Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelka127

Mamy 1.5 rocznych dzieci...ŁĄCZMY SIĘ !

Polecane posty

Gość wdupicejezyce
Moje dziecko ma lat 5 i w dalszym ciągu robi kupę na chodniku... Chyba jednak na za dużo mu pozwalałam?!

No dziewczyny ..czym dzis wasze dziecko was zaskoczyło? Moja Zuza dzis chyba ma smutny dzień bo cały czas siedziałaby mi na kolanach...a moze jest juz lekko śpiąca. Dałam dzis jej pierwszy raz owsinke ..bardzo ją polubiła

cześć dziewczyny...ja tez mam 1,5 roczną córcię-ma na imię Weronika i jest kochanym łobuziaczkiem...Siedzę z nią w domciu i chyba zabardzo ją rozpieściłam...to taka mamy córcia...ostatnio wszystko muszę z nią robic-bo sama nie chce tylko mnie woła. Będę tu zaglądala na pogaduszki o naszych szkrabkach...pozdrawiam.

Witaj myyszka. Buziaki dla twojej niuni. Twoja malutka to podobnie jak moja Zuza tez wszystko ze mna by robiła. Rwie sie do wszystkiego..nawet ziemniaki ze mna by obierała. Wiesz ze mna pranie ..zawsze pierwsza biegnie z klamerkami.Kiedys weszłam na balkon a ona wszystkie pranie mi pozciagała a klamerki powkładała do koszyczka...łobuziara..chciała mamie porzadki zrobić.Czasami bierze miotłę i \"zamiata\" podłoge ..wygląda tak śmiesznie

Witam wszystkie kobietki, mamusie..:) Szkoda że nikt nie był dzisiaj na forum :( Moja córa zabrała sie dzisiaj za czytanie książeczek..robiła to tak fajnie że oboje z mężęm nie mogliśmy się opamiętać od śmiechu. pozatym zaczęła mówic coś na podobiznę \"do widzenia\" gdy wychodzimy ze sklepu. Kulturalna dziewczynka powtarza za mamusią ..enia, enia i macha rączką...A jak wasze dzieciaczki? Piszcie..

Gość 0no
jak sie czujecie mamusie po pelnym dniu wrazen z naszymi pocieczami?

Gość 0no
nie ma chyba wiecej mam 1,5dzieci

jestem....jestem moja niunia jest ostatnio okropna:-) ma jakiś taki nawyk...i nie wiem czym to jest spowodowane...że strasznie szczypie i gryzie,Tu niby się pieszczoszek przytula a tu nagle...ciach...i nie moge jej przetlumaczyć że tak nie można.Taka mala z niej szczypawka...hihi

bylyśmy dzisiaj u znajomej,ktora ma malutkiego 2miesięcznego dzidziusia...ależ do niego piala...glaskala,calowala i przytulala..balam się ze go udusi :-))

myyszka pozdrawiam. Wieesz moja mała też przesadza w gryzieniu. Chyba ćwiczy swoje ząbale. Czasami podejdzie przytuli sie aż tu nagle trach i i jej zęby są w moim brzuchu. To chyba taki wiek jest teraz. Kiedys jednak słyszałam jak jakaś matka mówiła o swoim dziecku że ma straszny nawyk bo gryzie inne dzieci ...boże mam nadzieje że znudzi się naszym dzieciakom ta zabawa. Moja Zuza dostał wysypki po szczepieniu na ospę świnke i różyczke ..coś jest ostatnio niespokojna i drażliwa...może to po tej szczepionce Pozdrawiam

pewnie masz rację i to po szczepionce....zyczę malutkiej szybkiego powrotu do zdrówka podaje swoje gg,jakbyś miala ochotę na pogaduszki 5114470 pozdrawiam

Gość 0no
jak tam mamusie jestescie.....

Mamusie,czy wasze dzieci śpią całą nac odkryte,bo ja już nie mogę dać sobie rady.Nie da mi się przykryć nawet,gdy śpi.Od razu się budzi.

awia pozdrawiam :) moja mała tez śpi całą noc odkryta..juz nie raz budziła sie zmarznięta..teraz ubieram ją trochę cieplej do spania na wypadek gdyby się odkryła :)

witam:-) tez jestem mamą 17 mies. dziewczynki, Kasia urodziła się 28 kwietnia 2005. Mieszkamy na Śląsku, w Tychach. Myślę, że możemy wymieniać się fajnymi informacjami na temat naszych maluszków. Pozdrawiam

Ja mam 1.5 rocznego synka,od samego początku przesypiał całe noce,teraz chodzi spać około 21 a budzi się o 6 rano na mleko,jeszcze go karmie mlekiem modyfikowanym ale systematycznie wprowadzam nowe potrawy łącznie z owocami egzotycznymi,nie jest wybredny,zje wszystko co mu przygotuje,ma 8 ząbków a teraz zauważyłam ze zaczynają mu wyrastać zęby trzonowe,ale u niego przebiega to bezbolesnie,nie ma temperatury,nie grymasi,wogóle nigdy mi nie chorował,u lekarza byłam tylko na szczepieniach.Mój syn jest bardzo towarzyski,nie boi sie obcych,chętnie zaczepia i gada po swojemu,niby mówi mama i tata ale bardzo rzadko,ma takie dni ze siądzie sobie w kaciku i gada,śmieje się sam do siebie,wspina sie na meble,podstawia sobie stołek zeby na niego wejść, jak cos stoi wyzej i dlatego muszę go ciagle pilnować

witam Mamy i Dzieciaczki :-) moja Kasia też przesypia całe noce i to tak od trzeciego miesiąca życia. Zasypia o 20-21 i śpi do ok. 7.30-8.30 więc mogę sobie pozwolić na trochę \"życia nocnego\". Oczywiscie ja lub mąż ją usypiamy, budzi się zawsze w nocy tylko po to, żeby napic się troche mleka i oczywiście przeprowadzić się do łóżka rodziców. Bez tego nie ma spania, no cóż... Przez to że śpi z nami jest jej cieplutko, gdy śpi u siebie w łóżeczku też jest OK. Ma zawsze jakieś body, teraz krótki rękaw i piżamkę ( pajacyka) zdługim rekawem oczywiście, na to kołderka a w niej kocyk, taki lekki polarek. Pozdrawiam, to do poklikania, Iwona