Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość rysiek421
IIIIIIIIIIIIIIII teraz kazde spotkano traktuje jako pogawędkę przy kawie bo facet w krawacie a łapy czarne. Morał z tego był taki ,że pani w realu realistka bardzo sie skrzywiła na to ,że pomagałem innej damie wymienić koło:).

Gość rysiek421
No tak zapraszałem ale poźniej to ja PKB zwiększałem by mogli co niektórzy leżec w domku na zwolnieniu:)

aj Rysiu a wody nie było nigdzie po drodze? ja np goliłem sie w drodze przy uzyciu wody gazowanej by być gładki na spotkaniu :)

Gość rysiek421
Pewnei sjakis horror jest bo wszystkie panie ogladają co tam sie Sztefanowi stanie w 3695 odcinku MY&MY

ale to chyba tylko dobrze o Tobie świadczy ze to koło pomogłeś kobiecie wymienić.. nie rozumienm dlaczego ta z którą się umówiłeś była skrzywiona? Ręce zawsze można umyć, no nie? ;)

Gość rysiek421
Była ,była ale zajechane łpaki po oponie to można domyć ale po kilku długich gorących myciach

Gość nasze rendy-vous
zazdrosna o to koóo, o nią i sie oberwało;) a z ta gazowaną to super sprwa, fajna pomysłowosc i spontanicznisc:) I juz masz plusa za cechy, ale musi je cenic, a ceni takie cechy tylko madra kobietka.edyta tez. Im dluzej sie jej przygladam, wypowiedziom,zachowaniu,widze ze to cud kobietka. Ale panowie w garniakach mieli takie na poeczki i nie umieli takie kochac

Gość rysiek421
wystarczy tej poezji na dzisiaj:)

Gość vivian na stare śmieci marsz
;)

Gość nasze rendy-vous
ja woda mineralna poiłam piesksa, pic mu sie chciało to wode kupiłam i pil z taka:)

Gość i zaproś znajomych
:)

witajcie :) Vivian trochę Cię wspomogę bo nie oglądam mjm:) jacobsik zielony to moja ulubiona kawa, a co zabrakło czy sie wpraszasz Rysiu? może kiedys....:D dzisiaj będę baaardzo zajęta/mam nadzieję:D/, a Wy Panowie i Panie gaworzcie do bladego świtu:D Rysiu nie uciekaj jak SZalony....:D:D Dziewczyny , przybywajcie!! Chłopaki, przybywajcie:)

Gość rysiek421
Też sie nie raz skrobałem w lusterku samochodowym i do tego jeszcze na zewnątrz było chyba -8:)Młoosc i głupota:)

Gość rysiek421
Skołowana czy to dzisiaj :):):):):)

Gość rysiek421
Skołowana czy to dzisiaj :):):):):)

Hej Internautko 🖐️ Przykro mi ale muszę uciekać bo o 21:00 wpuszczam \"drugą zmianę\" na kompa , ma turniej na kurniku :(

Gość nasze rendy-vous
ta mała co aromatem działa- zielony zbliza ludzi, nie dzis to w inny dzien:) oby skolowana podal w jaki:) jak pan tak ładnie pyta:)

Nomad..faktycznie pytanie- dlaczego tak atrakcyjny lub atrakcyjna spotyka sie wlasnie ze mną może byc stresującym początkiem spotkania, i zamiast zachowac naturalną swobodę napinamy się i główkujemy:) najlepiej gdy usmiechem rozładowujemy napięcie...to naprawdę działa! i nie skupiajmy się na sobie tylko na \"obiekcie\" :):)

Gość nasze rendy-vous
skoło jak sobie zyczysz ignor