Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

ja wiem tyle ze @skolowana lubi z pedzlem latac...chyba zatrudnie ja do renowacji pewnych pomieszczen hhahaaah

przyznaj się Abbi, czy masz wciąż panią swego serca? poza chichotami odkrywasz tu swoje przemyslenia i możesz stac się dla pań/będąc najmłodszym /obiektem westchnień:) dla mnie byłes i jesteś astralny:D:D:D:D/to Twoje slowa/

Abby astralny?? Ło matko... toż to trzeba będzie go teraz wodą święconą potraktować :) Abby ale wróć no jeszcze czasem do nas jak już pobuszujesz na tych swoich astralnych szlakach...:P

po tych, nie na tych..;) Skołowana... moje plany malowniczo się rozmywają... juz mam kolor farb obmyślany, teraz tylko czasu i zachęty potrzeba... Bo o silnym męskich ramieniu na ten czas trzeba zapomnieć...:) Chyba, że swojego dwumetrowego, osiemnastoletniego osiłka zaprzęgnę...:P A Ty jak widzę do finiszu zaczynasz zmierzać :) Kiedy szczytowanie? :D:D

Gość rysiek421
witammmmmmmmmmmmmmmm malarke pejzarzy:)

cha cha cha..uwielbiam szczytowac..ale jeszcze, jeszcze... póki co uprawiam renowację drzwi bo futryny mi siadły razem z budynkiem :D i nie mogę nabyc nowych /za duzo kombinowania/- temat dotyczy sanitariatów no i przy okazji zauważam to i owo do poprawienia w ogólnym wyglądzie mieszkanka:D Rysiu..miło Cię widzieć:D:D

Szanwna @ Internautko osiadz na mieliznie na chwile nie na szczytach ....jesli chodzi o swiar Astralny ...to wiecie ...czasami ...czlowiek sobie spi spokojnie w komie i ma mozliwosc pozwiedzania tego i owego ,to tu i tam i owdzie hihihihi wiec wiecie drogie Panie ....kropidlo w dlon i apage satanas Abbi prerzeklety ahhahaha Moja domena to Transkomunikacja .......

Gość rysiek 421
Zapomniałem jak to sie pisze pejza(.....), za duzo mięska:); wtórny ana;fabetyzm a kiedys wiersze pisałem.

Gość rysiek 421
Skołowana masz czapeczkę z gazety na głowie.i potrafisz chodzić na drabinie :):)

Gość lubiaca wygłupy
no i tylko bo słysze jak w domu podnosi sie atmosfera ach te dzieciaki:P

trzeba wrecz nalezy byc czystym .....nalezy umyc cialko i wszytskie czlonki jego ......hihihihihi abby fetorek zaden nie rozposcieral sie w kolo .. :-D :-p HAHHAHHAHHAHAH

faktycznie miałam z gazety cos w w kształcie łódki:D:D: dzisiaj poza malowaniem zajmowałam się montażem klamek hi hi paluszki mam poturbowane:(:( Adaś, wszak nie o taką czystość chodziło..nie kpij tylko wytłumacz jak to jest..to ciekawe vivian..serdeczne zyczenia urodzinowe..bardzo się wstydzę, ze tak późno zareagowałam..coż , znój fizyczny poczynił pewne zakłócenia w mojej kondycji myślowej:(

Gość lubiaca wygłupy
Witam kobietki i oczywiscie życze DOBRANOC Tajka jestem dzis zmęczona ze padam więc tyliko tyle i na wygłypy sil brak i na smieczne teksty tymbardziej więc kochane

witajcie:) miły Abb, te linki juz mam od czasu jak Cię poznałam to, ze tutaj jestesmy powoduje, ze jestem dla Ciebie drugą osobą ?:D:D o tym temacie wspomniałam nawet na początku tego topiku, kiedy byliśmy jeszcze \"paczką\", ktora tu się rzadko już pojawia:(

Musisz zrozumiec ...ze ludzie maja coraz wiecej zwariowanej pracy .....coraz niej czasu ...dla siebie ......dzieci ...naprzyklad ktore okupuja wrecz komputer ...dlatego nawet czasami na chwile nie moga pobuszowac po internecie ....nie kazdego stac na druga maszynke ...tylko do surfowania po internecie .......hihihihi dlatego sie tak dzieje ....moze kiedys za 100 lat bedziemy sobie w spokoju czatowac....wirtualnie i astralnie hihihih

Gość lubiąca wygłupy
witam Oczywiście brak czasu więc króciutko Skołowana chyba juz oddychasz i podziwiasz swoje dzieło;) Abi linki poczytam w póznijszym terminie teraz zmykam do pracy:) Więc pozdrawiam i zycze milego dnia

Ja dzisiaj tez malowalem jak @ internautka ....hihihi boazerie na kalenicy dachu naszej rezydencji hahhaahahahahahah kurcze moze by ktos pomogl ........no .....no .....no ....

Gość rysiek 421
Witam wszystkich kiedy skończy się malowanie i grabienie lisci.Moze to juz pora na snieg:):).i na narty? Kto lubi dechy?

Gość rysiek 421
o rety o rety gdzie te kobiety!!?? pozdrawiam wszystkie panie wieczorową porą🖐️

Gość lubiaca wygłupy
Nie mam nastroju na wygłupy i kompletnie na nic ale przynajmniej was pozdrowie Mysl ze oprócz tego popapranego realnego swita jest ten wirtualny gdzie mozna odreagowac jest po prostu błoga . I tą myslą zycze Wam milego wieczoru 🌼 i posylam 👄

Ja też nie mam nastroju :( A w zasadzie czarno wszystko widzę..:) Dlatego na dobranoc kilka dowcipów.... czarnych oczywiście :) Pogrzeb - wdowa chowa swego męża. Grabarz pyta: - Ile lat miał mąż? - 98. - A pani ile ma? - 97. - To opłaca się pani wracać do domu? Idzie gostek przez pustynię i widzi głowę wystająca z piasku. Głowa łamiącym sie głosem prosi o pomoc: - Niech pan mnie odsypie, zakopał mnie tu jakiś sadysta... - Oj niedokładnie, niedokładnie - odparł gostek przysypując głowę. Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam... Mała Zosia siedziała w ogrodzie zasypując dołek, kiedy przez siatkę zajrzał sąsiad. Zainteresował się, co porabia dziewczynka: - Co tam robisz Zosiu? - Moja złota rybka właśnie umarła - odpowiada Zosia, nie spoglądając nawet w stronę sąsiada - właśnie ją grzebię. - To bardzo duża dziura jak na złotą rybkę, nie uważasz ? - dziwi się sąsiad. - To dlatego, że rybka jest wewnątrz twojego durnego kota. Telefon do radia. Głos kobiecy: - Dzień dobry, chciałam powiedzieć, że znalazłam dziś rano portfel. W środku było trzy tysiące złotych w gotówce, oraz czek na okaziciela opiewający na sumę 10.000 euro. Było też prawo jazdy na nazwisko Stanisław Kowalski zamieszkały przy ulicy Koszarowej 15 m 6 w Warszawie. Mam w związku z tym małą prośbę: ... proszę panu Stasiowi puścic jakiś fajny kawałek z dedykacją ode mnie! To była czarna seria..:D🖐️

Pytanie do radia: \"Czy od pocałunku można zajść w ciążę?\" Odpowiedź: \"Bezpośrednio nie, ale jest to najlepsza droga\"