Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

..................dzisiaj to mógłby być ktoś, kto zna sie na pogodzie i powie, że wiatry sie uspokoją i spadnie piękny, puszysty śnieżek......:D

.....łał super......................więc znasz ich z żywca.................. Faktycznie kiedyś o tym wspomniałaś. Zapomniałam.......wiatr mi już rozum odbiera........:)

................jeśli tak to suuuuuuuuuuper........................... Wygląd mężczyzny dla mnie nie ma większego znaczenia, ale czasem po nim można wywnioskować charakterek. Rysio, to chyba miły mężczyzna, mający dobre serduszko...........Ciekawe................

Abby.......ma ciemne falowane włoski......mmmmmmmmmmmm........dla mnie super....................jest dżentelmenem.........to rzadka cecha..............więc wspaniale........................:D W końcu znajdzie swą ukochaną kobietę.......życzę mu tego z całego serca.....❤️ Rysiu, też znajdzie ❤️, jestem o tym przekonana.................tytlko On kiedyś mówił o swej wielkiej miłości gdzieś zza oceanu.........

czyżbym była przeoczyła.......................jestem zła.................. No w takim razie już więcej nie prześlę im całuków, to nie wypada uwodzić zajętego.............................................

...................Abby.................ach Abby................... Ja nie szukam miłości w necie, nawet nie wiem czy jej wogóle szukam. Jeśli mnie kiedyś znajdzie to przyjme ja z wielka radościa i zaopiekuję sie nią jak należy. A całuski rozdaję, bo kocham to robić:D 😘

...... i ja zmykam w objęcia Morfeusza.......już czas na mnie.................. Pa Kochana Skołowana istotko............................do wklikania .............śnij o pięknej miłości.................❤️😘

Max się zdenerwował na jedną z Pań, chyba miał rację:( To jest panna wysokim poziomie............. Maxim , jeśli mnie czytasz to wiedz, ż4e cosik jest z moją pocztą i nie mogę jej otworzyć .......może jutro sie uda................:D .........wtedy skrobnę miły liścik. 😘😘😘

Gość rysiek 421
Witam wszystkich miło skołowana za oceanem to jest pani z którą mam dzieci:):)miłego dnia

KAŻDY PISZĄC Z NIE ZNANĄ OSOBĄ JAKOŚ SOBIE JĄ WYOBRAŻA I TU CAŁY PROBLEM SWIADOMOŚC JEST UDOWODNIONE ŻE LUDZIE OBAWIAJĄ SIĘ RELACJI Z OSOBĄ KTÓREJ NIE WIDZIELI A WYOBRAŻAJĄ JĄ SOBIE

YES..YES..YES...hihihihiih ciemne falowane .... wloski mam ....wasiki .........chetnie komus je dam je je je .......podaj Violu E-milka to chetnie .....pokaze co i jak i gdzie mam ...hahhahaahhahah pozdrowienia dla wszystkich Pan i Panow

Abby, ach Abby...............................ja nie mogę...........Ty swe serce masz zajęte.....................a me serce krwawi................................................❤️