Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingala

ławeczka 50-tek i więcej

Polecane posty

Kingo__ jak pieknie napisalas o Swojej rodzince, zycze Ci duuuuzo radosci z Twojej malej Julci i duzo milosci w gniazdku rodzinnym👄

Akiciu dziekuje z całego serduszka ❤️ Takich życzeń nigdy nie jest za wiele :)) A napisałam sama prawde :)

Kingus___chcialoby sie powiedziec,drogie dziecko____jestes bardzo wrazliwa osoba.Te piekne slowa w Twojej stopce powiedzialy mi wiele o Tobie. Ciesze sie,ze jestes szczesliwa____zaslugujesz na szczescie. Pielegnujcie go codziennie,bo zycie ma sie jedno. Wasza radosc__pociecha rozwija sie w szczesliwej rodzinie___jest najszczesliwasza istotka na ziemi. Chcialabym takie slowa uslyszec kiedys od mojej corki.,,,, Akicu__________-Ty naprawde potrafisz \"zlapac\'za serce

Vanessko te słowa teraz to mnie złapały za serce... Dziekuje ci bardzo... Jestem szczesliwa bo mam kogos kto jest ze mna na dobre i złe, kto juz nie raz mi udowodnił jak bardzo mnie kocha i ile jest w wstanie dla mnie zrobic.. A Julka jest naszym promyczkiem który rozswietla kazdy dzień. Nie wyobrażamy sobie juz zycia bez niej... Jej śmiech i uśmiech rozwiewa wszystkie problemy.. Wy naprawde jestescie bardzo niezwykłe 🌼 I wspaniałe... ❤️

🌻 Kazda matka jest szczesliwa,kiedy widzi szczesliwa corke/syna. Spotkac tego jedynego,na zawsze i oby nie dokonac zlego wyboru,, Kinguniu,spotkalo Cie wielkie szczescie____masz przyjaciela! Wierze,ze ze nikt i nic nie zakloci WamWaszej radosci.Tego zycze Wam z calego serca. Przesylam Twojemu mezowi kilka slow,,,,, Ojcowie sa jedynymi mezczyznami majacymi znaczenie dla zycia,radosci i milosci na tym swiecie. Sa fundamentem i dachem domu tego swiata, w ktorym matki troszcza sie o jego barwe i cieplo. Ojcowie poczynaja i chronia zycie. Byc ojcem to byc portem,oparciem dla malych,slabych ludzi. raz w roku podarowac mu krawat to dla ojca zbyt malo. Lepiej jesli czesciej obejmie go para ramion lub malych raczek Julii, da mu to o wiele wiecej niz wszystkie krawaty swiata. Pozdrawiam serdecznie❤️

Kochane moje ja tak teraz z doskoku, bo moja Corcia ma jutro urodziny i to okragle 30_te, wiec jestem z Wami na Laweczce .....i mojej kuchni__ musze Jej pomoc, bo bedzie 30 osob, to troche trzeba przygotowac!! Boze , jak ten czas szybko ucieka, a ja czuje sie ........jeszcze mlodo:-) :-) :-)

Vanesko dziekuje po raz enty :) Mój Marcin przeczytał te słowa...I równiez dziekuje..Powiedział, ze to swieta prawda :) Wiersz skopiowałam sobie - moge??? - i pewnie wydrukujemy bo niezwykły jest :) 🌼 Akiciu wszystkiego naj naj dla twojej córki :D🌼🌼 A młodosc to stan ducha, a nie metryczki czy tez wieku czy rocznika zapisanegow dowodzie :D 🌼

Akiciu____pamietasz,ze niedawno swietowalysmy nasze urodziny. Kto by pomyslal,ze czas goni z predkoscia swiatla. Jak dobrze,ze Twoja corcia ma Ciebie tak blisko..... Czy serwujesz jakies wyszukane menu?

