Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelka127

Mamy 1.5 rocznych dzieci...ŁĄCZMY SIĘ !

Polecane posty

Ciekawa jestem czy macie jakieś problemy z wychowywaniem swoich małych pociech ( o ile wogóle macie)Ale chyba każdą matkę dręczą pytania, czy aby dobrze wychowuje swoje dziecko...czy za duzo nie pozwala, czy wystarczająco stymuluje rozwój dziecka. Czy wasze dzieciaczki potrafia was czyms juz zaskoczyć? Bo moja malutka córeczka np bardzo mnie śmieszy kiedy chodzi po mieszkaniu i słodko sie pyta \"cio to je?\"..i tak cały dzień potrafi.I jak tu nie dac takiemu maleństwu wszystkiego..Piszcie o swoich radościach dnia powszedniego..smutkach o ile je macie ..postepach w rozwoju waszych dzieci.W końcu to chyba najpiekniejszy okres życia dziecka..

Moj synek ma 1rok i 3miesiace jest bardzo zabawny ciagle biega i nie spuszcza mnie na krok a jak u twojej dzidzi.

tak teraz zaczął sie ten okres ..ciągłego biegania.ale mała tez patrzy czy aby jestem w pobliżu..ale ostatnio zdarza sie że zaczyna mi uciekac na spacerze i ma z tego prawdziwa zabawę.

a gdy ja gonie to ucieka jescze szybciej..naprawde trodno ja wtedy dogonic.Az strach ze cos jej sie stanie

Mam dwoch starszych synow ale to juz starsi synowie nastolatki maly zagoscil do nas po 10latach przerwy jest naszym skarbem ale nie jest rozpieszczany.Wie co mu wolno a co nie i nie zawsze ale teraz czesciej slucha sie .

ja tez bym chciała ustanowic jakieś reguły małej ..staram się ale ona naprawde ma temperament...wymusza na mnie pewne zachowania prawdziwym płaczem..rzuca się na podłogę

Mojego szkraba odzwyczajam od wozeczka wiecej chodzimy na piechotke.Jesli nie masz za zle to sie przedstawie .Jestem Marzena Moj maz to Mirek synowie Marcin Maciek Mareczek wszyscy na M jak w filmie M jak Milosc jestem z malej wioski w wojewodztwie warminsko-mazurskie.A ty ?

A czym karmisz mala ?bo ja daje mleko z woreczka z kaszka manna.Bardzo je lubi.Wogule kocha jesc chodzi i gada miam miam .....

Moja dosteje bebilon pepti. Dostawała zwykły bebeilon ale zaczęła mieć brzydkie zielone kupki i pediatra przepisał na recepte bebilon pepti. Tez ma duży apetyt..uwielbia paróweczki i wogóle szyneczkę z chlebka zjada najpierwa ..potem chlebek..lubi owocę..warzywa. Na apetyt nie narzekam

Mam 34lata moj maz42 troche starszy ale nam nie przeszkadza jestesmy 14lat po slubie.O Mareczka staralismy sie przez pol roku wogole miala byc Marta ale nie wyszla maz robi samych sportowcow.

ja mam 27 i mąż w moim wieku tez jest. My od razu poślubie staralismy sie o dziedzie.No i jest bez zadnych problemów. Teraz zastanawiamy sie co z malutka..chyba pojdzie do żłobka bo ja musze znaleśc pracę...

marzenka narazie nie myslimy. Ja teraz ide skończyc dalej studia magisterskie , no i trzeba iśc do pracy.

Jesli masz chec odwiedz mojego bloga SERCE01.blog.onet.pl. mam na nim zdjecia MARECZKA.

U nas na wsi ciezko o prace maz dojezdza do pracy ponad 20km do miasta ja nie mam szkoly to dla mnie nie ma za bardzo gdzie sie starac o nia chyba ze w pole ale teraz traktuja jak bialego murzyna.Moj Mireczek jest spawaczem lubi swoja prace i nie najgozej zarabia ale na nasza rodzinke nieraz brakuje.

Rozumiem cie Marzenka...a państwo nic nie pomaga ..albo daje takie grosze że nie wiadomo co z tym zrobić.Ciężko jest z pracą..a na wsi to juz wogóle masakra. Wiesz u nas w Pile tez nie jest za ciekawie..wszedzie sie liczą tylko znajomości.Jak znasz kogoś na stanowisku to robote dobra znajdziesz.Ja 4 lata pracowałam w sklepach, marketach na stacji paliw..ciężko było. Oszukuja i wykorzystują ludzi. Chce skończyc studia i pracować w księgowości..ale nie wiem jak to będzie

Moje chlopacy spia a twoja rodzinka?Mareczek chodzi spac po 21godz spi cala nocke budzi sie okolo 9tej w poludnie klade go okolo13tej spi 1godz lub 2godz.

Bardzo milo mi sie z toba pisze nie znam ciebie wcale a juz cie polubilam Ewelinko.My mamy internet dopiero od czerwca a kafeterie odwiedzam od paru dni .Nieraz maz krzyczy na mnie bo czytam o chorych dzieciach i strasznie placze .......ludzie maja problemy a mowimy nieraz ze nie damy rady bo mamy wielkie problemy......oni je maja ....ale czemu musza cierpiec dzieci prawda.........

A moja Zuza idzie spać przed 20 budzi sie o 7-8. w nocy jeszcze pije mleko.Nie moge jej od tego odzwyczaic.Próbowałam podawać sama wodę ale tak płakała 2 godz ze zrezygnowałam. Te karmienia mnie naprawde męczą. to już sie stało przyzwyczajeniem

masz racje Marzenka> Ja staram sie omijać takie smutne tematy bo tez jestem bardzo wrażliwa..i też bym płakała. Ciesze sie że malutka jest zdrowa, nie choruje..ja żadko wchodze na kafeterie bo w sumie nie miałam zkim rozmawiać...ale teraz może to sie zmienić. Mój mąż tez juz chyba zasnał przed telewizorem. Jutro do pracy idzie ..jest policjantem

Jestes tam?Jesli chcesz przeczytac to;najpopularniejsze blogi na Onet.pl.Blog.........Goscilam Aniola mama i Zycie choroba dziecko a mialo byc tak pieknie......Fazi

Jak sie bedziemy odnajdyac moze przez smsa ja dam ci swoj numer a wtedy jak bedzie nam pasowalo to siadziemy na neta.Moj numer 601191272.

ja ci podam moje GG 8753890..wiesz telefonu nie podawaj raczej bo możesz mieć potem głupie numery jak ktoś niepowołany to odczyta

DAwno nie bylam na swoim blogu jesli chcesz bo mam jeszcze poczte Menia33@poczta.onet.pl. masz chec pisz.

Mam gadu gadu 4814190 ale musimy znac godziny bo nie zawsze mam wolnego kompa