Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

No toż proste że fajne jesteśmy... a jakie skromne przy tym :D :D :D Internautko czy ja też mogę prosić o fotki? :)

skołowana internautka>> no jesl;i teraż jest nostalgiczny to \"choć \" erotycznie niech sie zakonczy :) vivian..... pewnie ze nie jesteście straszne inaczej by mnie tu już nie była :)

Internautko, nabrałaś już wprawy, więc te pomieszczenia migiem dopieścisz. ;) Coś wiem na ten temat. :D Ja dzisiaj za to dużo czasu na powietrzu spędziłam i troche się poruszałam ze szpadelkiem. ;) Rysiu to juz pewnie prace ogrodowe ma za sobą, ja niestety tyły miałam. :D Jednak listopad jest dla mnie łaskawy, poczekał z zimową aurą, aż wszystko zrobię. Teraz już może spaść nawet śnieg. ;) :D

Atlantis40 >> namiastke erotyzmu tj. sms\'y do ukochanej która jest daleko :O

Ja tez coś zauważyłam.... Same sobie musimy komplementy prawić... A panowie nic... cisza..:D Włodek zwiał.... albo żona wróciła... A Nomad za chwilę zwieje... 😡:D:D

Vivian, tak i potężny łyk świeżego powietrza wprawił mnie w dobry nastrój. Tego mi było potrzeba. :D Nomad, uśmiechnij się wreszcie. Któregoś dnia połączysz się z ukochaną, tylko cierpliwości. :)

... że tak powiem.... kompik mi stanął..:D Nomad... to bądź grzeczny i nie grzesz gdzie indziej..:)

Nomad powiedział że zwieje wiec jesteśmy przygotowane na brak jego towarzystwa ale Włodek.... hmmm... napisał że jest wolny więc to raczej nie żona go od kompa odciagnęla :)

Wiem Atlantis że czasami piszą co chcą ale wierzmy ze bywalcy tego topiku to ludzie na poziomie, czyli m. in. uczciwi i prowdomówni a reszta wyjdzie \"w praniu\" :)

Nomad, jeżeli oboje czujecie to samo, to tylko kwestia czasu. Wiem, że nie jest łatwo, ale jest możliwe. Życzę Tobie i Twojej wybrance więc wytrwałości. Małymi kroczkami i... do przodu, a będzie dobrze. :)

muszę Was opuścić życząc udanych pogaduszek \"na poziomie\" ma się rozumieć:D:D dobrej nocki:) i "chocby" erotycznych wydarzeń..a ja wciąz mam wrazenie, ze Nomad tym jednym słówkiem umiejszył te wydarzenia:D:D

Ja rownież się już pozegnam. Zyczę wszystkim spokojnej nocki i kolorowych snów, jeśli ktoś ma ochotę to niech będą różowe ;) Skołowana, ponawiam prośbę o maila z fotką ;) Papatki 🖐️

witajcie:) dzień rozpoczęłam od głębokiego oddechu przy otwartym balkonie:D wczoraj do listy nawoływanych panów nie zaliczyłam Indiany, który mocno o nas zapomniał - czyzby utknął w Rzeszowie i znalazł tam interesującą osóbkę? o tylu sprawach sobie tu podgadujemy, a wciąż nie zawiązujemy jakby bardziej wyrazistych znajomości:( wpadamy tu chyba juz z przyzwyczajenia:) Panie i Panowie twórzmy dalej towarzystwo wzajemnej adoracji ale ozywmy je np. wspomnianiami z udanych wypadów poza miasto, do kina , teatru czy jeszcze gdzieś...moze byc? :D:D:D udanej niedzieli:) ps. moja erotyczna randka nie wypaliła:(:( przeszkodził Kryszak i Kabaret Moralnego Niepokoju, ktory wpadł do mojego miasta..ech...

czytaliscie kiedys felietony Joanny Brodzik? to bardzo osobliwe spojrzenie na ludzi z ich dylematami polecam: www.joannabrodzik.pl/felieton_05_06.htm inne oczywiście również miłej lektury:)

Gość lubiąca wygłupy
Witam w to niedzielne popołudnie i pozdrawiam wszystkie panie🌼i panow Widze że wywiało to zapewne sliczna pogoda ;)

Gość ciemno już przecież

Gość rysiek 421
Witam wieczorową porą,skołowana och,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wspomnienia sa miłe i ciekawe,a tych brzydkich nie wspominam\y.Szkoda ,ze to ja nie byłem na tej randce zaden kabaret, by nie przeszkodził ,ba nawet może było by ciekawiej i erotyczno-romantyczniej:):).

Gość rysiek 421
Ło, matko tylko żadanych dylematów;;ZUS

Gość lubiąca wygłupy
a co ma ZUS do tego rysiu Ty juz szyfrem mówisz;)