Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cosheria

do dziewczyn ,ktorych miłosc przebywa tymczasowo za granicą

Polecane posty

aha zapomnialam dodac ze przyjezdzam tylko na 2 tygodnie... potem czeka mnie znowu to samo... ale czego kobieta nie robi dla milosci..

tak,10 miesięcy sie nie widzielismy, mamy po 22 lata ,parę miesięcy temu oznajmil mi ,ze wroci z pierscionkiem zaręczynowym ..więc to już za niecale 3 tygodnie...

mi tez obiecal...ale powiedzial,ze kiedys tam.... ..a jednak nie juz jestesmy zareczeni...zrobil to zaraz po powrocie :) no a teraz jak wroci idziemy zamawiac termin w kosciolku i sale.:)

czesc cio tam u was slychac ja bylam wczoraj na babskim wieczorze i bawilam sie naprawde dobrze dobrze miec jeszcze kolezanki i przyjaciolki no i pierwszy weekend bed mojego dziubasa jakos mija ...... i czekac tylko do powrotu:D milusiej niedzieli buziaki 👄

KACZORYNKA wszystkiego najlepszego czego sobie tylko zapragniesz i szybkiego powrotu twojego ukochanego i zeby juz wiecej nie wyjezdzal:P 👄

Dziekuje bardzo migota :) No wraca juz w srode wiec nie dlugo,no ale niestety znowu wyjedzie:(...co poradze... Buziorki dla wszystkich👄 dobrej nocki i milusich snow!!!!!!

czesc wszystkim 🖐️ u mnie powoli ale leci czas przyzwyczajam sie do nieobecnosci mojego ukochanego wkoncu to juz tydzien jak pojechal ile mozna rozpaczac:D a najlepsze jest to ze za tydzien przeprowadzam sie do mieszkanka w miescie gdzie studiuje wiec bede miala jakies zajecie a co tam u was??? milusiego dzionka ciumki 🌼

Gość aaa...
dziewczyny jak to jest z tymi telefonami bo zaczynam sie niepokoic . Tydzien temu rozmwialam z chlopakiem prze telefon chwile po tym rozmowa zostala przerwana dodam , ze to nie pierwszy . 4 dni temu wyslalam smsa do tej pory nie odpisal:(

aaa... -----> do mnie tez zadzwonil ostatnio chyba we czwartek ale dostalam esesmana w sobote od tej poty tez sie nie odezwal i jak dzwonil to tez rozmawialismy tylko chwile narazie sie tym nie przejmuje bo moze porrostu nie mial juz ochoty na nic ale nie martw sie wszystko jest dobrze moze nie ma naprawde jak zadzwonic buzka

Gość aaa...
dzieki migota..no wlasnie niedawno jeszcze czulam ze bardzo chce zadzwonic zreszta pisal i pytal czy moglby ale czesto bylo tak iz pisal , ze nie moze zadzwonic bo albo jakies problemy z obsluga telefonu albo ktos ma cos przeciwko dzwonieniu do mnie ta wiadomosc akurat mnie zdziwila i zaniepokoil ale nie wnikalam bo liczylam ze sam mi wyjasni.. Tak wiec czulam ze chce zadzwonic ale z jakichs przyczyn nie moze teraz od czwartku jestem juz powaznie zaniepokojona bo nie odpisal do tej pory jeszcze sie tak nie zdarzylo by nie odpisal albo nie odpisal ale wkoncu dostawalam wyjasnienie dlaczego a teraz ta cisza..

aaa... ---> wiesz nie wiem gdzie jest twoj facet ale moj jest na zbiorach wiec jak maja jeszcze sile to zeby zadzwonic to musza isc do takiego sklepiku co tam jest telefon no i nieraz jest taka kolejka ze wogole nie mozna sie dopchac moj misiek mnie od razu uprzedzil zebym sie nie martwila bo nie zawsze ma jak a przeciez nie bedzie do mnie dzwonil z komorki bo zaplaci majatek za telefon nie martw sie napewno sie odezwie i zrobi ci tym wielka przyjemnosc wiec glowka do gory bedzie dobrze!!!

Gość aaa...
dla mnie jest to jednak troszke dziwne bo jestesmy dopiero na etapie poznawania sie jeszcze nie widzielismy sie na zywo a znamy sie tylko z rozmow na gg i zaledwie kilku przez telefon.. Moj nie pracuje przy zbiorach a w mc donaldzie i jeszcze gdzies dorabia tak wiec pracuje ciezko caly dzien i moze nie miec sily .. A dzwonil do mnie zazwyczaj po pracy poznym wieczorem wiec nie wiem kto moglby mu nie pozwolic na to by do mnie zadzwonic tego nie rozumiem... poza tym zawsze odpisal a teraz 4 dni i zero odzewu . Martwie sie bo wiem , ze mial powazny problem i chcialabym wiedziec czy wszystko ok .

