Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa

W jakim BANKU najlepiej załozyć KONTO?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaa

Muszę załozyć konto w banku, ale nie wiem w któreym najlepiej i oczywiście najnizsze opłaty za prowadzenie konta. Ma ktoś z tym jakieś doswiadczenie? Pilne!

Gość asdasfsa
Tak na wstępie to nie żadne KONTO lecz ROR - Rachunek Oszczędnościowo Rozliczeniowy. Do czego potrzebne jest Ci to kąto?? ;)

Gość ciekawskaaaaa
To dlaczego zawsze chcą nr konta! :p ;) Potrzebuję do pracy, by mogli mi kase przelewać, bo do ręki nie płacą.

Gość bleblebleble
mBANK -brak opłat za prowadzenie rachunku:-D

Gość ja polecam mbank
prowadzenie rachunku jest darmowe, poza tym najwyższe chyba oprocentowanie..

Gość asdasfsa
"To dlaczego zawsze chcą nr konta!" - Bo jak by kadrowa powiedziała "Poproszę o numer ROR" to by 60% ludzi wybałuszyło oczka i osohozi? Jezeli w twoim miescie jest bankomat EURONETU to zgadzam się z przedmówcą - mBank

Gość rwetes rwetes
mbank-takze polecam

Gość ornitologJA
z tym ROR to nie mądrujcie się bo to mało ważne - obydwie nazwy są poprawne!!!!!!! Ja polecam PKO BP (bez żubra) Ma szeroką sieć banków i bankomatów. Ja miałem w WBK BANK ZACHODNI (Poznań) i jak pojechałem na podkarpacie albo nad morze to nie miałem gdzi ekasy wypłacić. Jedynie w bankomatach i to oczywiście z potrąceniem prowizji!! 2,5 obsługa konta miesięcznie (studenckie)

Gość tylko PKO BP
popieram ornitologa. Dodam tylko, że do opłaty 2,50 należy doliczyć 1 zł za dostęp do konta przez internet.

Gość ornitologJA
nom zapomniałem o tym 1zł za internetową obsługe konta. No i jeszcze jak wybiera się kase w okienku to poniżej kwoty 500zł płaci się prowizję ( w WBK BZ też tak jest w innych nie wiem). W bankomatach bez opłat.

Gość En
CO do mbanku, to oczywiście dostęp do netu za friko, poza tym bankomat może gyc także Banku Zachodniego WBK, nie tylko euronetu

Gość rwetes rwetes
dla ścislosci-W mbanku-mozna korzystac gratis,bez prowizji w trzech typach bankomatow-BZ WBK,Euronetu i Cash4you

Gość ornitologJA
no tak tylko to sa banki (uogólniając) regionalne i mało rozpowszechnione. No może mbank teraz się rozrasta ale jeszcze nie jest konkurencyjny do PKO BP

Gość mialem w PKO
BP i nie narzekalem ale juz nie jestem studentem i oplaty mi podskoczyly a mam male wplywy wiec musialem zliwkidowac tam.

Gość ja mam w PKO BP
i jest spoko.Duzo osób poleca mi własnie mBank ale najblizszy wpłatomat znajduje sie 60 km od mojej miejscowosci :-0

Gość fretka24
ja tez miałam taki problem i w sumie zdecydowałam sie na konto24 w bz wbk z alleKartą, generalnie wszystko co mogę kupuję na allegro więc jak dla mnie to super sprawa.

Gość gothard
bz wbk! najlepsza oferta jeśli chodzi o konta internetowe (poczytaj sobie zestawienia w necie) zero opłat i dostęp do płatności allegro, jak sie ka konto24.pl (tak jak ja:P)

Gość w mbanku
do bankomatów bez prowizji należy dorzucić także raiffeisen bank.

Gość zdecydowanie namawiam na
mBank, miałam w PKO, ale nie polecam-drogo. W mBanku prowadzenie konta, chociażby, jest darmowe.

Gość my name is kate
bz wbk oferuje bardzo dobre warunki i wiele bajerów, choćby system 3d secure praktykowany w całej europie. w ogóle jest spoko, żadnych problemów nie mam i opłat też nie, a przelewy np. 2x tańsze niż w pko

ja mam w lukasbanku nie płacę nic za prowadzenie i przelewy przez internet, miałam też w mbanku, ale tam za przelew do innego banku trzeba było płacić (nie wiem czy teraz też)

Gość murdoch
jo tyż mom konto w wbk i jest suoper (tak jak Kasia pisze) ale bardzie jjestem zadowolony z allekarty kredytowej;) miałem raz zakupy, fajna licytacja ladnego samochodu i musiałem go mieć:D ale bylem run out of money - 15 minut i miałem pozytywną decyzję, aukcje wygrałem ,zapłaciłem z kredytu i spłąciłem spokojnie w pare dni:) polecam.

Gość Polecam w SKOKU
co miesiąc dają jakieś gratisy za prowadzenie rachunku..Np: w tym miesiącu dostałem telefon,telewizor i DVD

Gość dawid1111
tylko w banku zachodnim wbk. mają najciekawszą ofertę, najlepszą jak dla mnie, wszysztko się załatwia bez problemu i ułatwia dodatkowo zakupy na allegro hehe:)

Gość vova
Tylko, tylko Toyota Bank - bez opłat, fajne zabezpieczeni w formie tokena i jeszcze możliwość personalizacji dostępu internetowego i dobre oprocentowanie.