Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka

skoro lwy sie porównywały to może PANNY też opiszą swoje charakterki?

Polecane posty

fakt - ja tez nie lubie niezdecydowania, ale sama tez taka bywam. jak mam w sklepie za duzy wybór to potrafie tak stac pare ładnych minut i sie zastanawiac :D Przyjaciół mam z różnych znaków, ale mój chłopak to skorpionek :) Pare osób wyżej pisało że ze skorpionami sie nie dogadują, a ja owszem... :P

Też jestem spod znaku Panny :) Jeśli chodzi o mój charakter to mam podobnie, jak większość z Was. Mam skłonności pedantyczne, czasem aż przeraża mnie moja dokładność ;) Jestem wrażliwa, uczuciowa (często zdaza mi sie kimś zauroczyć), jestem raczej optymistką,niekiedy bywam złośliwa, niezdecydowana, podobno mam skłonność do wymyślania sobie problemów ;) Nienawidzę się kłocić (chyba nie potrafię), nie umiem sie długo gniewać, jestem bardzo lojalna w przyjaźni. Lubię jasne, konkretne sytuacje, nieznoszę ściemniania, niedopowiedzeń. Wszystkie obowiązki staram się wykonać doskonale, bo inaczej dopada mnie stres :O Niestety bywam też leniuchem ;) uwielbiam długo spać :) Ufff.. ale się rozpisałam :) Pozdrawiam wszystkie Panienki :D 🖐️

Gość panienka
Chmura Gradowa- z ty wykonywaniem wszystkich obowiazkow to ja mam tak samo, jak juz cos robie to musi byc zrobione na cacuś a jesli mi sie nie udaje to popadam w depresje;) tyle ze z tym gniewaniem sie jest inaczej- ja poprostu jestem tak pamietliwa ze az mnie to przeraza, gniewam sie dlugo i nielatwo mi przechodzi Słodka-jestes panna jak na moj gust:)

im więcej waszych wypowiedzi czytam tym wiecej tych cech zauważam u siebie :D Chmura Gradowa napisała \"Nienawidzę się kłocić (chyba nie potrafię), nie umiem sie długo gniewać, jestem bardzo lojalna w przyjaźni. Lubię jasne, konkretne sytuacje, nieznoszę ściemniania, niedopowiedzeń. \" - jestem dokładnie taka sama, nic dodac nic ująć :P no może tyle że jak już sie na kims zawiode, ktoś mi podpadnie to pamiętam to baaardzo długo. Pamiętliwa bestia ze mnie :D:D:D

Cha cha cha :D Ja też jak czytałam pierwszy post Panienki, pomyślałam - \"no wypisz, wymaluj - ja\" :D Ale numer - nie wiedziałam, że zodiakalne panny są aż tak do siebie podobne :D

Ja też jestem spod znaku Panny - mam nawet dziś urodziny :). Jestem dokładna i pedantyczna, wszystko wokoło musi być równo poukładane. I zawsze chcę byc najlepsza... męczące to strasznie :D Pozdrawiam inne Panny!

Gość --brrrrr
znam dwie panny z mojego bliskiego otoczenia jedna nawet z rodziny i nie chce tu nikogo obrażać ale panny to straszne mitomanki:O

kopiuję z innego podobnego tematu : witam panienki u mnie też z tą pedantycznością to jakaś ściema i do tego jestem leniem jakich mało, ale muszę przyznać, że jak już coś robię to bardzo dokładnie! uwielbiam krytykowac i jestem uparta... uwielbiam kupować seksowne ciuchy, których później nigdy nie ubieram bo sie boję, że będę na siebie zwracać uwagę... nie lubie tandety, jak coś kupuję to zawsze zwracam uwagę czy jest z dobrego szlachetnego materiału i czy jest dobrze wykończone (nie chodzi tylko o ubrania) w sprawie seksu- nie lubię podejmować inicjatywy, wolę kiedy robi to mężczyzna, akceptuje związki tylko \"na poważnie\" bo NIE CHCE MI SIĘ (lenistwo...) angażować w coś co nie ma przyszłości... niestety często zdaża mi się być materialistką ,ale staram się nad tym panować nie znoszę niezapowiedzianych gości (\"my home is my castle\") i ogólnie nie przepadam za wizytami i nie lubię zjazdów rodzinnych... mam problemy z okazywaniem uczuć, nawet najblizszym jeszcze rok temu w moim słowniku nie istniało słowo \"przepraszam\", ale udało mi się to zmienić dzięki przyszłemu mężowi i jeszcze długo mogłabym tak wymieniać

