Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juhyeter

witam cieplutko

Polecane posty

🖐️ No proszę... Nie było mnie tylko kilka godzin a tu już taka wojna...:O Nawet nie mogłam sobie powojować:P SPOKÓJ MA BYĆ!!!!!!! Yuhyeter skąd jesteś o ile to nie tajemnica?

valkiria witaj :) trochę mnie poniosło odnośnie stańczyka ;) skąd jestem?? hmm, tak ogólnie ze śląska :)

a jak sobie dajesz radę odnośnie oddychania takim gęstym powietrzem :) I nie złość się. Złość piękności szkodzi co ogólnie wiadomym jest;)

:) gęstym powietrzem?? hmm, chyba tak źle u mnie nie jest ;) nie złoszczę się, ale czasem podniosę głos, i powiem kilka nieprzyjemnych słów, tylko do facetów. urodzie nie zaszkodze, bo już nie ma mi co zaszkodzić ;)

Proszę, proszę... I grzeczny (tylko dla kobiet z tego co widać;) ) I skromny:) Co robisz w sieci w taki piękny dzień?? Ja zaraz zmykam zbierać koperek:D Ale na pewno się jeszcze pokażę:)

co robię? leniuchuję po całym tygodniu pracy ;) wieczorami więcej baluję, tak jakoś odwrotnie do innych, więcej w tygodniu,mniej w weekendy. ale dziś chyba wyskoczę gdzieś ze znajomymi, jeszcze zobaczę :) a co będziesz robić?? gotujesz? :)

grzeczny dla Kobiet, ale dla facetów też. ale jeśli ktoś zwraca się do mnie,wulgarnie, bez przyczyny, to nie pozowlę sobie na takie traktowanie ;) bez użycia siły ;)

Gotować nie lubię:O Ale muszę... Póki co robie zapas koperku na zimę:) A na grzeczność chyba też trzeba sobie zasłużyć;) Teraz muszę już lecieć...:( Miłego popołudnia 🌻 Jak się dopcham do komputera to jeszcze tu wpadnę:) 🖐️

o przepraszam, ale padłam z tego zmęczenia i usnęłam :( byłam rano na rowerku i na kortach, miałam też być na kajakach, ale ja niekoniecznie lubię, więc odstąpiłam tą frajdę innym i przyjechałam się zdrzemnąć :D a ja też ze Śląska :D tylko moje miasto jest bardzo fajne i jest dużo zieleni:):):)

ja też jestem już z powrotem :) szybki :P no to Panie otwieram winko, i się napjemy :)

;) hahaha, przeglądając pewien zeszycik mojej koleżanki znalazłem ten erotyk. ona sama nie pisze, tylko sobie wyszukuje co ciekawsze. spodobał mi się i tak jakoś odniosłem do siebie i wkleiłem :)

:) bo ja to taki imprezowiec w tygodniu, w weekendy odpoczywam, czasem gdzieś wyskoczę ze znajomymi, byłem już na piwku, ale szybko się zwinąłem, jutro jestem umówiony ze znajomą do kina, na \"samotność w sieci\". jednak pójdziemy, bo Ona się napaliła. zobaczę, i napiszę czy warto:)

to gdzie Ty byłaś?? o tej porze już zalani?? :D też tego nie lubię, jak wszyscy w innej sferze czasowej ;) a ja ich nie rozumiem, to albo zwinąć się do domu,albo dogonić ich ;)

Gość prośba
mam prośbę-czy Ktoś mógłby mi napisać jak się wstawia teksty takimi malutkimi literkami,pod wypowiedzią?? Nie umiem tego zrobić a bardzo mnie to nurtuje. :0

Gość prośba
dziękuję bardzo i pozdrawiam 🌼