
Smykara skad wiesz ze czyta to gora. niesadze zeby tak bylo bo moze wzieliby sie za jakies zmiany .moja kolezanka ktora tam zosta艂a mimo prosb zeby sie zwolnila nadal tylko narzeka.a i byl taki przystojny kiedys regionalny chyba z poludnia awansowali go wylali go czy pracuje jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm..
czy czyta to gora? mysle ze tak. jakis czas temu na forum WWW.smyk.com tez byla dyskusja na tan temat i wszystko zostalo skasowane. zreszta do teraz jest cenzura, jak ktos napisze cos nie na korzysc formy to zaraz to usuwa moderator strony. a co do tego regionalnego to chyba niejaki pawel...nazwiska nie powiem(na piewsza litere alfabetu w kazdym razie-tez mial chumory) ale obecna regionalna jest 100 razy gorsza ani na co poparzec nie ma ani inteligencja ni e grzeszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm..
humory :)sorry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwenturawole o tym niemyslec
kradzieze, kradzieze i kradzieze...horror poprostu... non stop piszcza bramki ale nie zdaze nawet do nich dojsc bo nikogo przy nich juz nie ma. wyjda gigantyczne straty...moze wtedy wroci ochrona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kliford_krasiaty
no to inwentura za nied艂ugo...hehe...ciekawe... ale bedzie ubaw, ju偶 si臋 艣miejmy u nas na sklepie na my艣l o tym jakie b臋d膮 straty...z艂odzieje s膮 wyjatkowo bezczelni, wynosz膮 towar ze sklepu bez problemu. Jednego dnia znale藕li艣my porozrywane pude艂ka po zabawkach, kt贸rych 艂膮czny koszt wynosi艂 ok 800z艂. No ale sam smyk "zach臋ci艂" z艂odziei; w koncu jak to m贸wia, okazja czyni z艂odzieja... A wielki pusty sklep, w kt贸rym jest tylko jedna osoba, klipsuj膮ca ciuchy na kasie (druga sprawdza dostaw臋 na magazynie) najzwyczajniej w swiecie kusi 偶eby ukra艣膰. W koncu my sprzedawcy nie od dzisiaj wiemy 偶e klienci to byd艂o - nabrudz膮, naba艂agani膮, porozwalaj膮 towar na p贸艂kach, porozrywaj膮 opakowania, popsuj膮 zabawki, rozlej膮 偶el pod prysznic, zrzuc膮 ubranie i go nie podnios膮 tylko kopn膮 pod gondol臋 itd, wiec nic dziwnego 偶e od czasu do czasu co艣 艣wisn膮...Pamietajcie drodzy klienci 偶e KA呕DY Z WAS JEST PODEJRZANY, KA呕DY Z WAS JEST DLA NAS POTENCJALNYM Z艁ODZIEJEM, KT脫REMU TRZEBA PATRZEC NA R臉CE. Dziwnym trafem na og贸艂 kradna nie jakies obdartusy, ale wyfiokowane, wyperfumowane panie i faceci wygl膮dajacy na prezes贸w. A wracaj膮c do inwentury, ciekawe kto j膮 bedzie przygotowywa艂... Brakuje ludzi 偶ebytowar wystawia膰, nie nad膮偶amy tego robi膰, ale co to tych na g贸rze obchodzi, pewnie na kwiecie艅 znowu nie pozwola na nadgodziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kliford_krasiaty
A tak w og贸le odzywajcie si臋 kochani jak najcz臋艣ciej:-), zeby w膮tek nie upad艂. Wsp贸lnie sobie ponarzekamy, i ewentualnie bedziemy sie dopingowa膰 w poszukiwaniach nowej LEPSZEJ pracy:-), gorzej juz chyba nigdzie nie bedzie...Tak偶e osoby, kt贸re sobie podczytuj膮 ten watek niech si臋 odwa偶膮 co艣 skrobn膮膰 ;-) zobaczymy ile nas jest. I piszcie sk膮d jestescie. Pozdrawiam z regionu po艂udniowego ;-);-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbicha
Tak wszyscy narzekacie...... by艂ysmy ciekawe z dziewczynami jak wypadnie lutowy raport tajemniczego i co???? w wiekszosci sklep贸w podchodzenie do klient贸w i wszystko tak jak mia艂obyc....... A mia艂ysmy nadzieje ze tajemniczy bedzie obs艂uzony zle, ze non stop bedziemy go przepraszac ze musimy na kase lub do innych klient贸w podej艣膰.Oni tez przewaznie chodz膮 miedzy zmianami , gdzie jest nas najwiecej, a niech przyjdzie rano o 9 jak jest jedna osoba na kasie i na sklepie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahhaKJHV
ja te偶 jestem z regionu po艂udniowego i czasami ju偶 nie mam si艂y. wieczne pretensje 偶e nie zd膮zy艂am czego艣 zrobi膰. przeciez nie ma teraz nadgodzin ,naraz robie kilka rzaczy a jeszcze za to obrywam. i jeszcze klienci sie dra-bo inaczej tego nazwac nie moge, ze ich olewamy ze to chamstwo bo musze go zostawic na sklepie bo mi sie kolejka do kasy ustawila a jestem sama na sklepie bo kolezanka sprwdza dostawe na magazynie. aha i jeszcze na koniec zmiany wonty ze rozmiarowki nie zdazylam zrobic-ZENADA! moze to cos pomoze i bedzie nas wiecej wreszcie na sklepie. a swoja droga glupi to ma zawsze szczescie, caly ten kryzys-dobry powod zeby uciac rozmowy o podwyzkach i jeszcze bardziej zdolowac pracownikow. ale juz niedlugo!! tv juz pewnie zaczyna sledztwo:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barbicha
A co zrobi TV? tutaj nie ma zadnej sensacji.Takie rzeczy s膮 w ka偶dym sklepie.Pracownik贸w ma艂o i tez musz膮 rozpakowa膰 towar, powiesi膰.My na szcz臋scie mamy kierownika ludzkiego, wyrabiamy sie w miare szybko, ale jedno jest pewne pensja niska .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe..
czy w kazdym sklepie nie daja strojow sluzbowych w okreslonych przez kodeks odstepach czasowych? kaza podpisywac jakies dziwne papierki o metkowaniu towaru?ocenzurowuja swoje forum na stronie www gdy ktos pisze prawde? tna koszty-ucinajac etety najwazniejszemu ogniwu firmy?kaza sie rozliczac kierownikom z kazdej zlotowki nawet na zakup dlugopisu?kaza zdawac jakies durne ksiazki na wydrukowanie ktorych poszla kupa kasy?dzwonia 2 razy do ciebie w dniu wolnym bo zmiana grafiku niezapowiedziana?malo wam jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksi膮偶ki
a propos tych durnych ksi膮偶ek, te偶 m贸wili wam 偶e po ich uko艅czeniu maj膮 by膰 podwy偶ki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P贸lko
tak trzeba si臋 skrzyknac!!! Niech wiedz膮 , 偶e jest nas wiecej :/ ale czy to co艣 da...... P贸艂noc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tinkie winkie
jeebac smyka :) yeah right :D pozdrawia region zachodni :* xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to byla hiper wielka sciem
nam tez obiecali podwyzki jak skonczymy ksi膮偶ke kompetencji ale jak skonczylismy to dostalam certyfikat ktory moge sobie wsadzic do du... ani podwyzki ani nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smiki
kto zarobi艂 !!! Na tych ksi膮偶kach ??? Pozdro region polodniowy:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ca艂ydlama艂ych
A mi sie wydaje,偶e du偶o zale偶y od kierownika sklepu.Z naszym nie ma problemu, jak sie nie wyrabiamy z towarem, pomaga nam.Wie ,偶e jest nas 2 na sklepie. W moim przypadku tylko Smyk idzie mi na ugode z grafikiem, ucze si臋 , mam ma艂e dziecko i zawsze grafik u艂o偶ony pod siebie :)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grafik