Gość panienka
krapula - z tym kupowaniem sexownych ciuszkow tez tak mam:) ogolnie nie lubie rzucac sie w oczy, ale lubie dobrze sie ubrac, uwielbiam ladne ubranka i kocham buty (mam ich az za duzo) lubie ladnie wygladac ale staram sie nie ubierac tak zeby zbytnio zwracac na siebie uwage, czasem tylko jak moj facet ladnie poprosi to ubieram sie sexownie, ale tylko wtedy gdy idziemy hdzies razem (nie lubie czuc na sobie spojrzen mijanych osob), ale idac z moim Miskiem staram sie nie zwracac na to uwagi ;) Nie wiem czy mnie rozumiecie- w skrocie chodzi mi o to ze bardzo chetnie ubieralabym sie troszke bardziej wyzywajaco ale tak zeby nikt mnie nie widzial (poza moim facetem:D:D:D Slodka- wydaje mi sie ze od godziny 00:01, 23 sierpnia juz jest sie panna:)

Gość a ze mnie panna-chamka
do potegi:(:( mam paskudny charakter, jestem zlosliwa, niewyrozumiala, wredna!!! urodzilam sie 15 wrzesnia:( czasem sobie mysle tak ze przydalby mi sie taki facet z jeszce bardziej wrednym charakterem i zeby dal mi ostro w kosc za te moje wrednosci....mam kilkoro znajomych ktorzy jakos ze mna wytrzymuja, ale sama nie wiem jak to robia ze mnie znosza, bo na ich miejscu juz dawno podziekowalabym za taka znajomosc...ehhh staram sie zmienic , naprawde ale czasem ni wytrzymuje i musze powiedziec cos uszczypliwego albo dosadnie spletowac czyjas wypowiedz:(:(

Gość panienka
no wlasnie, kto to jest mitoman??

Gość mitomania...
mitomania - chorobliwa skłonność do opowiadania nieprawdziwych lub wyolbrzyminych historii na swój temat

Gość panienka
nie wiem jak reszta panien ale ja napewno nie jestem mitomanka:D w wrecz odwrotnie, malo mowie o sobie i nawet jesli mam sie akurat czym pochwalic to wole nic nie mowic, nie lubie wyrozniac sie z tlumu

moj charakterek nie odbiega od standardow podanych wyzej.... jestem pedantyczna, wygadana perfekcjonistka ze sklonnosciami do szukania dziury w calym. zdecydowanie wole towarzystwo facetow i jak magnes ich przyciagam chociaz nie jestem blond-bostwem. koledzy meza za mna przepadaja bo jestem bardzo tolerancyjna jesli chodzi o imprezowanie w domu i poza nim. idealny zwiazek mam z pannami (wyjatkiem jest moj tato:P) oraz z koziorozcami (moj maz :D). panna i koziorozec to podobno zwiazek na 5+. panny sa bardzo do siebie podobne i ja moge to potwierdzic przykladem. moja przyjaciolka jest rowniez panna i wielokrotnie zdarza nam sie: podobnie ubierac, nawet jak sie dlugo nie widzimy i nie rozmawiamy, gustujemy w podobnych facetach, charakter mamy identyczny a czasami w trakcie dyskusji pada zdanie \"z ust mi to wyjelas\" lub jeszcze smieszniej obydwie mowimy to samo w tym samym momencie. czasem bywa to irytujace :D 🌻 dla wszystkich panienek

Gość niebieskoookaa22
witam :) => mam zawsze w domu bałagan => nie lubię gotowac => nie jestem wygadana => nie jestem pedantyczna => bez problemów nawiązuje nowe znajmości => ciężko mi isę otworzyc, tez się uczę dopeiro w paroletnim związku ;) => nie jestem jakąs super kreatywna osobą => spotykam się z Bliźniakiem :P => przyjaźnię się z Rakiem => mam skłonności do denerwowania się i wahań nastroju ;)

Gość niebieskoookaa22
a poza tymto mam same zalety ;P :D

Gość niebieskoookaa22
p.s. zapomniałam napisac, ze jestem uśmiechnięta osobą, nie którzy nazywają mnie "śmieszką":) :) :) ... ... często jestem też roztrzepana i jak nie trudno sie domyslic, zapomniam o wielu sprawach np. napisaniu o sobie, to co teraz właśnie piszę :o ;)

A ja pewnie mam cechy lwicy i panny... Uparta niesamowicie, trudno jest mi sie przyznac do bledow, oddana w przyjazni i milosci, ale jak zostane zraniona to KONIEC; cenie rodzine.. z pozoru zimna i dumna... lubie porzadek, ale nie przepadam za sprzataniem... szczera, nie potrafie klamac w oczy nie lubie krytyki... chcialabym zeby wszystko bylo tak, jak ja tego chce lubie byc w centrum uwagi (to juz raczej lew) i wiele innych...............................................