Kingus ! Kopiuj___nie pytaj! Jutro zamieszcze kolejny wiersz dla Twojego kochanego Marcina. Nie znam Twojego MM,ale go lubie.Wiesz dlaczego? Bo jest bezpiecznym portem dla Ciebie i Waszej Juleczki. I wierze mocno,ze takim bedzie zawsze i o kazdej porze. Uwielbiam mlodych ludzi,ktorzy chca zyc godnie.Niektorzy starsi,,,powinni uczyc sie od mlodych,,,Przytulam szczesliwa TROJKE.❤️

________________MOSTY MILOSCI____________________________ 🌻 Samotnosc jest wyspa.Czujesz sie opuszczony. Nie masz kontaktu z ludzmi.Nie masz lacznosci z ladem. Nie ma mostow wiodacych do ludzi.Nie ma regularnie kursujacych statkow z dobrymi przyjaciolmi na pokladzie. Masz wprawdzie piekarza,zeby nie umrzec z glodu. Masz listonosza,ktory przynosi ci rachunki za wode,prad i wywoz smieci.Ale nie masz dobrych znajomych,osob naprawde bliskich. Byc moze kiedys bylo inaczej. Zyles w poczuciu bezpieczenstwa, otoczony miloscia,cieplem rodziny, w towarzyskim kregu przyjaciol.Ale mosty milosci to czesto latwo zapadajace sie mosty ze szkla. cdn.

🌻 Mimo,ze lubisz byc sam,nie mozesz byc samotny. Samotnosc bylaby smiertelna rana w twym sercu. Musisz temu zaradzic.Musisz swoja miloscia nawiazywac nowe kontakty,zawierac nowe znajomosci. Sam musisz budowac mosty,ktore wioda do innych ludzi. MOSTY MILOSCI wymagaja cierpliwosci i wiele poswiecenia. cdn

🌻 Nie ustepuj.Nie pogodz sie ze swoja wyspa. Zaden czlowiek nie jest wyspa, kazdy jest ulamkiem kontynentu,czastka calosci. Dlatego nigdy sie nie poddawaj. Zyj dniem dzisiejszym,nie wczorajszym ani dla jutra. Zyc dniem dzisiejszym! Trud sie oplaci. Istnieje jeszcze wiele szans na bycie szczesliwym. Nie pozwol im umknac. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Phil Brosmans

Gdzie sie podzialy dziewczyny z laweczki? POLIKO_________obiecalas! KINGALO_________jak poszlo? Odezwij sie,prosze. LENKO____wyjechalas? JOTAZET____slyszysz mnie? SPACEROWICZKO____________czyzby Ci bylo niewygodnie na laweczce? Postawilam kosz wiklinowy___zapraszam,zapewniam,ze jest bardzo wygodny. Teraz to i ja milkne__________mam cicha nadzieje,ze slyszycie moj zatroskany glos. Pozdrawiam🖐️

Gość spacerowiczka
Witam szanowne grono. Mam nadzieje ,ze tym razem uda mi sie wylac ten post. Od wczoraj mam problem z internetem. Widze ,ze u was dzis bardzo nastrojowo . Piszecie piekne wiersze. A to wiesz odemnie dla was. Zycze Ci odwagi jaka ma slonce ktore codziennie od nowa wschodzi nad wszelka nedza swiata. Niekorzy po zapadnieciu zmroku juz nie potrafia uwierzyc w slonce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwosci, aby doczekac nadchodzacego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnosciach spojrz w gore. Tam czeka na Ciebie slonce. Ono nie omija nikogo. Ciebie tez nie ominie, jezeli nie schowasz sie w cien. Z kazdym dobrym czlowiekiem , ktory zamieszkuje ziemie wschodzi nowe slonce.

Witam Cie spacerowiczko____moje oczeta juz zmeczone tym wypatrywaniem.Ale najwazniejsze,ze jestes! Dziekuje za piekny sloneczny wiersz.U mnie tez cos szwankowalo,,,,ale dzisiaj przechytrzylam swojego kompa___nie znosi dlugich postow.Ojej,jaki konkretny sie zrobil?🖐️

Witaj SPACEROWICZKO! Napisalam dlugi post do Ciebie_______-i nie ma go na topiku. Lata w przestworzach,,,,,hihi Musze wysylac krotkie posty___-mam wowczas pewnosc,ze dotrze pod wskazany adres.Pozdrawiam🖐️

WITAJ SPACEROWICZKO! Dwukrotnie wysylalam post dla Ciebie_____i niestety nie ma go na topiku.Lata sobie w przestworzach. Moj comp chyba juz zmeczony.Co u Ciebie? Pozdrawiam🖐️

Gość spacerowiczka
Droga Vanesso ja od rana pisze posty. Pewnie tez gdzies lataja. Ja nie moge sie doczekac jutra. Frune i nie ma mnie dwa dni. Oj przyda sie odpoczac. Pozatym ta pogoda: wiatr, duchota i gorac. wow. Ale co tam . Damy rade . Pozdrawiam serdecznie.

