Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlekolaczka

byle do piatku!

Polecane posty

Gość mlekolaczka

jeszcze tylko 4 dni.. przezyjemy!:D nie?

trocę pesymistyczny topik, zważając, że dzisiaj poniedzialek... jeszcze 4 razy trzeba wstać w środku nocy....

Gość ja tam lubię poniedziałki
:D

Gość mlekolaczka
ee tam! pomysl o piatku- boz co za cudowny dzien.. w piatek mam w prespektywnie 2 wolne dni.. mniaaaaaam:D

Pomyślałam tak samo, jak Ewa 33 wstając dziś rano i klnąc siarczyście na dzwoniący budzik o 4:30. Zgroza!

Gość mlekolaczka
ja nie mam milej atmosfery w pracy - wiec musze przez 5 dni miec zacisniete zeby! ale przezyjemy!:)

W pracy już nie jest najgorzej, tylko żeby tu się znaleźć to trzeba pokonać tyle przeciwności losu... A co do budzika, ja już od kilku lat wybralam formę łagodniejszą - budzenie przez radyjko... przynajmniej na starcie nie dostaję zawału :) Ale jak otworzę oczy to i tak ciemność widzę, ciemność :(

Mój budzik warczy o 5:30, ale też jest ciężko... Za tydzień zmieniam godziny pracy :) O ile zostaną zaakceptowane :)

Gość nunia
a ja się dziś żle czuję. Jakieś chorubsko mnie bierze, a muszę być w pracy, o zwolnieniu mogę zapomnieć :(

Ja na radyjko nie reaguję. Za to na przekleństwa reaguje mój facet, który skutecznie zrzuca mnie z łóżka, byle bym jak najszybciej wstała, wyszła z sypialni i była już cicho :)

mojego to nawet dzwony kościelne nie budzą, a kościół mam na rzut śliwka z balkonu ;)

A mój to takie dziwne bydlę, że jak tylko dzwoni budzik, to od razu wstaje. Nie zrozumiem go nigdy. Ja się muszę najpierw poprzeciągać, pościemniać w ciepłej pościeli i ze trzy razy nastawiać \"opcja drzemka\". A on wstaje i już. Hm...

no ja na szczęście potrafię \"wziąć się w ryzy\", budzi mnie radio, zawsze daję sobie czas na rozbudzenie - 1 piosenka i nie ma przeproś, wstaję

Gość .Magda.
Ehhhh Wy nie wiecie o czym mówicie. Ja mam najlepszy budzik pod słońcem. 8 miesięcznego bobasa, który codziennie, 7 dni w tygodniu budzi mnie wiskiem o 5.00 rano. I nie ma wolnych sobót ani niedziel... takze przestańcie narzekać bo macie jak przysłowiowe paczki w masle... :O dla Was zawsze... prędzej czy później nadejdzie wekeend.

No jak dzwoni to się wstaje... CZego tu nie rozumieć? :P Przecież dzwoni po to, żeby wstać, a nie na opcję \"przeciąganie\" Ehhh kobiety...

Magda - wszyscy tu mają umowy, których nie negocjują. Ty masz umowę, która co jakiś czas sama się negocjuje... W dodatku rośnie i zdobywa nowe funkcje :P

DeGie ---> tego nie rozumiesz, że jak nie lubię rano wstawać, to jak najdłużej przeciągam tą chwilę, kiedy mogę sobie jeszcze poleżeć, zanim wstanę.

Magda, nie dla wszystkich nadejdzie WOLNY weekend. Ja mam pracę zmianową i bywa, że kiedy niektórzy o 6 rano w niedzielę wracają z całonocnych imprez, ja właśnie rozpoczynam pracę. I wtedy właśnie najgorzej mi się wstaje.

Gość ja ma to samo
budzik dzwoni min. 5 razy zanim wstane! a i tak czasem sie nie udaje :D:D:D

To będzie najgorszy tydzień w moim życiu :O aż się boje :( mam nadzieje, że szybko minie :) i bardziej czekam do soboty :)

to faktycznie, stres będzie, ale fajny raczej.... powodzenia na nowej ścieżce :)

dla mnie tydzień przedślubny był naprawdę ekscytujący, bezstresowy i co najważniejsze, zwieńczony sukcesem :) życzę Ci wszystkiego najlepszego!!!

azazella, czy to był sukces, czy porażka, to powiesz za 30 lat ;) ale oczywiście życzę, żeby tak było

A mnie już zostały tylko trzy godzinki pracy i ... na zakupki!!! Muszę kupić jakieś spodenki, póki pieniądze się jeszcze nie rozeszły :)

:) No to ja się przyłącze do narzekania poniedziałkowego :P Ze wstawaniem mam również poważne problemy :) codzienni budzik na 6 nastawiony, a nigdy mi się nie udaje wstać tak jak planuję.. najwcześniej 7.45, a potem w pracy dłużej siedziec trzeba buuu :( Uściski dziewczyny!! :P ;)