koniec miesi膮ca !!!! Kierownik skutecznie pozbija wszystkie godziny. Tak 偶eby nam czasami nie zap艂aci膰 troch臋 wi臋cej !!! Tak wiem, ze teraz niema nadgodzin!!! Ale tak jest robione co miesi膮c . To pytam ???? Do czego s艂u偶y rcp !!!!!! Ano do tego :/ s膮 robione 2 grafiki jeden dla nas a drugi dla warszawy . Powinien by膰 jeszcze trzeci dla pip!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 calydla malych
o rany co Wy macie za kierownictwo???Jak my mamy jakies nadgodziny to kierowniczka nam oddaje godziny, wiadomo w Smyku nie p艂aca za nadgodziny, ale oddaj膮 uczciwie.Przecie偶 w RCP wida膰 kazda zmiane , tak wiec kierownik tez nie mo偶e miesza膰 za bardzo.Chyba pracuje w jakims innym smyku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfeugfeugfeuhf
jak to nie placa za nadgodziny? co za glupoty? za kazda nadgodzine mam placone!!! jestem na 3.4 etatu i choc smyk mnie mkurza jak cholera choc wyzywam na niego do nieba to tu musze sie zgodzic ze nadgodziny sa rzetelnie placone. chyba ze jestes na pelny etat to wtedy sa oddawane ... ale smyk napewno n ie jest dobrym pracodawca!!!!!!!!niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smef
Kiedy艣 by艂y oddawane za nadgodziny dni wolne. A teraz niestety !!!!! Jest kryzys !!!!! Tak to tlumacza i zapieprzas gratis. Ciekawe jak to wychodzi w rcp. Pewnie jaka艣 paranoja :/ powinien sie kto艣 za to wziasc .........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eee tam nie nie
policz sobie ile pracujesz godzin- a jaka jest norma na dany miesiac i nie zmyslaj. placa za kazda nadgodzine (pomijam fakt ze mam grafik na 120 godzin bo nie ma nadgodzin) ale jesli masz jakies minutki a przez caly miesiac uzbiera ci sie godzinka przykladowo to za nia zaplaca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eee tam nie nie
nochyba ze kierownik powiedzila ze masz sie odbic a ty dalej w pracy jestes ale to co innego. ja tak nigdy nie mialam zeby nie zaplacili albo kazali zostac i nie zaplacili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 calydlamalych
Jak na ca艂y etat to oddaja godziny, 3/4 maj膮 dope艂nienia.U nas nigdy nie by艂o z tym problem贸w, zawsze mamy oddawane godziny.Chyba wszystko zale偶y te偶 od kierownika, ale te偶 od nas samych ..... jak siedzimy cicho to widocznie kierownik mysli,ze Wam to wszystko odpowiada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paladyn
Hmmmm....... czytaj膮c Wasze wypowiedzi z przykro艣ci膮 stwierdzam 偶e niestety macie racj臋.Znam Smyka z czas贸w kiedy by艂o dobrze czasami nawet bardzo dobrze.Do pracy sz艂o si臋 z przyjemno艣ci膮,ekipa super za......a,kadra kierownicza jeszcze lepsza ale......... Od kiedy szanowna pani Dorota zosta艂a regionalnym szlag wszystko trafi艂.Trafi艂 wszystko i wszystkich ludzi kt贸rzy mieli zapa艂 i ch臋ci co艣 zrobi膰 dla sklepu.Po kilku miesi膮cach wsp贸艂pracy z DC mia艂am dosy膰.Odejscie nie bylo 艂atwe ale z perspektywy czasu i wypowiedzi ludzi kt贸rzy jeszcze zostali teraz nie 偶a艂uj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂y
ludzie jeste艣my pionkami w ich grze i przedmiotami kt贸rych szybko si臋 pozbywaj膮!!!!! "czcigodna g贸ro" czy wiecie co to jest piek艂o? to jest miejsce kt贸re na was czeka. 艣nijcie koszmary o nas ludziach kt贸rych si臋 pozbywacie dobra rada dla wszystkich chc膮cych pracowa膰 w smyk..............UCIEKAJCIE od tej firmy daleko!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post