Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

eee tam, podstępu hihiih Może i ja cos o miłosci dorzucę... Twoje spojrzenie tnie... To diamentowe ostrze.. Rozpadam się, a jestem cała. Umieram, a zmartwychwstaję ....dla Ciebie

Chcecie jeszcze jakis tutuł? Tym razem o wyjatkowo trudnej miłości małżonków ze stazem? Kończy się znakomicie!:D \"Druga szansa\" Theresy Weir Tytuł już mówi sam za siebie więc chyba nie zdradziłam zakonczenia

Teraz jest juz całkiem dobrze, chociaż....... ostatnio mój eksik zaczyna mnie czarować....... Wracam zaraz, bo cosik mi dzwoni

jak będziemy przywoływać \"duchy\" naszych byłych to panom nie zechce się wchodzic na topik:( zadałam kiedys pytanie panom własnie, czy ich ew. poszukiwania to wciąż wzorzec byłej partnerki, w ktorej byli zakochani?

Czy to ten sam wzorzec? Nie mam pojęcia jak jest w przypadku panów, ja natomiast spostrzegłam u siebie tendencje do poszukiwania wręcz lustrzanego odbicia swojej dawno utraconej miłosci.. tej pierwszej, najwspanialszej. Chodzi tu oczywiście o pewne cechy charakteru, zachowania... a nie o \"opakoawanie\"

Oczywiście, że tak. Mało tego ... czasem jeśli godzimy sie na coś na co nie powinniśmy, to usprawiedliwiamy się przed sobą, że robimy to dla dobra czegoś, kogos itd.

Gość wasz wielbiciel
Fajne z was babki - napewno na poziomie A czy wy nie boicie się wyjśc poza net?

Gość wasz wielbiciel
a jeśli facet wyda się na spotkaniu mało interesujący, to vczy powiesz mu o tym?

Gość rysiek421
Skołowana , kto wchodzi do tej samej rzeki dwa razy? Prędzej bym do leśniczego zaprowadził niz miał szukac cos podobnego do tego co było:)

Gość wasz wielbiciel
Właśnie - ja należę do tych nieładnych, więc nie wchodzą w grę takie spotkania.

Gość rysiek421
Skolowana a jak facet wstanie po 10 minutach jak się poczujesz, będziesz miała jeszcze dowagę raz iśc na spotkanie i co wtedy z Twoimi akcpetacjami (_,+)

Gość wasz wielbiciel
Skołowana- uważasz się za tę, która wybiera?

Gość skołowana jest najlepsza
za taką się uważa

Gość rysiek421
Och ,gdybym trochę poprzestawiał te wyrazy to ładniej by wyglądało to zdanko:)

witaj Rys:) nigdy nie mowie nigdy w temacie, ktory poruszyles.. a co do spotkań mam na mysli kontakt duchowy i schludnosc pana uroda jest pojęciem względnym no i wzrost..niestety rowniez lubię obcas od czasu do czasu:) a od wrastania w ziemię bolały mnie kiedys plecki:( wasz wielbiciel - jestem osobą taktowną:) spotkanie poprzedzone jest pogaduchami i wiem czego moge sie spodziewać w temacie rozmow dlatego nie spotkalam sie jeszcze nigdy z potrzeba/obu stron/do nagłego przerwania spotkania:)

Gość rysiek421
Skołowana jest debeściara:):):)