SPACEROWICZKO! Zazdroszcze Ci tego fruwania. Mowilam Ci,ze mam nowoczesny klimatyzator na pilota? Ale odjazdowy! Pracuje super! Jestes juz zmeczona___prawda?👄

O ktorej jutro rozpoczynasz fruwanie? Czy zastepowac Cie bedzie ta co poprzedni,czy ktos inny?

Dosc,ze wolno chodzi,to jeszcze zjada literki. Mowa o moim komputerze,,, Mialo byc_____________-poprzednio_________sorry

Gość spacerowiczka
Jutro frune o 4 pm. Caly czas mam problemy z int. Teraz odlaczyla calkiem moj kom. od gniazdka i wyciaglam baterie. Po ponownym uruchomieniu narazie jest ok.

Gość spacerowiczka
Przychodzi ktos nowy. U mnie nie ma niestety klimatyzacji ,ale mam na scianie wiatrak . No coz dobre i to. Mam tylko nadzieje ,ze ta pogoda sie unormuje. Chce isc nad jezioro, pospacerowac i odetchnac, tym czym mam (ha ha). Przeslala bym wam fajne pioseneczki ale nie wiem jak? Wstyt prawda?

SPACEROWICZKO,moja kochana____Ty umiesz tyle rzeczy!!!! Czy do mnie zawitasz? Wypoczynek Ci sie nalezy____wiec oddychaj czym sie tylko da. Zapowiadaja ladna pogode!👄

Witam nasza Spacerowiczke🖐️, jak milo,ze nas odwiedzilas! Zycze mliego wypoczynku! 🌻 Venesso__ dzieki za wszystko i zycze mllego wieczorku.❤️ Kinga_23__ kolorowych snow! 👄 Kingalko!---- jestem z Toba! 👄__ wracaj szybciutko! Poliko___ mysle, ze jutro sie spotkamy !🖐️ Lenko___a co z Toba? Wypatruje Ciebie....... 🖐️ cocacola__.....?....🖐️ jotazet__🖐️

hmmmm___sadzisz,ze jest jedynie jedna osoba? Oj,poczytaj sobie nasze posty___a wtedy sama sie przekonasz,ze kazda z nas ma swoj styl pisania. Przylacz sie do nas___bedzie nam milo!

Akiciu___Tobie takze zycze milego wieczoru. Do zobaczenia jutro na laweczce.Czekam na Ciebie👄

,,,,WYPROS GO ZA DRZWI Czy znasz pana JA ? Dziwny to,ale wcale nierzadki typ. Jest po trosze wszedzie. Pan JA jest pelen siebie. Zyje i pracuje tylko dla siebie. Pan JA uwaza sie za pepek swiata. Jest gluchy na wszelkie prosby, na slowa innego czlowieka, slepy na wszelkie znaki,spojrzenia innego. Zafascynowany jest bez reszty wlasnym JA, calkowicie zaabsorbowany wlasnymi myslami i korzysciami. Pan JA nigdy nie ma czasu,nigdy nie mozna na niego liczyc. Powiadasz: Znam go. To moj sasiad,moj kolega. Mieszka tuz obok. Spojrz gleboko we wlasne serce, bo moze i tam sie osiedlil. Wypros go za drzwi! nigdy sie z nim nie pojednaj! Badz bliznim! Wczuj sie w swoich bliznich, dziel z nimi ich troski,radosci i cierpienia. Egoizm nie ma sensu. Zapisz sobie to w sercu🖐️

Pomaranczko____dedykuje Ci wiersz P.Brosmansa pt.\"Narzekanie zatruwa zycie\". 🌻Zrzedzenie,narzekanie, krytykowanie jest zarowno cecha mezczyzn,jak i kobiet. Istnieja nie tylko panie narzekalskie,lecz takze zrzedliwi panowie. A przy tym byloby przeciez tyle pieknych rzeczy do opowiedzenia,panie Zrzedliwy! I tyle milych rzeczy do powtorzenia,pani Narzekalska! cd