Gość anitka1
a czy telefon z polski do anglii jest bardzo drogi drozej wychodzi niz z angli do kraju?

aaa... ---> teraz jak piszesz to sama nie wiem moze poprostu czasem ma za duzo obowiazkow i nie wyrabia bo gdyby \"cos\" bylo to powiedzialby ci o tym wiec nie martw sie zadzwoni anitka1 ---> jesli chodzi o telefony to naprawde sie nie orientuje wiem tylko ze najbardziej sie oplaca zadzwonic z budki na pieniadze bo wtedy mozna dluzej pogadac przynajmniej tak jest w hiszpanii a co do anglii to nie mam pojecia ciumki

Mój chlopak jest w UK i z tego co sie orientuję ,wykupuje specjalna kartę na tel kom , wtedy rozmowy na telefon stacjonarny sa bardzo tanie,mozna gadać godzinami

Gość aaa...
moj dzwonil do mnie z komorki w weekendy bo wtedy rozmowy wychodza podobno bardzo tanio nie wiem o co chodzilo z tym ze moze rozmawiac ale nie dlugo .. migotka no wlasnie nie wiem czy powiedzialby pogubilam sie szczerze mowic, do momentu kiedy dowiedzialam sie ze ma powazny problem przestal pisac pierwszy odczekalam potem napisalam, zadzwonil , ze juz wszystko ok . Potem znowu pare dni ciszy z jego strony napisalam w czwartek nie odpisal do tej pory nie wiem jak dlugo mam czekac na jego wiadomosc takim sposobme nasza znajomosc utkwila w martwym punkcie a mnie zalezy na kontakcie

w takim razie jesli nie chcesz czekac az on zadzwoni napisze no to ty zadzwon do niego tak poza tym to sama nie wiem co mam ci poradzic bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji a ja bardzo bym chciala zeby moj kot zadzwonil do mnie bo nie rozmawialam z nim od czwartku i stesknilam sie za jego glosem mowil ze zadzwoni w niedziele ...nie zadzwonil szkoda ....... :(

Gość aaa...
bardzo bym chciala zeby to jednak tym razem on napisal czy zadzwonil pierwszy z racji tego ze ja ostanio napisalam i do tej pory nie odpisal . Mysle , ze jednak jeszcze poczekam chociaz naprawde zabija mnie to milczenie z jego strony

Gość emilka_emcia
moje kochanie pojechalo ze mna do mojej mamy na ferie ja wrocilam do polski bo maialam szkole on zostal na 3 miechy wrocil na moja 18-nastke w maju byl do konca mojego roku szkolnego i pojechalismy do anglii na wakacje pod koniec jak juz byly 3 dni przed powrotem dowiedzialam sie ze on wraca znowu do Anglii byl w Polsce 3 tyg i pojechal znowu przezylam to strasznie plakalam mu na ramieniu co chwila zeby nie jechal ze po co,ja nie moglam z nim pojechac bo jestem w maturalnej klasie nie raz wieczorem plakalam i bardzo za nim tesknie:( choc na szczesnie 4.10.06 przyjedzie na tydzien ale dla mnie to strasznie krotko juz moja kumpela z klasy do mnie mowila zebym dala sobie z nim spokuj ale ja go kocham i nie zamienie go na zadnego innego):)Kocham Cie skarbie*:*:

Gość to juz 69 dni bez Niego
... a wroci moze w lipcu.... straszne to;,,,,,,(

Gość jest gdzieś taki topic
Pogrążone w tęsknocie za ukochanym. Nie zaśmiecajcie Kafe.

Gość aaa...
dziewczyny ja juz nie wytrzymam tej niepewnosci brakuje mi wiadomosci od niego dlatego pisze chialam poczekac ale chyba sie nie doczekam

no i co z tego ze jest juz tutaj taki topic ale ten jest nasz!!! aaa... ---> no i dobrze napisz do niego przynajmniej bedziesz wiedziala co jest grane a tak poza tym to jakie efekty???

Gość aaa...
napisalam do niego wczorajw nocy ale sms doszedl dopierdzisiaj pare godzin temu (dostalam raport o dostarczeniu. Mam nadzieje, zeodpisze bo teraz to pewnie pracuje chociaz po takim dlugim milczeniu mam sprzeczne mysli o co chodzi wczesniej przeciez tez pracowal a jednak znalazl chwilke by napisac chociaz raz w tygodniu.

och jak ja nie nawidze facetow za kierownica sa tacy pewni ze wszystko robia idealnie i jezdza zaj.... dzisiaj wlasnie takiego spotkalam i tak mnie wkurzyl kto takim baranom wogole daje prawo jazdy!!!!

Gość aaa...
eh teraz to juz sie podlamalam on dalej sie nie odzywa kurcze... cos jest grane niemozliwe przeciez sms wkoncu doszedl bo dostalam raport o dostarczeniu nic nie rozumiem

Gość aaa...
i nie odezwał się:( nie wiem o co chodzi drugi raz pisze i drugi raz brak odzewu cos musialo sie stac:( cos z komorka albo nie chce mnie juz tylko dlaczego tak nagle skoro wszystko jest swieze skoro to on chcial ja nie chcialam tzn utrzymywlam dystans , dopiero teraz kiedy nie pisze poczulam ze mi go brakuje:(